peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ پوست پرتقال تازه: ۱ کیلو شکر: ۱/۵ کیلو آب: ۱/۵ لیتر آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: سپس رول ها را در قابلمه حاوی آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد پس از پنج دقیقه آن را آبکش کنید. این عمل را سه بار تکرار نمایید سپس رول ها را در قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا ۲۴ساعت بماند. هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار آن را عوض کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود(توجه داشته باشید که عطر پرتقال به طور کامل از بین نرود). آب و شکر را در قابلمه ای بزرگ ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید و شکر حل شود. رول ها را به آب و شکر بیفزایید و بگذارید تا به آرامی بجوشد و پوست پرتقال شفاف شود. در پایان آبلیمو را اضافه کنید و سپس خلال ها را از رول ها خارج کرده و بگذارید شربت غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا سرد شود. مربا را در ظرف تمیزی بریزید، به طوری که شربت کاملا روی پوست پرتقال را بپوشاند، و آن را در جای خنک نگهداری کنید. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی از آموزش ولی من مزش و اصلا دوس ندارم معمولا تلخ و سفت میشه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ منم طعمشو دوست ندارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده