رفتن به مطلب

بوی عیـــدی، بوی توپ...

Sepideh.mt

بوی عیـــدی،بوی توپ...  

128 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بوی عیـــدی،بوی توپ...

• 9
    • 9
    • 20
    • 25
    • 10
    • 16
    • 9
    • 30

ارسال های توصیه شده

از شما که مدیر تالار ادبیات هستی، غلط املایی بعیده:w02:

ما از منتظرانیم !:ws38:

امروز این دومین بار هست...کیبورد فارسی ندارم....از این جهت هست....شما ببخشید...:icon_redface::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود به تمام دوستان....:icon_gol:

از تک تک اونایی که شرکت کردن چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان رای دهنده سپاس گزاری می کنم.:icon_redface::icon_gol:

و همچنین از برگزار کننده ی این مسابقه یعنی سپیده خانوم هم به طور جداگانه قدر دانی می کنم...:icon_gol:

قبل از اینکه نتایج رو اعلام کنم...

در طی زمان نظر سنجی با پدیده ای به عنوان رای های کاربران تازه وارد مواجه شدیم..که حتی یکی از این دوستان در زمان نظر سنجی عضو شده بودند و اولین پست شون رو هم در این تاپیک زدن.

این موضوع ما رو بر این داشت تا کمی بیشتر دقت کنیم و موضوع رو پیگیری کنیم...و در این زمان تعداد بیشتری از کاربران تازه وارد اومدن و رای دادن و باز سعی کردیم بدون دلیل کاری انجام ندیم...و در این زمان شاهد بودیم که دوستان تازه وارد اعلام می کردند که شانسی به تاپیک راهنمایی شدند که این قابل تامل بود که بسیاری از کاربران تالار هم این تاپیک رو ندیده بودن ولی دوستان تازه وارد به سرعت این تاپیک رو پیدا می کردند و رای می دادند.

به هر حال با تصمیم که با مشورت با مدیران ارشد گرفته شد و با بررسی ها امکان تبلیغ و تقلب آشکار شد و ما متاسفانه نوشته ی شماره 8 رو که از نظر معنای جمله ی زیبایی بود از مسابقه حذف کردیم.که جای تاسف داشت برای من چون یکی از رای های بنده به این جمله بود.

و همچنین جمله ی شماره ی 3 هم به دلیل درخواست خود نویسنده حذف شد.

امیدوارم با قوانین ایجاد شده در این تاپیک دیگر شاهد این مسائل نباشبم:icon_redface:

[h=3]قوانین عمومی شرکت در مسابقات تالار ادبیات[/h]

با این توضیحات نتایج اعلام می شه.

نفر اول...شماره ی 4...pianist عزیز..با25 رای....150 امتیاز

نفر دوم..شماره ی 6..آتـــــــــروس عزیز..با 16 رای...100 امتیاز

نفر سوم...شماره ی 5...پیرهاید عزیز...با 10 رای.....50 امتیاز

نفرات چهارم هم مشترکا به ترانه18 و مهندس خوشفکر و f.mars با 9 رای هستند...

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...