!Hooman 10133 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 نرم افزاری برای رسم دیاگرام سیم پیچی موتور (motosoft) کاری از بچه های دانشکده فنی ملاصدرا حجم : 7mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
arasto21 12 ارسال شده در 27 اسفند، 2013 سلام میشه تو ی لینک دیگه بذاریش یا برام میلش کنی ممنون/ [email]Musllim.karimian.gale@gmail.com[/email] 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 فروردین، 2014 سلام میشه تو ی لینک دیگه بذاریش یا برام میلش کنی ممنون/ Musllim.karimian.gale@gmail.com سلام لینک که مشکلی نداره!!! 2
!Hooman 10133 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2017 ای کجاش رسم میکرد آخه اصن اجرا نشد چه وضعیه؟؟؟؟ نمیدونم دوستان از یک نرم افزار 5MB چه انتظاری دارن !! و اینکه این نرم افزارُ من تو دوره هنرستان ازش استفاده می کردم ! ( 86 اینا ) شرح کارش به این صورت هست : مرحله اول تو پوشه نرم افزار روی فایل SWF موتور کلیک می کنیم : تو این قسمت نوع موتور رو انتخاب می کنیم : تو این قسمت نوع سیم پبچی موتور را انتخاب می کنیم : تو هر قسمت انتخاب شده اطلاعات رو تکمیل کنید . به طور مثال تو این قسمت تعداد شیار و تعداد قطب رو وارد می کنیم : به طور مثال تعداد قطب رو 4 وارد کردم و تعداد شیار 36 . دیاگرام سیم کشی به این صورت میشه و اگر بر روی فرمول کلیک کنیم محاسبات انجام شده رو نمایش میده : البته با امکانات کنار صفحه میشه تنظیمات اضافی به دیاگرام رو وارد کرد . محاسبات : نرم افزار رو اینجا پیوست کردم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mohammadreza7345 10 ارسال شده در 10 تیر، 2018 سلام نرم افزار اجرا شد شکلی که بدست بیاریم رو چجور ذخیره کنیم
ارسال های توصیه شده