*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینم رینگتن گوشی من....آهنگ قدیمی هست از گروه No mercy من خوشم میاد ازش....امیدوارم شما هم خوشتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ رینگتون سوت زدن قسمتی از موسیقی متن بیل را بکش دوس داران تارانتینو لذت ببرند! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ رینگتون سوت زدن Whistle Ringtone ملایم! از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ zerstoeren رامشتاین رفتم لینکش رو پیدا کنم که آپلود نکنم مشغول تفسیر خوندن شدم یه ساعته (تا وقت کردم آپلود می کنم) 9 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ من به مدت ۶ ماه هستش که آهنگ Sleep از poets of fall رو به عنوان رینگتون انتخاب کردم و در حال حاضر، دیشب، آهنگ Frozen از انیمیشن زیبای Frozen رو گذاشتم 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ رینگتون اهنگ ساری گلین با ساز سه تار فوق العادست این اهنگ و رینگتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ این هم رینگتون گوشی من. حدود سه الی چهار ساله همینو دارم. یک آهنگ دلنشین و خاطره انگیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ من گوشیم چون از اون گوشیهای اصیل قدیمه فقط دو تا رینگتون داره که اونم نمیشه به هیچ طریق ممکن ارسال کرد با اونکه قدیمیه ولی لمسیه باهاس با خودکار باهاش کار کرد در نتیجه از این رینگتونها محرومتون می کنم 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ درود خودم دو تا رینگتونی که خیلی وقته استفاده می کنم رو میزارم اولیش که رینگتون همیشگی خودمه، آهنگ موسیقی متن فیلم Fountain هست از کلینت منسل عزیزم، بیمار آهنگشم شخصا. دومی هم آهنگی هست به نام Monsoon از گروه Flam اگه اشتباه نکنم، آهنگ بیکلام بسیار زیباییه ، به قول شاعر شور فلسفی عرفانی عجیـــــــــــبی داره لینک های دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: سجاد جان نوشتی مسابقه هم میزاری چی شد آقا؟ 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ هر دو رو از تلویزیون ضبط کردم و برش زدم اولی رو حتما شنیدید قبلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دومی تکه و از شبکه pdf ضبط کردم چند سال پیش سنتی بازها حتما دانلود کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده