Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ حفاظت شیمیایی از میوه ها - چرا پوست میوه ها پلاسیده می شود؟ - چرا میوه های شسته شده از میوه های نشسته زودتر پلاسیده می شود؟ - آیا ماده ی خاصی روی میوه ها وجود دارد که با شستن پاک می شود؟ - اگر چنین ماده ای وجود دارد ساختارش چیست؟ - آیا هر ماده ای چون گرد و خاک و ... می تواند از پلاسیدگی جلوگیری کند؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده