penniless 51 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 سلام اگر کسی مقاله ای در رابه با دایکاست و طریقه ریخته گری چیزی داره لطف کنه برام بذاره ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 عزیزم ریخته گری به روش دایکاست یعنی ریخته گری که در آن فلز مایع با فشار زیاد به داخل قالب های دائمی چند تکه، پرس می شود..... البته فک کنم تو آرشیو مقالاتم اصول ریخته گری دایکاست رو داشته باشم که اگه پیدا کنم همینجا برات میذارم 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 داخل تالار هست پيدا مي كني بگردي.. مهندس من تا بحال ندیدم اگه چیدا کردی برای دوستمون سینا، آدرسش رو بذار اینجا.. با تشکر 2
soheiiil 24252 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 [TABLE=class: grid] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=align: right][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR=class: alternate] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=align: right][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR=class: alternate] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه مشکل خاصی دارین بفرمائین [/TD] [/TR] [/TABLE] 4
en.ml 4113 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 مهندس من تا بحال ندیدم اگه چیدا کردی برای دوستمون سینا، آدرسش رو بذار اینجا.. با تشکر سرعتم ضعيفه زياد نمي تونم برم اينور اونور.. ولي قسمت شكل دهي تالار ماشين افزار هست من ديدم 3
penniless 51 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2012 دست همتون درد نکنه ممنوم از جاوید خان که برام مقالشون رو که بسیار جالب و خواندنی بود ایمیل کردن و تشکر میکنم از سایر عزیزان واقعاً دمتون گرم 3
iman761 10 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 سلام دوست عزیز یک کتاب تو بازار هست به نام قالبهای دایکاست جلد آبی رنگ داره و مترجم اون مهندس فرامرزی هستش حتما مطالعش کن
ارسال های توصیه شده