.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 مهر، 2015 ۱. اسپم نکنید!!!! تاپیک معرفی کاربران برقه. یه کاربر جدید بیاد گیج میشه ... تشریف بیارید پاتوق ۲. عدم صداقت ؟؟؟؟ وای وای وای .... شما الگویی ابجی .. جسارت ما رو ببخشید برو کوچولوووووووووووو اسپم نی حقیقته خو سنمو گفتمواه 4
Adel00 5292 ارسال شده در 14 مهر، 2015 برو کوچولوووووووووووو اسپم نی حقیقته خو سنمو گفتمواه من کوچولووووووووووویم ؟؟؟؟ :icon_pf (34): باشه ابجی. ما رفتیم. :icon_razz: 3
mohammad hossain 60 ارسال شده در 5 آبان، 2015 سلام محمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 آبان، 2015 سلاممحمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... سلام...................... سلام داداش خوش امدی امیدوارم توی انجمن ساعات خوب و پر باری پیش رو داشته باشی و همچنین امیدوارم از دانش شما استفاده کنیم منتظریمااااااااااااا 4
Adel00 5292 ارسال شده در 7 آبان، 2015 سلاممحمد حسین هستم. دانشجوی مهنسی برق-الترونیک دانشگاه ازاد کرمان مسلط به طراحی سایت با ورد پرس و... سلام محمدحسین جان به انجمن علمی فرهنگی و صمیمی نواندیشان خوش اومدی :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: امیدواریم لحظات پر ثمر و شاد و هم اندیشانه ای داشته باشی سلام...................... سلام علیکم و رحمت ا ... و برکات 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 20 آبان، 2015 دوستان....بیاید خودتون رو معرفی کنید..... یعنی از اول بیاییم 2
wooer 72 ارسال شده در 20 آبان، 2015 درود عزیزان منم برق خوندم البته تا اخر کاردانی الان معماری ولی هنوز برقی هارو دوس دارم ! 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 یعنی از اول بیاییم بلی از اول........تا اخر....:hapydancsmil: 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 20 آبان، 2015 درود عزیزانمنم برق خوندم البته تا اخر کاردانی الان معماری ولی هنوز برقی هارو دوس دارم ! افرین برشما.....خوش اومدید.... یکم بیشتر از خودتون بگید.... 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود داش جواد خیلی خوش امدی امیدوارم در انجمن نوانیشان زمانهای پر بار و شادی داشته باشی 2
جواد1995 45 ارسال شده در 27 آبان، 2015 قربونت راستی یادم.رفت بگم پروتءوس و کدویژن زیاد کار کردم پی اسپایسم هینطور در حال حاضر روی متلب دارم کار میکنم 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام من جوادم گارشناسی برق ترم 5 دانشگاه شاهرود قربونت راستی یادم.رفت بگم پروتءوس و کدویژن زیاد کار کردم پی اسپایسم هینطور در حال حاضر روی متلب دارم کار میکنم سلام ب تالار برق خوش اومدید.... امیدوارم از اطلاعات و تجربیاتتون در تالار استفاده کنیم.... بسیار هم عالی.....توی تمام این زمینه ها توی تالار تاپیک داریم....خوشحال میشیم شماهم شرکت داشته باشید.... 2
جواد1995 45 ارسال شده در 27 آبان، 2015 من همه ی چیزایی ک یاد گرفتم سلف استادی بوده عملی خیلی کمتر کار کردم ولی بهرحال خوشحال میشم بتونم مفید باشم. 2
ارسال های توصیه شده