penniless 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اگر کسی مقاله ای در رابه با دایکاست و طریقه ریخته گری چیزی داره لطف کنه برام بذاره ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم ریخته گری به روش دایکاست یعنی ریخته گری که در آن فلز مایع با فشار زیاد به داخل قالب های دائمی چند تکه، پرس می شود..... البته فک کنم تو آرشیو مقالاتم اصول ریخته گری دایکاست رو داشته باشم که اگه پیدا کنم همینجا برات میذارم 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ داخل تالار هست پيدا مي كني بگردي.. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ داخل تالار هست پيدا مي كني بگردي.. مهندس من تا بحال ندیدم اگه چیدا کردی برای دوستمون سینا، آدرسش رو بذار اینجا.. با تشکر 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=class: grid] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=align: right][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR=class: alternate] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=align: right][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR=class: alternate] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه مشکل خاصی دارین بفرمائین [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس من تا بحال ندیدم اگه چیدا کردی برای دوستمون سینا، آدرسش رو بذار اینجا.. با تشکر سرعتم ضعيفه زياد نمي تونم برم اينور اونور.. ولي قسمت شكل دهي تالار ماشين افزار هست من ديدم 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سوالی داشته باشید در هر حد وسعم در خدمتم . . . 2 لینک به دیدگاه
penniless 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ دست همتون درد نکنه ممنوم از جاوید خان که برام مقالشون رو که بسیار جالب و خواندنی بود ایمیل کردن و تشکر میکنم از سایر عزیزان واقعاً دمتون گرم 3 لینک به دیدگاه
iman761 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز یک کتاب تو بازار هست به نام قالبهای دایکاست جلد آبی رنگ داره و مترجم اون مهندس فرامرزی هستش حتما مطالعش کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده