هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ به به سلام دختر گیلان...ممنونم از دعوتت:icon_gol: من زیاد نمیشناسمش فقط گاهی تو تاپیک گیلانیا باهاش برخورد دارم و بعضی وقت ها هم میرم تو پروفایلش با گربش بازی می کنم از پستات فهمیدم که دختری هستی که همیشه سعی می کنی جلو دعوا و سوء تفاهم ها رو بگیری و خیلی آروم و مودب هستی بهت می خوره خیلی پر انرژی باشی دختری اهل هنر و سخاوتمند تو امتیاز دادن توی جذب بچه هایی که تازه عضو میشن خیلی خوب عمل می کنی و با روابط عمومی بالات سعی می کنی که فعالشون کنی با دوستای قدیمت در ارتباط هستی اگر چیزی یادم اومد حتما میام میگم خوشحال نشیا من برمیگردم:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عجیجم ...کم میشناسامت ولی خب ... میگم .. صبور مهربون تا حد ممکن شاد تو دار و خیلی اکتیو روابط عمومی خوب و خیلی خیلی با سیاست و با هوش سلاااااام عزیزم، با اینکه کم میشناسی اما خیلی تحلیلت شبیه خودم بود؛ مخصوصا تو دار بودن ممنون که اومدی هیلداااا جونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به ونوسی عزیزم:hapydancsmil: ونوس فوق العاده دختر خوش قلب و مهربونیه ، من که خیلی دوسش دارم، خیلی قابل اعتماده!!! تو انجمن معماری خیلی فعاله ، عاشق معماری و عکاسیه!!! عکس هایی که از طبیعت و شهر گیلان میگیره رو خیلی دوس دارم:heartshape2: من فکر میکنم از جمله اون کسایی باشه که معمار به دنیا اومده ، خیلیا معماری میخونن ولی هر کسی معمار نمیشه ،اگه تلاشش رو بیشتر کنه، آینده درخشانی تو معماری داره :heartshape2:ونوس جان پیشاپیش سال نو رو بهت تبریک میگم ، تو سال جدید برات آرزوی موفقیت میکنم ، امیدوارم هر جا باشی سالم و شاد باشی:heartshape2: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ وای ونوس مثله ونوسه واقعا حرکاتش همه دخترونه و سنجیده اروم ملیح واقعا عین دخترا شمرده و اروم حرف میزنه ماهههههههه مهربون من ازت بدی و نکته منفی ندیدم فدات بشم؛ خودت ماه و مهربونییییی عزیزم :aghosh: بستگی داره تو چه جوی باشم و بخوام حرف بزنم؛ گاهی وقتا تو جمع خونواده خیلی شاد باشم و یه عالمه حرف واسه زدن داشته باشم تند میحرفم خیلییی ممنون که اومدی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خب من زیاد باهاتون برخورد نداشتماما 1-خانوم بسیار مودب 2-تا حدودی جدی 3-دارای روابط عمومی بالا هستید. همینا مرسی؛ یه زمانی دومادم بودیدا :vahidrk: چه جالب ؛ همه این روابط عمومی رو میگن؛ خوشحالم :hapydancsmil: مرسیییی که اومدیییییی لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ منم زیاد برخورد نداشتم ساده و فعال و خوشخنده...مهربون هم به نظر میاد به قول وینا رفتارش دخترونس شطرنجشم خوبه 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ زنبيلم گذاشتم موطي جون حواست باشه كسي نوبتمو نگيره:(87): جیگرمی تو؛ چه زنبیل زردی هم گذاشتی، باشه منتظرم :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ درود به ونووس خانوم...خوب مثه اکثر تحلیل شخصیت هایی که دعوت شدم نمی تونم تعریف جامعی داشته باشم... تا حدودی که شناخت پیدا کردم... و نکاتی که دوستان دیگه ام نگفتن...سلیقه هست... تاپیک هایی رو که استارت می کنین..با سلیقه و فکر هست... برخورد خوبی هم با دوستان تازه وارد دارین که عامل خوبی برای جذب دوستان بیشتر در تالار معماری... سعی می کنم بیام دوباره به این تاپیک و با خوندن تحلیل دوستان دیگه شناخت جامع تری ازتون داشته باشم... آرامش پیشکش لحظه هاتون... خیلییی خیلییی ممنون بابت تحلیلتون؛ کاش نکات منفی هم میگفتین ممنون که اومدین؛ شاد باشید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ببین تحلیل کیه...خواهری جووووووونم....:heartshape2: بسیار بسیار با انرژی و پایه و شیطون...در عین حال آروم و با وقار... ازون دسته آدماس که اولویت هاشون مشخصه... قابل اعتماد... ظریف و با دقت... فکر می کنم ازون مدل آدماس که خیلی کم و به ندرت ممکنه عصبانی بشن...به نظرم صبوره... به خودش ایمان داره... عزیزمیییییییییی:aghosh:.... فدات بشم خواهری جوووووووووونم:aghosh: واااای، اینااااییی که گفتی منم مرسیییی از لطفت گلکم اما واقعا دیر و خیلی کم عصبانی میشم،اگه هم بشم خندم میگیره یا گاهی گریَم...:icon_pf (34): ممنوووووووون که اومدی گلم؛ خیلی خوشحالم کردی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دختر خوب فعال کم حرف و خجالتی و فراری از من بقیشو بعدا میگم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس یه دختر آروم و مهربونه :girl_angel: همیشه امیدوار و بسیار با انگیزه ! :girl_yes2: پر انرژی و شاد یه دانشجوی موفق نه تو دنیای مجازی و نه تو دنیای واقعی نکته منفی در موردش ندیدم که بگم 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ رزرو.......میام ویرایش میکنم همین قدر بگم تنها دختری هست که دیدم واقعا از دختر بودن خودش راضیه و نمیخواد جای کسی دیگه باشه به نحوی که حتی شکلکهایی که استفاده میکنه دخترونه است و این شخصیت واقعا برای من قابل ستایش هست 6 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ملامو این حرفا خاب ببین تحلیل کیه خاخور ونوس خودم بزن کف قشنگر بابت دعوت نامه متشکر اگه هم دعوت نمیکردی ماخودمون میومدیم چون خونه خودمونه ونوس: آروم شیطون مهربون پرانرژی ساده با کلاس:girl_blush2: الباقیش همه میدونن یکی از کابرای قدیمی که تو بیشتر تایپیک ها بوده وبا اکثر بچه ها تایپ داشته 6 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.... ونوس یکی از دوستای صمیمی توی انجمن هس... . ی سری ویژگی اخلاقی که همه گفتن(مهربرون،شیطون و.....)که مشخصه و نمیگیم... . دختره ی دنده ای هس...مرغش ی پا داره.... تفکیک جنسیتیش زیاده.... دیر به ی نفر اعتماد میکنه . خسیس هم هس...مدت هاس که میخواد شیرنی بده... . . ولی بهتر خصیصه ای که داره:احترام گذاشتن به همه در هر شرایطی.... . خیلی دوس خوبی هس.... لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلام ونوس عزییییییییییییزم ممنون قابل دونستی و دعوت نمودی:love070: خیلی خاااااااااااااانوم:girl_angel: منطقی:girl_yes2: با محبت:girl_in_dreams: با انگیزه:girl_yes2: قابل اعتماد:girl_in_dreams: مهربون:girl_yes2: همش دل منو آب میکنه با عکسایی که از شهرش میگیره:62izy85: تازگیا به من سر نمیزنه سندشم موجوده تازه ... یه کم بی وفا شده:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلووووووووووووووووووم..............دریک کلام..................تووووووووووووووووپ! فهیمه 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ به به ونوسیییییییییی. دخی گل و مهربون. شاد و سرزنده . اکتیو و پر حوصله موفق باشی گلم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر ونوسي عزيزممممم عم جان موطي :wubpink: نميگم مرسي از دعوتت چون منو دعوت نميكردي كيو بايد دعوت ميكردي من خودمو در مورد آباجي ونوسم محق ميدونم :(50): ونوس كه ديگه گفتن نداره همه خوب ميشناسيدش اول از همه يه دختر گل و خانم هست كلا از خانومي تا نداره يه دوست خوب هست برا من و خيلياي ديگه:icon_pf (17): خواهر گل خودمه به هيچكي نميدمش :aghosh: همشهري اصيل و با تعصب يه معمار خوب:TAEL_SmileyCente: يه ونوسي كامل:girl_angel: با ادب :girl_yes2: با شخصيت:girl_in_dreams: گاهي شيطون :dancegirl2: با محبت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلسوز:there: مهم تر از همه با مرام :Ghelyon: مرغ هم خوب جا ميكنه با سياست هم هست (اين خصوصيتتو دوس دارم) بچه ريلكسيه نديدم تا حالا عصبي بشه خودشو خوب كنترل ميكنه كلا يدونست ولي ام پي تريه :heartshape2: خيلي گشتم براش يه خصوصيت بد پيدا كنم :evilsmile:فكر كنم تنها خصوصيت بدش اينه كه خيلي خوبه! :th_scratchhead: يعني زيادي خوبه گاهي جامعه آدم رو مجبور ميكنه كه گربه رو رنگ كني جاي دايناسور بفروشي ونوسي ازونجايي كه خيلي مهربونه اين بدجنسي رو نداره ولي بهش پيشنهاد ميكنم كه تمرين كنه يكم بد جنس باشه در آينده براش لازمه :gnugghender: در پايانمرسي از دعوتت اميدوارم هميشه شاد و سرفراز باشي واااااااای سمیرااااااااااااااااااااااا؛ مرسیییییییییییییییییی ؛ خودت خیلییییی گلی عزیزم :aghosh: آره؛ مهارت خوبی تو جا کردن مرغ دارم میلاد قراره یه دوره کلاس بدجنس بودن برام بذار؛ البته یکم یادم داده بود قبل رفتنش:gnugghender: فدای تو بشم من؛ پیشاپیش عیدت مباااارک :1cwpe6q6upfmgganbmp؛ سال خوبی داشته باشی عجیجم :ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلام خب ، ونووووووس : دوس داشتنی مهربون آروم مودب از لحاظ علمی قوی توی کمک کردن به کسی دریغ نمی کنه اهل دعوا و خشونت نیس ، آرامش خاصی داره کلا خیلی سلیقه ش و رفتاراش دخترونه و خانومانه س ( برعکس من :icon_pf (34):) زیاد و زود صمیمی نمیشه سعی میکنه با همه محترمانه برخورد کنه ، حتی اونایی که لایق ای نوع برخورد نیستن بازم یادم اومد میام میگم علیک سلاااام,:aghosh: جالبه ها؛ بعضی چیزا رو خوب ازم فهمیدینا؛ حالا از کجا فهمیدین نمیدونم مخصوصا اینکه زیاد و زود با کسی صمیمی نمیشم فدات شم؛ خیلیییی خوشحال شدم که اومدی؛:hapydancsmil: بازم بیاااااااا عزیزم :ha5t4lmd53df3cpu2lq لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوسی سلاااااااام گلم:aghosh: ممنون از دعوتت ممنون که اومدی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vشخصیت آروم و در عین حال شیطونی داری یعنی در عین آروم بودن شیطنتای خاص خودتو داری هر وقت تو رو میبینم یاد این شکلکه میفتم : هر وقتم شکلکه رو میبینم یاد تو من خودم به این شکلکه حس خاصی دارم، انگاری فقط واسه خودمه, وقتی میبینم یکی دیگه ازش استفاده میکنه غیرتی میشم مهربون و مودب و خانوم نظر لطفته گلم:icon_redface: برات بهترین ها و سبزترین ها رو آرزو می کنم :icon_gol: فدای تو؛ پیشاپیش سال نو مباااااارک :w70: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده