رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام

من به وبلاگ در بلاگفا داشتم ودارم.

تصمیم گرفتم وبلاگمو به وب سایت تبدیل کنم.

تو اینترنت سرچ کردم و با 6000 هزار تومن اسم سایتمو از name.blogfa.com به name.ir تغییر دادم و الان فعال شده

حالا میخام بدونم میتونم مطالب جدید رو تو سایتم بذارم یا باز باید با وبلاگم این کارو انجام بدم

تو سایت nic.ir هم عضو شدم ولی سایتمو نمیتونم به دامنه های خودم اضافه کنم میگه قبلا ثبت شده.

کلا چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان اگه مدیریت سایت با دامنه ir رو در دست دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن.ممنون

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

من به وبلاگ در بلاگفا داشتم ودارم.

تصمیم گرفتم وبلاگمو به وب سایت تبدیل کنم.

تو اینترنت سرچ کردم و با 6000 هزار تومن اسم سایتمو از name.blogfa.com به name.ir تغییر دادم و الان فعال شده

حالا میخام بدونم میتونم مطالب جدید رو تو سایتم بذارم یا باز باید با وبلاگم این کارو انجام بدم

تو سایت nic.ir هم عضو شدم ولی سایتمو نمیتونم به دامنه های خودم اضافه کنم میگه قبلا ثبت شده.

کلا چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان اگه مدیریت سایت با دامنه ir رو در دست دارن خواهشا یه راهنمایی بکنن.ممنون

بگذارید چند تا مفهوم جدا رو براتون باز کنم

دامین یا نام دامنه: نام سایت هست. شما الان نام دامنه ملی یعنی دات آی آر دارید.

هاست یا میزبانی: شما سرویس میزبانی نخریدید و همون بلاگفا هست.

اینها یعنی اینکه شما فقط یک لباس جدید برای سایتتون خریدید. توی همون بلاگفا پست کنید، بنویسید و فقط با تایپ نام دامنه ملی ببینید.

در عین حال که همون نام دامنه بلاگفا قبلی رو هم دارید.

توی سایت نیک هم شما نمیتونید به دامنه هاتون اضافه کنید، چون شما اون رو ثبت نکردید. رابط مالی، فنی و صاحب امتیاز شخصی هست که ثبت کرده و کسی رو معرفی کرده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببینید شما برای ثبت سایت اول باید دامنه ثبت کنید ( مثل noandishaan.com

بعد باید یک فضایی از اینترنت رو در اختیار داشته باشید ( یه کامپیوتر ) که اصطلاحا بهش میگن هاست

بعد از خرید هاست باید یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید ( مثل وردپرس و جوملا و .... )

بعد نصب کنید در سایت خودتون اقدام به انتشار مطلب کنید

سوالی داشتید من رو در یاهو اد کنید

ex_bo13

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب الان اگر هاست بخرم میتونم مدیریت سایت خودمو که تو دامنه .ir هستش رو خودم انجام بدم؟ یعنی من صاحب دامنه هستم یا اینکه این دامنه دیگه بدردم نمیخوره؟

هاست از چه شرکتی بگیرم خوبه و قیمت مناسبش چنده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب الان اگر هاست بخرم میتونم مدیریت سایت خودمو که تو دامنه .ir هستش رو خودم انجام بدم؟ یعنی من صاحب دامنه هستم یا اینکه این دامنه دیگه بدردم نمیخوره؟

هاست از چه شرکتی بگیرم خوبه و قیمت مناسبش چنده؟

همونطور که دوستان گفتم، هاست و دامنه دو مقوله جدا از هم هستن.

شما دامنه رو گرفتین.

فقط الان باید هاست رو خریداری کنید. هاست در اصل یه فضایی از یه کامپیوتر رو بهتون میده که می تونین سایتتون رو توش راه بندازین.

واسه راه انداختن سایت یا باید اونو خودتون طراحی کنید یا از سیستم های آماده استفاده کنید که مهمتریناش:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اینها سایت های پشتیبانی 4 سیستم مدیریت محتوای مهم هستن. که می تونین اونی که می خواین رو انتخاب کنید و دانلود کنید و طبق آموزشی که همشون دارن، روی هاست نصب کنید. آموزش ها هم تو همون سایتها هستش.

بعدش می تونین قالبای مخصوصشون رو هم دانلود و نصب کنید. مثلاً قالب وردپرس، قالب جوملا و .... که از طریق سرچ تو گوگل می تونین قالبای خوبی رو دانلود کنید.

بعد از نصب یه فضای مدیریت سایت رو دارین و یه فضای نمایش سایت. مشابه وبلاگ. فقط با کمی امکانات بیشتر و اینکه دیگه رو دامین خودتون هست و اختیاراتش با خودتونه.

البته تا جایی که اطلاع دارم، بدون خرید هاست هم می تونین همین دامینی که خریدین رو به وبلاگتون وصل کنید. تو قسمت مدیریت وبلاگ فکر کنم اتصال دامین به وبلاگ رو داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...