peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مواد لازم برای ژامبون مرغ 500 گرم ژامبون گوشت 500 گرم زیتون 80 گرم سالاد الویه 200 گرم كاهو 150 گرم گوجهفرنگی دو عدد خیارشور سه عدد فلفلدلمهای یك عدد هویج آبپز دو عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه : ابتدا یك سینی گرد یا مستطیل را انتخاب كرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفلدلمهای و گوجهفرنگی تزئین میكنیم سپس كالباس را به صورت قیف لوله كرده، دور سینی میچینیم. سعی كنید یك ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار دهید. این كار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم. زیر ژامبونها را با كاهو پر میكنیم. برای تزئین بیشتر میتوانید از خیارشور گوجهفرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده كنید. ویرایش و تلخیص:آکاایران 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده