رفتن به مطلب

ته چین كشمش و لپه سمنان


peyman sadeghian

ارسال های توصیه شده

sahp-204.jpg

لپه =200 گرم

كشمش= 1.5 فنجان

گوشت مرغ= 1200 گرم

زعفران= 0.25 فنجان

روغن= 0.5 فنجان

ماست ساده پر چرب= 1 فنجان

زرده تخم مرغ= 3 عدد

برنج= 5 فنجان

پیاز= 1 عدد

زردچوبه= قدری

فلفل= قدری

نمك= قدری

زعفران آبگرفته باشد , ماست كیسه ای یا آب رفته باشد

 

طرز تهیه:

ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و كمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , كف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین كف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق كمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس كشمش را كیم سرخ می كنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می كنیم مرغ را تكه تكه كرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.

نكته :

برنج كمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود

 

 

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...