Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ آنتی ویروس رو برای نصب روی لبتابم چی انتخاب کنم؟ یه انتی ویروسی که خیلی راحت آپدیت بشه و سرعتش رو هم کم نکنه 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ آنتی ویروس رو برای نصب روی لبتابم چی انتخاب کنم؟ یه انتی ویروسی که خیلی راحت آپدیت بشه و سرعتش رو هم کم نکنه سلام نود 32 رو نصب کن برای اپدیت هم برو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اپدیت رایگان بوسیله سرورش بگیر خودش خودکار وقتی کانکت شی اپدیت میشه لازم نیس اپدیتش کنی 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سلامنود 32 رو نصب کن برای اپدیت هم برو سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اپدیت رایگان بوسیله سرورش بگیر خودش خودکار وقتی کانکت شی اپدیت میشه لازم نیس اپدیتش کنی سلام مرسی داخل این سایت این انتی ویروس رو برای دانلود داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مرسی داخل این سایت این انتی ویروس رو برای دانلود داریم؟ سلام تو قسمت نرم افزار برو توی انتی میروس و فایوال ها نود 32 ورژن 4 رو نصب کن اول بعد برو تو قسمت سرور رایگان اپدیت روش کار رو توضیح داده حل میشه مشکلت 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ Kaspersky اوریجیتالش البته ارجینالش برای معده من سنگینه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ارجینالش برای معده من سنگینه الان نگاه کردم سرور اپدیتش از فروردین از کار افتاده فعلا باید افلاین اپدیت کنی اونم توضیح داده خودش 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ارجینالش برای معده من سنگینه خب غیر اوریجینالشو اگه داشته باشی، از سایت گردو key هاش رو میتونی بگیری 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ کسپر قویه، ولی به نظرم سنگینه و خیلی سرعت رو میگیره. منم پیشنهادم نود32 هستش. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده