رفتن به مطلب

طرز تهیه اردور ژامبون مرغ و گوشت


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای

ژامبون مرغ 500 گرم

ژامبون گوشت 500 گرم

زیتون 80 گرم

سالاد الویه 200 گرم

كاهو 150 گرم

گوجه‌فرنگی دو عدد

خیارشور سه عدد

فلفل‌دلمه‌ای یك عدد

هویج آب‌پز دو عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

طرز تهیه :

ابتدا یك سینی گرد یا مستطیل را انتخاب كرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفل‌دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی تزئین می‌كنیم سپس كالباس را به صورت قیف لوله كرده، دور سینی می‌چینیم. سعی كنید یك ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار ‌دهید. این كار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم.

زیر ژامبون‌ها را با كاهو پر می‌كنیم. برای تزئین بیشتر می‌توانید از خیارشور گوجه‌فرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده

كنید.

ویرایش و تلخیص:آکاایران

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...