behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ از همه دوستان تقاضای کمک دارم ..لطفا هر کسی این کار را بلده .دریغ نکنه ..تشکر میخواستم این معادله رو به روش حذفی گوس حل کنم.البته با فرترن90 2x-7y+4z=9 x+9y-6z=1 3x+8y+5z=6- جدا اگه بتونیدکمکی بکنید ممنون میشم 6 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ من که رو خونیشم بلد نیستم اما ظاهرا فقط میشه ازش تشکر کرد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ اگر میخواهید فقط معادلات خطی رو حل کنید،لینک زیر رو ببینید.گوس یا گوس سایدل؟ این دو نمونه حل با گوس سایدل هست الگوریتم قطری غالب رو اول باید برای روش گوس سایدل بنویسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم ببین شاید به درد بخوره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ خب با متلب بنویس و بعدش با دستورcombine به فرترن تبدیلش کن 2 لینک به دیدگاه
maryam 2009 369 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ خب با متلب بنویس و بعدش با دستورcombine به فرترن تبدیلش کن سلام دوست عزیز میشه بگید این دستوری که فرمودید کد مطلب را به فرترن تبدیل میکنه دقیقا چی هست؟ ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده