* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مجتمع مسکونی : نمونه های خارجی: فایل pdf(عکس + متن -20 صفحه) : مجتمع مسکونی آلبیون - مجتمع مسکونی تانگو -مجتمع مسکونی.نمونه 1.habitat 67 دانلود از پرشین گیگ (3 مگابایت) اگه لینک قبل دانلود نشد؛لینک زیر رو امتحان کنید : دانلود مستقیم(3 مگابایت) دانلود پاورپوینت پروژه ( حجم : 10 مگابایت ) لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ سلام ونوس جان تشکر میکنم ازتون بابت این پست که وقتی به استادم نشونش دادم ( البته با ذکر منبع ) خیلی پسندید... حالا یه سوال میشه به این فایل مطالب و عکس های دیگه هم اضافه کرد ؟؟؟ اگه میشه ممنون میشم یادم بدین.... 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ سلام ونوس جانتشکر میکنم ازتون بابت این پست که وقتی به استادم نشونش دادم ( البته با ذکر منبع ) خیلی پسندید... حالا یه سوال میشه به این فایل مطالب و عکس های دیگه هم اضافه کرد ؟؟؟ اگه میشه ممنون میشم یادم بدین.... سلام مهندس ؛ چون فایل رو تبدیل به pdf کردم بعید میدونم بشه تغییر داد؛ فایل پاورپوینتش هم حجمش زیاده سخت بشه آپلود کرد؛هروقت سرعت خوب بود سعی میکنم آپلود کنم بزارم (فایل پی دی اف رو پیوست کردم که اگه کسی فایل قبل رو نتونست دانلود کنه حالا بتونه ) مجتمع مسکونی2.pdf لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ سلام مهندس ؛ چون فایل رو تبدیل به pdf کردم بعید میدونم بشه تغییر داد؛ فایل پاورپوینتش هم حجمش زیاده سخت بشه آپلود کرد؛هروقت سرعت خوب بود سعی میکنم آپلود کنم بزارم (فایل پی دی اف رو پیوست کردم که اگه کسی فایل قبل رو نتونست دانلود کنه حالا بتونه ) باشه مهندس جان پس من منتظرم بازم ممنون ونوس خانوم... 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ سلام خانوم مهندس پاورپوینتشو دارین؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
royasafa 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سپاس فراوان اگه پاورش بود که عالی میشد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خانوم مهندسپاورپوینتشو دارین؟؟؟؟ سپاس فراواناگه پاورش بود که عالی میشد پاورپوینتش هم به پست اول اضافه کردم لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نمیشه دانلود کرد! میزنه فایل موجود نیست. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ نمیشه دانلود کرد!میزنه فایل موجود نیست. تو پست 3 پیوست شده ؛ امتحان کنید ؛دانلود میشه لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ تو پست 3 پیوست شده ؛ امتحان کنید ؛دانلود میشه pdf رو دانلود کردم.پاورپوینت دانلود نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ pdf رو دانلود کردم.پاورپوینت دانلود نمیشه. نمیدونم نوشته در حال انتقال سرور چون حجمش زیاده از هرجایی نمیشه آپ کرد، دوباره سعی میکنم بزارمش ( لینک سالم پاورپوینت به پست اول اضافه شد ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده