سیندخت 18786 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 یک لیست 100تایی از کتاب هایی رو که ظاهرا شخصی اعتقاد داشته حتما باید اونها رو خوند این جا میذارم اگر دوست داشتین بگید که کدومش رو خوندین و بیشتر توصیه میکنین شاهنامه - فردوسی خسرو و شیروین - نظامی گنجوی کلیات سعدی شیرازی - سعدی ربهکا - دافنه دو موریه امثال و حکم - دهخدا مرد سرنوشت - جورج برنارد شاو مجموعه اشعار - سیمین بهبهانی طعم گس خرمالو - زویا پیرزاد محاکمه - فرانتس کافکا سرخ - بنیاد جهانی ارد بزرگ بابا گوریو - اونوره دو بالزاک زارا عشق چوپان - پرویز قاضی سعید خانه ارواح - ایزابل آلنده میهن پرست - صادق هدایت پاییز پدرسالار - گابریل گارسیا مارکز سیمای زنی در میان جمع - هاینریش بول سووشون - سیمین دانشور مرشد و مارگاریتا - میخائیل بولگاکف زمستان - مهدی اخوان ثالث دکتر ژیواگو - بوریس پاسترناک امیرارسلان نامدار - میرزامحمئ علی نقیب الممالک چنین گفت زرتشت - فریدریش نیچه دالان بهشت - نازی صفوی ارباب حلقهها - جی. آر. آر. تالکین آخرین وسوسه مسیح - نیکوس کازانتزاکیس پیامبر - جبران خلیل جبران سلام بر غم - فرانسواز ساگان مرد پیر و دریا - ارنست همینگوی هشت کتاب سهراب سپهری طاعون - آلبر کامو جان کلام - گراهام گرین دن کیشوت - سر وانتس لبه تیغ - ویلیام سامرست موام کلیدر - محمود دولت آبادی بیگانه - آلبر کامو خوشههای خشم - جان استاینبک اورازان - جلال آل احمد زنگها برای که به صدا در میآیند - ارنست همینگوی تاوان عشق - فهیمه رحیمی زنان کوچک - لوئییز می آلکوت داش آکل - صادق هدایت چشمهایش - بزرگ علوی بر باد رفته - مارگارت میچل دیوان حافظ - حافظ وداع با اسلحه - ارنست همینگوی گرگ بیابان - هرمان هسه دلاور زند - نصرت ناظمی در جستجوی زمان از دست رفته - مارسل پروست چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد قصر - فرانتس کافکا قصه های مجید - هوشنگ مرادی کرمانی سیذارتا - هرمان هسه پایبندیهای انسانی - ویلیام سامرست موام روزالده - هرمان هسه پاشنه آهنین - جک لندن مادر - ماکسیم گورکی مامور سری - جوزف کنراد سفرهای گالیور - جوناتان سویفت شوهر آهو خانم - علی محمد افغانی رابینسون کروزوئه - دانیل دفو نبرد من - آدلف هیتلر ماشین زمان - هربرت جورج ولز تس - تامس هاردی تصویر دوریان گری - اسکار وایلد ژرمینال - امیل زولا ماجراهای هاکلبری فین - مارک تواین گرداب سکندر - رضا رهگذر جزیره گنج - رابرت لوئی استیونسون رباعیات خیام - محمدعلی فروغی هفت پیکر - نظامی گنجوی بازگشت بومی - تامس هاردی ثریا در اغما - اسماعیل فصیح شب سراب - ناهید . الف پژواک دور دنیا در هشتاد روز - ژول ورن همسایه ها - احمد محمود جنگ و صلح - لئون تولستوی تربیت احساسات - گوستاو فلوبر موش و گربه - عبید زاکانی آواز پر جبرئیل - شیخ شهاب الدین سهروردی آلیس در سرزمین عجایب - لوئیس کارول بینوایان - ویکتور هوگو پدران و پسران - تورگنیف گلی در شوره زار - نسرین ثامنی مادام بواری - گوستاو فلوبر هزار و یکشب - عبداللطیف تسوجی تبریزی کلبه عمو توم - هریت بیچر استو موبیدیک - هرمان ملویل دیوید کاپرفیلد - چارلز دیکنز بلندیهای بادگیر - امیلی برونته خواجه تاجدار - ژان گور فرانسوی کنت مونت کریستو - الکساندر دوما اولیور تویست - چارلز دیکنز دایی جان ناپلئون - ایرج پزشکزاد گوژپشت نوتردام - ویکتور هوگو سرخ و سیاه - استاندال وسوسه - جین اوستین شازده احتجاب -هوشنگ گلشیری اعترافات - ژان ژاک روسو برادرزاده رامو - دنیس دیدرو سرگذشت تام جونز: کودک سر راهی - هنری فیلدین 9
Astraea 25351 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 شاهنامه - فردوسی خسرو و شیروین - نظامی گنجوی کلیات سعدی شیرازی - سعدی زمستان - مهدی اخوان ثالث چنین گفت زرتشت - فریدریش نیچه ارباب حلقهها - جی. آر. آر. تالکین پیامبر - جبران خلیل جبران مرد پیر و دریا - ارنست همینگوی هشت کتاب سهراب سپهری طاعون - آلبر کامو دن کیشوت - سر وانتس بیگانه - آلبر کامو زنگها برای که به صدا در میآیند - ارنست همینگوی داش آکل - صادق هدایت دیوان حافظ - حافظ وداع با اسلحه - ارنست همینگوی قصه های مجید - هوشنگ مرادی کرمانی مادر - ماکسیم گورکی سفرهای گالیور - جوناتان سویفت رابینسون کروزوئه - دانیل دفو تصویر دوریان گری - اسکار وایلد ژرمینال - امیل زولا ماجراهای هاکلبری فین - مارک تواین جزیره گنج - رابرت لوئی استیونسون رباعیات خیام - محمدعلی فروغی هفت پیکر - نظامی گنجوی دور دنیا در هشتاد روز - ژول ورن آلیس در سرزمین عجایب - لوئیس کارول بینوایان - ویکتور هوگو مادام بواری - گوستاو فلوبر دیوید کاپرفیلد - چارلز دیکنز بلندیهای بادگیر - امیلی برونته کنت مونت کریستو - الکساندر دوما اولیور تویست - چارلز دیکنز گوژپشت نوتردام - ویکتور هوگو اعترافات - ژان ژاک روسو ممنون عزیزم..تنکس من خرابه این کتابارو خونده ام یا فیلمشو دیده ام.کتابای شعرای ایرانی رو که دیگه هر ایرانی باشد داشته باشه و بخونه...کتابای کامو و همینگوی معرکه بود...دارم اعترافات روسو رو میخونم و تاپیکشم میزارم...یکی از زیباترین کتابای دنیاست..شک نکنید...حتما بخونید....ولی کلا لیست خوبی رو ارائه نداه...من کتابای بهتر و پر محتوا تری رو دیده بودم توی همچین لیستایی.. 8
ارسال های توصیه شده