*mini* 37778 ارسال شده در 29 تیر، 2012 اینم رینگتن گوشی من....آهنگ قدیمی هست از گروه No mercy من خوشم میاد ازش....امیدوارم شما هم خوشتون بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
spow 44198 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2014 رینگتون سوت زدن قسمتی از موسیقی متن بیل را بکش دوس داران تارانتینو لذت ببرند! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 14
spow 44198 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2014 رینگتون سوت زدن Whistle Ringtone ملایم! از لینک زیر دانلود کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
afshin18 11175 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 zerstoeren رامشتاین رفتم لینکش رو پیدا کنم که آپلود نکنم مشغول تفسیر خوندن شدم یه ساعته (تا وقت کردم آپلود می کنم) 9
JU JU 7193 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 من به مدت ۶ ماه هستش که آهنگ Sleep از poets of fall رو به عنوان رینگتون انتخاب کردم و در حال حاضر، دیشب، آهنگ Frozen از انیمیشن زیبای Frozen رو گذاشتم 9
spow 44198 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2014 رینگتون اهنگ ساری گلین با ساز سه تار فوق العادست این اهنگ و رینگتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
*Mars* 5292 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 این هم رینگتون گوشی من. حدود سه الی چهار ساله همینو دارم. یک آهنگ دلنشین و خاطره انگیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 من گوشیم چون از اون گوشیهای اصیل قدیمه فقط دو تا رینگتون داره که اونم نمیشه به هیچ طریق ممکن ارسال کرد با اونکه قدیمیه ولی لمسیه باهاس با خودکار باهاش کار کرد در نتیجه از این رینگتونها محرومتون می کنم 7
Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 درود خودم دو تا رینگتونی که خیلی وقته استفاده می کنم رو میزارم اولیش که رینگتون همیشگی خودمه، آهنگ موسیقی متن فیلم Fountain هست از کلینت منسل عزیزم، بیمار آهنگشم شخصا. دومی هم آهنگی هست به نام Monsoon از گروه Flam اگه اشتباه نکنم، آهنگ بیکلام بسیار زیباییه ، به قول شاعر شور فلسفی عرفانی عجیـــــــــــبی داره لینک های دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: سجاد جان نوشتی مسابقه هم میزاری چی شد آقا؟ 5
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 هر دو رو از تلویزیون ضبط کردم و برش زدم اولی رو حتما شنیدید قبلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دومی تکه و از شبکه pdf ضبط کردم چند سال پیش سنتی بازها حتما دانلود کنن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده