mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 6 تیر، 2012 این چاه دست شویی ها چقد تنبل شدن پوکیدم از خنده خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 تیر، 2012 یه روز هم من میخندم وقتی گوشیت افتادددددددددددددددددددددددددددد و همون موقع گوشیت زنگ بزنه
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2012 یه روز هم من میخندم وقتی گوشیت افتادددددددددددددددددددددددددددد و همون موقع گوشیت زنگ بزنه سقت سیا
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 تیر، 2012 چی شد مگه [/quoteadگیره ی سرم افتاد دستشویی اگر شارز 1000 ای رو میدادی الان انقد مصیبت نمیکشیدی ایشاللله گوشیت هم میوفته تو دست شویی یونی
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2012 اگر شارز 1000 ای رو میدادی الان انقد مصیبت نمیکشیدی ایشاللله گوشیت هم میوفته تو دست شویی یونی اونجا که نمیرمممممممممممممم
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 7 تیر، 2012 اگر شارز 1000 ای رو میدادی الان انقد مصیبت نمیکشیدی ایشاللله گوشیت هم میوفته تو دست شویی یونی گوشی یکی از دوستام افتاده بود تو دستشویی دانشگاه 700 تومان پولش بود ولی دلش نمی یومد درش بیاره میخواست بره یکی زدم تو سرش گفتم بابا بر دارش بعد یه پلاستیک جور کردیم دست کرد تو ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:icon_pf (34): تا درش اورد تا 30 دقیقه داشت زیر اب با صابون می سابوند من میگم 1000 تومان ارزش نداره بده گوشی بیفته بد طور حالت میگیره هااااا
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2012 گوشی یکی از دوستام افتاده بود تو دستشویی دانشگاه 700 تومان پولش بود ولی دلش نمی یومد درش بیاره میخواست بره یکی زدم تو سرش گفتم بابا بر دارش بعد یه پلاستیک جور کردیم دست کرد تو ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:icon_pf (34): تا درش اورد تا 30 دقیقه داشت زیر اب با صابون می سابوند من میگم 1000 تومان ارزش نداره بده گوشی بیفته بد طور حالت میگیره هااااا اخه گوشیم کمتر از این حرفا میارزه
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 7 تیر، 2012 اخه گوشیم کمتر از این حرفا میارزه نه دیگه اشتب می کنی ابجی .... خطش چی اون خیلی ارزش داره تازه .... شماره تلفونهاااااا :icon_pf (34): حالا بیاااا یکاری کن دوتا شارژ 1000 بخر یکشو بده به این روح یکشو بده به من تا موضوع حل بشه نظرت چیه
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2012 نه دیگه اشتب می کنی ابجی .... خطش چی اون خیلی ارزش داره تازه .... شماره تلفونهاااااا :icon_pf (34): حالا بیاااا یکاری کن دوتا شارژ 1000 بخر یکشو بده به این روح یکشو بده به من تا موضوع حل بشه نظرت چیه تو هم اومدی وسط؟
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 7 تیر، 2012 تو هم اومدی وسط؟ مو که همیشه تو میدون بودوم از این روح بپرس حالا که اینطور شد منم دعا می کنم گوشیت با تمام گیره سرات بی ره تو چاه تو الت من می خواستم مشکل حل بشه ....
lady architect 5358 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2012 مو که همیشه تو میدون بودوم از این روح بپرس حالا که اینطور شد منم دعا می کنم گوشیت با تمام گیره سرات بی ره تو چاه تو الت من می خواستم مشکل حل بشه .... :ws28:
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 7 تیر، 2012 :ws28: می خندیییی بذار فکر کنم بعدا میام بیشتر دعا میکنم چیزات بیفته واسااااااا البته به روح می گم اون بیاد دعا کنه اون دعاهاش زود تر می گیره
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 تیر، 2012 ایشالله داری میری دست شویی پات لیز بخوره با پا بری تو پات اون تو گیر کنه
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 تیر، 2012 ای خداااااااااااااااااا منو نجات بده یه شارز هزاری حق الزحمه روح انجمن رو بده نجات پیدا میکنی
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 7 تیر، 2012 یه شارز هزاری حق الزحمه روح انجمن رو بده نجات پیدا میکنی پس من چی ولک منو یادت رفت منم 1000 میخوام
ارسال های توصیه شده