peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ لپه =200 گرم كشمش= 1.5 فنجان گوشت مرغ= 1200 گرم زعفران= 0.25 فنجان روغن= 0.5 فنجان ماست ساده پر چرب= 1 فنجان زرده تخم مرغ= 3 عدد برنج= 5 فنجان پیاز= 1 عدد زردچوبه= قدری فلفل= قدری نمك= قدری زعفران آبگرفته باشد , ماست كیسه ای یا آب رفته باشد طرز تهیه: ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و كمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , كف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین كف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق كمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس كشمش را كیم سرخ می كنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می كنیم مرغ را تكه تكه كرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم. نكته : برنج كمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ :gnugghender: به نظر خوشمزه میاد میپزمشششششششششششش :evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ :gnugghender:به نظر خوشمزه میاد میپزمشششششششششششش :evilsmile: :smiley-gen165:بالاخره یه غذارو پسندید 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی از غذای خوشمزی که گذاشتی ولی به نظر میاد غدای خوشمزیی باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده