**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان من شدیدن به کتاب open pit mine ترجمه خدایاری نیاز دارم کتابشم نتونستم پیدا کنم از همه جا پرسیدم نبود اگه کمک کنید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ کتابی که میخوای تهران جنوب برای مقطع ارشد درس داده میشه یا باید بری انقلاب مطمئنا پیدا میکنی یا اگه نبود بری دانشگاه تهران تو جوب در این ساعت پیدا میکنی [TABLE=width: 90%] [TR] [TD]محل کلاس[/TD] [TD]شماره كلاس[/TD] [TD]ساعت خاتمه[/TD] [TD]ساعت شروع[/TD] [TD]زنگ[/TD] [TD]روز[/TD] [TD]کد کلاس[/TD] [TD]عنوان درس[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ساختمان 2[/TD] [TD=align: center]2301[/TD] [TD=align: center]3.00[/TD] [TD=align: center]1.30[/TD] [TD=align: center]1-2 عصر[/TD] [TD=align: center]یکشنبه[/TD] [TD=align: center]100[/TD] [TD] معادن روباز پیشرفته (مخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد)[/TD] [/TR] [/TABLE] - طراحي و برنامهريزي معادن روباز- ترجمه علي اصغر خداياري و مهدي ياوري - Hustrulid, W., and Kuchta, M., Open Pit Mine Planning & Design, A. A. Balkema اینجا م یه سر بزن شاید بدردت خورد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ راستی زبان تخصصی یادمه میخواستی کتاب زبان تخصصی معدن شامل ۲۱۸صفحه بوده و به صورت pdf پسورد: dlbook.net برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه ذره فعالیت نکنا خسته میشی:vahidrk: کلا دو تا کاربر معدن داریم که یکیش شمایی دریغ از یه تاپیک واسه تالار 5 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی خیلی ممنون اقا اتروس سرعتم خیلی کمه به خصوص وقتی این سایتو باز میکنم یه ربع طول میکشه تا یه صفحه رو باز کنم.به همین خاطر نمیتونم زیاد پست بذارم 2 لینک به دیدگاه
wolfomid 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام من کتاب Open Pit Mine Planning & Design از Hustrulid با زبان اصلی و بصورت pdf میخواستم ممنون میشم لینک بهم بدید با تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده