mahmood_es555 22 ارسال شده در 29 دی، 2010 سلام به همه محمود اسلامی هستم.دانشچوی مهندسی برق.اهل مشهد و در مشهد.پروزه ای راجع به چرخمتر الکترونیک دارم.و خوشحالم که با این وب و برو بچ اون آشنا شدم.mahmood_es555@yahoo.com 7
hossein_tabatabai 17 ارسال شده در 29 دی، 2010 سلام منم لیسانس الکترونیکم دانشجوی ارشد قدرت گرایش سیستم دانشگاه علم وصنعت 7
mozhgan jooon 16 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 سلام من مژگانم ... دانشجوی کارشناسی الکترونیک. مسلط به هیچی!!!!!!!!!!!!! آخه ترم 3 هستم.ولی امیدوارم که بتونم از تجربیات واطلاعاتتون استفاده کنم. با تشکر 6
professor 102 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 سلام به تمام دوستان. منم najmeh. ترم 5مهندسی برق-مخابرات دانشگاه آزاد نجف آباد 6
Control 1576 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 سلام به همه دوستاي گل مهم نيس كي هستم نوكر دوستاي گلم هستم اميدوارم دوستاي خوبي براي هم ديگه باشيم 5
samanmsm 18 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 سلام محمد هستم لیسانس کنترل ابزار دقیق از دانشگاه علامه محدث نوری مازندران 8
مظفری 17 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 سلام محمد هستم دانشجوی ترم سوم کاردانی قربون همتون اگه در رابطه با کنترل دور الکتروموتورها با تریستور مطلبی دارید بفرسید به aeya3219@yahoo.com 7
بيژن 28 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تارا هستم دانشجو ترم 5 مخابرات كه در خصوص نرم افزارهاي برق تا حدودي آشنايي دارم و خيلي خوشحالم كه به اين جمع اومدم .www.taha_1306@yahoo.com و دوست دارم در آزمون كارشناسي ارشد شركت كنم و از راهنمايي شما دوستان استفاده ببرم . 12
ara_d777 21 ارسال شده در 7 فروردین، 2011 سلام آرا هستم لیسانس الکترونیک. AVR را در حد متوسط بلدم. Protel را در حد خوب بلدم. امیدوارم بتونم کمکتون کنم. 11
hamed_elect 36 ارسال شده در 13 فروردین، 2011 خوب اول از خودم شروع می کنم. مهدی - لیسانس برق الکترونیک - دانشگاه امیر کبیر مسلط به برنامه نویسی میکروکنترلر avr ،رباتیک و برخی نرم افزارهای تخصصی رشته الکترونیک. :jawdrop:خوشبختم حامد - لیسانس برق الکترونیک - دانشگاه رازی 7
pouya jalali 17 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 سلام پويا هستم ترم آخر مهندسي الكترونيك لاهيجان دارم رو پروژه ريموت كنترل با استفاده از خطوط تلفن كار ميكنم . ممنون ميشم كمكم كنيد و اطلاعاتتونو در اختيار من قرار بدين.اگه كمكي ازم بر بياد در خدمت دوستان هستم.مرسي. آرزوي سلامتي و موفقيت واسه همتون دارم. pershica_ir@yahoo.com 7
asdad 32 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 سلام مسعود هستم -قدرت-مشاور تاسيسات الكتريكي ساختمانهاي بزرگ 11
رویای ماه 865 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2011 سلام برهمگی یادم نمیاد خودمو معرفی کردم از بس کم میام ولی خوب به هرحال دانشجوی مخابرات ترم 5 ....دانشگاه فردوسی بودیم به زبان خودمونمدیریت ict 10
haj morteza 502 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2011 سلام مرتضی هستم کاردانی برق از دانشکده فنی مهندسی چمران رشت کارشناسی الکترونیک دانشگاه مهرآستان تو زمینه پست و خط و رله و حفاظت سیستم اطلاعاتی ناچیزی داریم و کار کردیم! یا علی 10
REZA111 1182 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 سلام به همه مهندسین عزیز من رضام ،لیسانسم الکترونیکه ولی کاش قدرت بود الانم بیشتر با مطلب کار می کنم ،ی چیزایی بلدم اونایی هم که بلد نیستم ایشالا تو انجمن یاد می گیرم 11
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 اسم :پیمان گرایش :الکترونیک عمومی دانشکده شهیدرجایی کاشان محل زندگی :اصفهان تخصص : تعمیرات لوازم صوتی وتصویری میزان آشنایی به زبانهای خارجی :انگلیسی-خوب تسلط به نرم افزار :ندارم نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان :یکی از اقوام راه های ارتباط با شما (ایمیل) :peyman2133@yahoo.com 10
ebrahim-89 22 ارسال شده در 28 خرداد، 2011 سلام من ابراهیم هستم برق گرایش قدرت -دانشگاه رازی کرمانشاه دوست دارم با بچه های تالار مخصوصا ترم بالا یی ها بیشتر آشنا بشم. این هم آدرس ایمیلم ebrahim.vatanpour@yahoo.com 8
hasanlux 13 ارسال شده در 21 تیر، 2011 salam man danshjoye term 4 bargh dar maghtae kardani hastam ye seri ax az tamam vasayele imeni dar shabakeye zire 20kv age kasi mitone kumak knue ya dare ina ru mamnun mi6am hiv_09@yahoo.com 3
ارسال های توصیه شده