عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان گل قرار اين جا يه سري از عكسايي رو كه با دوربينم گرفتم براتون بزارم اميدوارم قشنگ باشن 30 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اين عكس قناري خونمونه 32 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عكس هاي از گل هاي محلمون 28 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عكس از مسجد جمكران (مسجد شهرمون) 24 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عكس هايي از مسجد گوهر شاد (يادش بخير مشهد) 24 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اينم عكسي از حافظ شيرازي كه همين تابستون رفته بوديم شيراز 19 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عكسي از زمستان امسال 21 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اينم عكسي از منار جنبان (اصفهان) بهترين سفرم همين سفر به اصفهان بود وقتي ديدم يه مناره كه با خشت و گل ساخته شده تكون مي خوره و دوباره بر مي گرده به حالت اولش خيلي تعجب كردم (منار جنبان شاه كار شيخ بهايي) 21 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ چقداين نقوش اسليمي رو دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام خیلی قشنگ بود مخصوصا گلها وقناریه و منارجنبان ولی اگر از میدان امام و عالی قاپو هم داشتید خیلی عالی بود از عالی قاپو هم دارید؟من رفتم دیدم بااینکه اصفهانیم ولی عالی قاپو خیلی قشنگه مخصوصا گچ بری هاش متاسفانه خودم عکس ندارم ازش یعنی عکس گرفتیم ولی دست من نیست اگربود خیلی زیبا بود :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عكس از مسجد جمكران (مسجد شهرمون) مارا هم دعاکن حسین آقا عکست خیلی قشنگه من که خیلی کیف کردم ممنون ازت 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده