.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ۱. اسپم نکنید!!!! تاپیک معرفی کاربران برقه. یه کاربر جدید بیاد گیج میشه ... تشریف بیارید پاتوق ۲. عدم صداقت ؟؟؟؟ وای وای وای .... شما الگویی ابجی .. جسارت ما رو ببخشید برو کوچولوووووووووووو اسپم نی حقیقته خو سنمو گفتمواه 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ برو کوچولوووووووووووو اسپم نی حقیقته خو سنمو گفتمواه من کوچولووووووووووویم ؟؟؟؟ :icon_pf (34): باشه ابجی. ما رفتیم. :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ :ws28: قشنگ معلومه به من داری میخندی بخند بخند 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ عزیزی سوده جووووون . از مکالمات خندم گرفت 3 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام محمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... 5 لینک به دیدگاه
mohammad hossain 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ سلام...................... 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممحمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... سلام...................... سلام داداش خوش امدی امیدوارم توی انجمن ساعات خوب و پر باری پیش رو داشته باشی و همچنین امیدوارم از دانش شما استفاده کنیم منتظریمااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممحمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... سلام محمدحسین جان به انجمن علمی فرهنگی و صمیمی نواندیشان خوش اومدی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: امیدواریم لحظات پر ثمر و شاد و هم اندیشانه ای داشته باشی سلام...................... سلام علیکم و رحمت ا ... و برکات 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان....بیاید خودتون رو معرفی کنید..... 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان....بیاید خودتون رو معرفی کنید..... یعنی از اول بیاییم 2 لینک به دیدگاه
wooer 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ درود عزیزان منم برق خوندم البته تا اخر کاردانی الان معماری ولی هنوز برقی هارو دوس دارم ! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی از اول بیاییم بلی از اول........تا اخر....:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ درود عزیزانمنم برق خوندم البته تا اخر کاردانی الان معماری ولی هنوز برقی هارو دوس دارم ! افرین برشما.....خوش اومدید.... یکم بیشتر از خودتون بگید.... 2 لینک به دیدگاه
جواد1995 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود داش جواد خیلی خوش امدی امیدوارم در انجمن نوانیشان زمانهای پر بار و شادی داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
جواد1995 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ قربونت راستی یادم.رفت بگم پروتءوس و کدویژن زیاد کار کردم پی اسپایسم هینطور در حال حاضر روی متلب دارم کار میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود قربونت راستی یادم.رفت بگم پروتءوس و کدویژن زیاد کار کردم پی اسپایسم هینطور در حال حاضر روی متلب دارم کار میکنم سلام ب تالار برق خوش اومدید.... امیدوارم از اطلاعات و تجربیاتتون در تالار استفاده کنیم.... بسیار هم عالی.....توی تمام این زمینه ها توی تالار تاپیک داریم....خوشحال میشیم شماهم شرکت داشته باشید.... 2 لینک به دیدگاه
جواد1995 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ من همه ی چیزایی ک یاد گرفتم سلف استادی بوده عملی خیلی کمتر کار کردم ولی بهرحال خوشحال میشم بتونم مفید باشم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده