s.zarei 3090 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 صدا توكوچه پيچيد "چيني بند زن اومده ، چيني بند زن اومده چيني شكسته ها راآوردند وشكسته ها بند زده شد آروم آروم قصد رفتن داشت كه صدايي نحيف ورنجور تو كوچه پيچيد چيني بند زن واسا ، ترا بخدا واسا با صدايي لرزان وچشمهايي خسته وتني رنجور گفت چيني بند زن چيني بند زن ، يه دل شكسته رو بند ميزني هرچي دارم بتو ميدم ، بگو كه بند ميزني سرش را به پائين انداخت وزير لب گفت تو اين همه عمر خيلي چيزهارو تونستم بند بزنم، بغير ازدل شكسته برو صبر وجگر سوزي پيشه كن ---------------- وقتي دلم ميگيره ، زود ميشكنه وقتي دلم ميشكنه زود ميگيره دلم گرفته پس حالا...... --------------- مخلص اونهائيكه هنوزم... مشهد - چهار شنبه - چهارم فروردين ماه يكهزار وسيصد ونود ويك 7
آرانوس 6500 ارسال شده در 1 تیر، 2012 دلتنگـے هایـے هستند ناخوانده و ناجور کـــ ِبعضـے وقتها سر و کله اشان از کنج دل آدمــ - که مدتهاست آنجا ساکت جا خوش کرده اند - پیدا مـےشود مـےخواهـے بریزیشان دور، برخورد مـےکنند به در و دیوار و کمانه مـے کنند در سر و صورت و تنمان و این بار در گلویمان جا خوش مـے کنند اگر خیلـے همـــ خود دار باشـے تا راه گلویت بسته نشود در چشمانت طورﮮ ظاهر مـےشوند که آبرویت را به تاراج مـےبرند لعنتـےها مگر آدم چقدر توان دارد . بعضی دردها ، همیشه دردند انگار نباید زیاد فشار آورد تا مرهمـے پیدا شود. 7
sam arch 55879 ارسال شده در 2 تیر، 2012 می شکند آنچه شکستنی است.... سال به سال..دوره به دوره...همه چیز استحکام می یابد... ولی دل نه.... دل همچنان می شکند..مثه همان روز اول.... نوع اش فرق کرده...پیچیده تر شده... با آنکه هنوز هستند که با ساده ترین اتفاق می شکند دلشان.. 6
s.zarei 3090 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2012 می بخشم کسانی را که هر چه خواستند با من، با دلم، کردند و مرا در دور دست خودم تنها گذاردند و من امروز به پایان خود نزدیکم، پروردگارا به من بیاموز در این فرصت حیاتم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند ... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 تیر، 2012 روزی که دیدم تصویر کسی به جز من مهمون نگاهت شد با خودم گفتم:اشتباه می کنی این توهمه وقتی دیدم چشمات دنبال کسی به جز منه با خودم گفتم:اشتباه می کنی اینم سو تفاهمه وقتی شنیدم موقع صدا زدن من اسم کسی جز من رو به زبون آوردی و بعد با دستپاچگی اون رو رفع و رجوع کردی با خودم گفتم: یه جور تشابهه اما اون روز که تو رو دست به دست دیگری دیدم هیچی نگفتم چون چشمم دیگه فریب دل ساده ام رو نمی خورد!!! 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 تیر، 2012 می شنوی صدای اندوهم را می شنوی صدای بغضم را که با کوچکترین ضربه ای خواهی ترکید باید گریست برای شاخه های شکسته باید فریاد زد به حال شقایق پرپر شده باید اشک ریخت با دیدن پروانه سوخته باید گریست برای چشم انتظاری عاشقان پنجره ها خالی است،هوا تنهاست،ستاره سرگردان است،خورشید گریان است پس محبت کجاست؟ کجاست؟ 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 تیر، 2012 ميبخشي تشكرم درج نشدعالي بود ممنون به چه میخندی تو؟ به نگاهم که چه مستانه تورا باور کرد؟ یا به افسونگری چشمانت که مرا سوخت و خاکستر کرد؟ به چه میخندی تو؟ به شکست دل من؟ یا به پیروزی خویش؟ . . . . . خنده دار است بخند..... 4
s.zarei 3090 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2012 ممنون به چه میخندی تو؟ به نگاهم که چه مستانه تورا باور کرد؟ یا به افسونگری چشمانت که مرا سوخت و خاکستر کرد؟ به چه میخندی تو؟ به شکست دل من؟ یا به پیروزی خویش؟ . . . . . خنده دار است بخند..... شاید تکرار میشه برا تک تک آدما یک سرنوشت…شاید خدا دیگه حوصله نداره واسه هرکی یه تقدیر بنویسه. یکی مینویسه و برا همه کپی میکنه!!!ولی میشه انتخاب کرد که برگه کپی شده خدا رو انتخاب کنیم و بخونیمش و از برش کنیم و تا آخرش بریم یا اینکه نه…یه کاغذ سفید برداریم و خودمون بنویسیم 4
sam arch 55879 ارسال شده در 14 تیر، 2013 دلم را شکستم.... هر چه ذخیره کرده بودم را خرج تو کردم... حالا دیگر آه در بساط ندارم... . . . من از آن اول هم پس انداز بلد نبودم! 4
S a d e n a 11333 ارسال شده در 16 تیر، 2013 آه ای خدا دلم را با نام تو می شکنند و عشقم را به تفعلی دروغ به قرآنت ، اعدام می کنند و تو هنوز صبورانه ساکتی! 2
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 17 تیر، 2013 گر حال تو هم چون منه آشفته خراب است گر خواهش دلهای منو تو بی حساب است ای وای به حال هر دوی ما ای وای به حال هر دوی ما 1
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 17 تیر، 2013 منه خوش خیاله ساده حالا با پای پیاده دنبالت دارم میگردم همسفر با شب و جاده پرم از حسرت و خواهش واسه یک لحظه نوازش کوله باره غم رو دوشم رهسپاره شهر سازش تو قامت سیاه شب وقتی ستاره میمیره انگار میخواد بهم بگه واسه رسیدن به تو دیره از منه خسته رو خط رفتن 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 امروز هم گذشت وُ نیامدی. ناشُکر نیستم فردا هم روزِ خداست! 1
mosalman 294 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 در جوانی حاصل عمرم به نادانی گذشت انچه باقی ماند ان هم در پشیمانی گذشت
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 از دل خونگرم ما پیکان کشیدن مشکل است چون توان کردن دو یکدل را ز یکدیگر جدا؟ 1
mosalman 294 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 معمولا تا وقتی که برای انسانها منفعت داری تاییدت می کنند در غیر اینصورت تکذیبت می کنند.
ارسال های توصیه شده