عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 سلام به همه دوستان گل قرار اين جا يه سري از عكسايي رو كه با دوربينم گرفتم براتون بزارم اميدوارم قشنگ باشن 30
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 اينم عكسي از حافظ شيرازي كه همين تابستون رفته بوديم شيراز 19
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 اينم عكسي از منار جنبان (اصفهان) بهترين سفرم همين سفر به اصفهان بود وقتي ديدم يه مناره كه با خشت و گل ساخته شده تكون مي خوره و دوباره بر مي گرده به حالت اولش خيلي تعجب كردم (منار جنبان شاه كار شيخ بهايي) 21
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 سلام خیلی قشنگ بود مخصوصا گلها وقناریه و منارجنبان ولی اگر از میدان امام و عالی قاپو هم داشتید خیلی عالی بود از عالی قاپو هم دارید؟من رفتم دیدم بااینکه اصفهانیم ولی عالی قاپو خیلی قشنگه مخصوصا گچ بری هاش متاسفانه خودم عکس ندارم ازش یعنی عکس گرفتیم ولی دست من نیست اگربود خیلی زیبا بود :icon_gol::icon_gol: 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 عكس از مسجد جمكران (مسجد شهرمون) مارا هم دعاکن حسین آقا عکست خیلی قشنگه من که خیلی کیف کردم ممنون ازت 8
ارسال های توصیه شده