pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 خو کا بگو ببینوم کاسه ایی چند میدی نه فکر کنی مو گوشنه بسنتیو ما همی ها لا داشتوم با مسی بستنی می خوردوم گفتوم از توام بسونم یه سودی کنی بگو ببینوم چنده ؟ کاکو بستگی داره کجا بخوای اگر تو پارتی یا جشنی ازم بخوای رایگانه پس تو بودی با مسی بستنی می خوردی مو زنگ زدم بهش فهمیدی بهم گفت داروم با یکی بستنی می خورم پس تو بودی حالا که با پسر خاله مو اشنا در اومدی:hapydancsmil: این حرفا چیه بیا بستنی رایگانه هر چقد دوست داری ببر:hapydancsmil:
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 کاکو بستگی داره کجا بخوای اگر تو پارتی یا جشنی ازم بخوای رایگانه پس تو بودی با مسی بستنی می خوردی مو زنگ زدم بهش فهمیدی بهم گفت داروم با یکی بستنی می خورم پس تو بودی حالا که با پسر خاله مو اشنا در اومدی:hapydancsmil: این حرفا چیه بیا بستنی رایگانه هر چقد دوست داری ببر:hapydancsmil: هاااا مو گفتم خودا مسی هی میگیه مو یه پسر خالو داروم تو نواندیشانا مو باور نمی کردوم په نگو تو بودی کا داداش مو خیلی چاکروم بیا بغلوم
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 هاااا مو گفتم خودا مسی هی میگیه مو یه پسر خالو داروم تو نواندیشانا مو باور نمی کردوم په نگو تو بودی کا داداش مو خیلی چاکروم بیا بغلوم :hapydancsmil: مو که روحوم روحو نمی تونی بغل کنی
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 مو که روحوم روحو نمی تونی بغل کنی مو بخاطر تو روح می شوم
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 مو بخاطر تو روح می شوم نمی خواد من همین طور میمونم تو هم همون طور بمون میتونی جا من بری یه متکا الان بغل کنی بگی کاکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 نمی خواد من همین طور میمونم تو هم همون طور بمون میتونی جا من بری یه متکا الان بغل کنی بگی کاکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو هااا مونوم نظروم همینه متکا در بقل ... کاکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 هااا مونوم نظروم همینه متکا در بقل ... کاکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: اره دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 اره دیگه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی با حال بود فکر کنم یه فیلمنامه 5 دقیقه ای رو بازی کردیم نه داداش روح
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 خیلی با حال بود فکر کنم یه فیلمنامه 5 دقیقه ای رو بازی کردیم نه داداش روح ابجیوووووووووووووووووووووووووووو کوجا در رفتی
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ابجیوووووووووووووووووووووووووووو کوجا در رفتی چی ؟ من هستم
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ای بابا اگه خریدار نیستین بنده خدا رو هم اذیت نکنین دیگه انقدر هم اسپم بازی نکنید تا براش یه مشتری پیدا بشه......
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ای بابا اگه خریدار نیستین بنده خدا رو هم اذیت نکنین دیگه انقدر هم اسپم بازی نکنید تا براش یه مشتری پیدا بشه...... ببخشید جاوید جان
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ببخشید جاوید جان خواهش میکنم محمد جان .....منظوری نداشتم فقط هدفم این بود که طرف امکان داره ببینه وقتی شما دارین میگین میخندین ناراحت بشه..... . . . وگرنه من به همه دوستان ارادت دارم
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ای بابا اگه خریدار نیستین بنده خدا رو هم اذیت نکنین دیگه انقدر هم اسپم بازی نکنید تا براش یه مشتری پیدا بشه...... بده تاپیک رو اپ میکنیم خوب ما صفحه اول اسپم نمیکنیم که هر کی بیاد پست اول رو میخونه دیگه
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 بده تاپیک رو اپ میکنیم خوب ما صفحه اول اسپم نمیکنیم که هر کی بیاد پست اول رو میخونه دیگه شاید مثل همین تایپیک مشتری تو صفحه اول پیدا نشد ...... یکی خواست دنبال کنه ببینه فروخته شد یا نه میاد صفحات بعدی میبینه اسپم بازی میگه حتماً سر کاری بعد اون بنده خدا میمونه و شارژ تالیاش.....بس تو موضاعات واقعی بیاید کمتر اسپم کنیم تا مشکل دوستمون حل بشه من فقط نظرم اینه که جواب دوستان به اسپم ختم نشه و اون بنده خدا جواب بگیره پسر ایرونی جان برو تو اسپمکده شب عید انقدر اسپم بازی کن تا سیستم بترکه
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 شاید مثل همین تایپیک مشتری تو صفحه اول پیدا نشد ...... یکی خواست دنبال کنه ببینه فروخته شد یا نه میاد صفحات بعدی میبینه اسپم بازی میگه حتماً سر کاری بعد اون بنده خدا میمونه و شارژ تالیاش.....بس تو موضاعات واقعی بیاید کمتر اسپم کنیم تا مشکل دوستمون حل بشه من فقط نظرم اینه که جواب دوستان به اسپم ختم نشه و اون بنده خدا جواب بگیره پسر ایرونی جان برو تو اسپمکده شب عید انقدر اسپم بازی کن تا سیستم بترکه خوب وقتی فروخته شد یه گزارش میشه رد کرد به مقامات بالا که تاپیک رو حذف کنن کسی هم بخواد بپرسه خودمون امارش رو میدیم دیگه از دیشب تو این تاپیک خوابیدم من هیچکی نخریده هنوز خوب کسی تو اون تاپیک نیست
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 خوب وقتی فروخته شد یه گزارش میشه رد کرد به مقامات بالا که تاپیک رو حذف کنن کسی هم بخواد بپرسه خودمون امارش رو میدیم دیگه از دیشب تو این تاپیک خوابیدم من هیچکی نخریده هنوز خوب کسی تو اون تاپیک نیست راست میگه منم دیدم جاشو پهن کرد همین وسط خوابید اوه اوه ببخشید جاوید جان
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 خوب وقتی فروخته شد یه گزارش میشه رد کرد به مقامات بالا که تاپیک رو حذف کنن کسی هم بخواد بپرسه خودمون امارش رو میدیم دیگه از دیشب تو این تاپیک خوابیدم من هیچکی نخریده هنوز خوب کسی تو اون تاپیک نیست این دلیل نمیشه که این تایپیک رو به آتیش بکشین و بعد بگین هر کی حالا اومد آتیش رو خاموش میکنیم
ارسال های توصیه شده