Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ هنوز مدت زیادی از خبر خوشحال کننده آزادی چند سرویس های گوگل برای ایرانیان، نگذشته که خبر خوش دیگری از اپل برایتان داریم. فروشگاه اینترنتی App Store اپل برای ایرانیان آزاد شده و دیگر نیازی نیست برای دانلود یک برنامه ساده از اپ استور، مجبور به استفاده از ... شوید. امیدواریم به کمک شما کاربران گرامی، بتوانیم اندروید مارکت را برای ایرانیان آزاد کنیم و سهمی در شادی شما داشته باشیم. خوشبختانه App Store برای ایرانیان آزاد شده و دیگر نیازی نیست برای یک نرم افزار ساده، دست به دامن فیـلتر شکن شوید. دیگر از خطای 1009 که مخصوص کشور های تحت تحریم Apple می باشد، خبری نیست. منبع:زومیت 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ واسه من ک هنوز این ارورو میده 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ واسه من ک هنوز این ارورو میده اینا اینجا و چندتا سایتِ دیگه نوشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باسه منم مجلی نداره چه اروری میده بده ببینم 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ واسه من ک هنوز این ارورو میده ZoomIT اخبارش معمولا سالم هست. احتمالاً کش شده برای شما. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده