سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ یک لیست 100تایی از کتاب هایی رو که ظاهرا شخصی اعتقاد داشته حتما باید اونها رو خوند این جا میذارم اگر دوست داشتین بگید که کدومش رو خوندین و بیشتر توصیه میکنین شاهنامه - فردوسی خسرو و شیروین - نظامی گنجوی کلیات سعدی شیرازی - سعدی ربهکا - دافنه دو موریه امثال و حکم - دهخدا مرد سرنوشت - جورج برنارد شاو مجموعه اشعار - سیمین بهبهانی طعم گس خرمالو - زویا پیرزاد محاکمه - فرانتس کافکا سرخ - بنیاد جهانی ارد بزرگ بابا گوریو - اونوره دو بالزاک زارا عشق چوپان - پرویز قاضی سعید خانه ارواح - ایزابل آلنده میهن پرست - صادق هدایت پاییز پدرسالار - گابریل گارسیا مارکز سیمای زنی در میان جمع - هاینریش بول سووشون - سیمین دانشور مرشد و مارگاریتا - میخائیل بولگاکف زمستان - مهدی اخوان ثالث دکتر ژیواگو - بوریس پاسترناک امیرارسلان نامدار - میرزامحمئ علی نقیب الممالک چنین گفت زرتشت - فریدریش نیچه دالان بهشت - نازی صفوی ارباب حلقهها - جی. آر. آر. تالکین آخرین وسوسه مسیح - نیکوس کازانتزاکیس پیامبر - جبران خلیل جبران سلام بر غم - فرانسواز ساگان مرد پیر و دریا - ارنست همینگوی هشت کتاب سهراب سپهری طاعون - آلبر کامو جان کلام - گراهام گرین دن کیشوت - سر وانتس لبه تیغ - ویلیام سامرست موام کلیدر - محمود دولت آبادی بیگانه - آلبر کامو خوشههای خشم - جان استاینبک اورازان - جلال آل احمد زنگها برای که به صدا در میآیند - ارنست همینگوی تاوان عشق - فهیمه رحیمی زنان کوچک - لوئییز می آلکوت داش آکل - صادق هدایت چشمهایش - بزرگ علوی بر باد رفته - مارگارت میچل دیوان حافظ - حافظ وداع با اسلحه - ارنست همینگوی گرگ بیابان - هرمان هسه دلاور زند - نصرت ناظمی در جستجوی زمان از دست رفته - مارسل پروست چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد قصر - فرانتس کافکا قصه های مجید - هوشنگ مرادی کرمانی سیذارتا - هرمان هسه پایبندیهای انسانی - ویلیام سامرست موام روزالده - هرمان هسه پاشنه آهنین - جک لندن مادر - ماکسیم گورکی مامور سری - جوزف کنراد سفرهای گالیور - جوناتان سویفت شوهر آهو خانم - علی محمد افغانی رابینسون کروزوئه - دانیل دفو نبرد من - آدلف هیتلر ماشین زمان - هربرت جورج ولز تس - تامس هاردی تصویر دوریان گری - اسکار وایلد ژرمینال - امیل زولا ماجراهای هاکلبری فین - مارک تواین گرداب سکندر - رضا رهگذر جزیره گنج - رابرت لوئی استیونسون رباعیات خیام - محمدعلی فروغی هفت پیکر - نظامی گنجوی بازگشت بومی - تامس هاردی ثریا در اغما - اسماعیل فصیح شب سراب - ناهید . الف پژواک دور دنیا در هشتاد روز - ژول ورن همسایه ها - احمد محمود جنگ و صلح - لئون تولستوی تربیت احساسات - گوستاو فلوبر موش و گربه - عبید زاکانی آواز پر جبرئیل - شیخ شهاب الدین سهروردی آلیس در سرزمین عجایب - لوئیس کارول بینوایان - ویکتور هوگو پدران و پسران - تورگنیف گلی در شوره زار - نسرین ثامنی مادام بواری - گوستاو فلوبر هزار و یکشب - عبداللطیف تسوجی تبریزی کلبه عمو توم - هریت بیچر استو موبیدیک - هرمان ملویل دیوید کاپرفیلد - چارلز دیکنز بلندیهای بادگیر - امیلی برونته خواجه تاجدار - ژان گور فرانسوی کنت مونت کریستو - الکساندر دوما اولیور تویست - چارلز دیکنز دایی جان ناپلئون - ایرج پزشکزاد گوژپشت نوتردام - ویکتور هوگو سرخ و سیاه - استاندال وسوسه - جین اوستین شازده احتجاب -هوشنگ گلشیری اعترافات - ژان ژاک روسو برادرزاده رامو - دنیس دیدرو سرگذشت تام جونز: کودک سر راهی - هنری فیلدین 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ شاهنامه - فردوسی خسرو و شیروین - نظامی گنجوی کلیات سعدی شیرازی - سعدی زمستان - مهدی اخوان ثالث چنین گفت زرتشت - فریدریش نیچه ارباب حلقهها - جی. آر. آر. تالکین پیامبر - جبران خلیل جبران مرد پیر و دریا - ارنست همینگوی هشت کتاب سهراب سپهری طاعون - آلبر کامو دن کیشوت - سر وانتس بیگانه - آلبر کامو زنگها برای که به صدا در میآیند - ارنست همینگوی داش آکل - صادق هدایت دیوان حافظ - حافظ وداع با اسلحه - ارنست همینگوی قصه های مجید - هوشنگ مرادی کرمانی مادر - ماکسیم گورکی سفرهای گالیور - جوناتان سویفت رابینسون کروزوئه - دانیل دفو تصویر دوریان گری - اسکار وایلد ژرمینال - امیل زولا ماجراهای هاکلبری فین - مارک تواین جزیره گنج - رابرت لوئی استیونسون رباعیات خیام - محمدعلی فروغی هفت پیکر - نظامی گنجوی دور دنیا در هشتاد روز - ژول ورن آلیس در سرزمین عجایب - لوئیس کارول بینوایان - ویکتور هوگو مادام بواری - گوستاو فلوبر دیوید کاپرفیلد - چارلز دیکنز بلندیهای بادگیر - امیلی برونته کنت مونت کریستو - الکساندر دوما اولیور تویست - چارلز دیکنز گوژپشت نوتردام - ویکتور هوگو اعترافات - ژان ژاک روسو ممنون عزیزم..تنکس من خرابه این کتابارو خونده ام یا فیلمشو دیده ام.کتابای شعرای ایرانی رو که دیگه هر ایرانی باشد داشته باشه و بخونه...کتابای کامو و همینگوی معرکه بود...دارم اعترافات روسو رو میخونم و تاپیکشم میزارم...یکی از زیباترین کتابای دنیاست..شک نکنید...حتما بخونید....ولی کلا لیست خوبی رو ارائه نداه...من کتابای بهتر و پر محتوا تری رو دیده بودم توی همچین لیستایی.. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده