!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نرم افزاری برای رسم دیاگرام سیم پیچی موتور (motosoft) کاری از بچه های دانشکده فنی ملاصدرا حجم : 7mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
arasto21 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ سلام میشه تو ی لینک دیگه بذاریش یا برام میلش کنی ممنون/ [email]Musllim.karimian.gale@gmail.com[/email] 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ سلام میشه تو ی لینک دیگه بذاریش یا برام میلش کنی ممنون/ Musllim.karimian.gale@gmail.com سلام لینک که مشکلی نداره!!! 2 لینک به دیدگاه
hamedrahmai 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ ای کجاش رسم میکرد آخه اصن اجرا نشد چه وضعیه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ای کجاش رسم میکرد آخه اصن اجرا نشد چه وضعیه؟؟؟؟ نمیدونم دوستان از یک نرم افزار 5MB چه انتظاری دارن !! و اینکه این نرم افزارُ من تو دوره هنرستان ازش استفاده می کردم ! ( 86 اینا ) شرح کارش به این صورت هست : مرحله اول تو پوشه نرم افزار روی فایل SWF موتور کلیک می کنیم : تو این قسمت نوع موتور رو انتخاب می کنیم : تو این قسمت نوع سیم پبچی موتور را انتخاب می کنیم : تو هر قسمت انتخاب شده اطلاعات رو تکمیل کنید . به طور مثال تو این قسمت تعداد شیار و تعداد قطب رو وارد می کنیم : به طور مثال تعداد قطب رو 4 وارد کردم و تعداد شیار 36 . دیاگرام سیم کشی به این صورت میشه و اگر بر روی فرمول کلیک کنیم محاسبات انجام شده رو نمایش میده : البته با امکانات کنار صفحه میشه تنظیمات اضافی به دیاگرام رو وارد کرد . محاسبات : نرم افزار رو اینجا پیوست کردم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammadreza7345 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۷ سلام نرم افزار اجرا شد شکلی که بدست بیاریم رو چجور ذخیره کنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده