viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستان. یه سوال برام پیش اومده، خیابون جرف هار تو نیویورک قرار داره؟ یه دوستی میگه خیابونی که برجهای دوقلو توش قرار دارن اسمش جرف هاره که تو قرآنم اومده!!! میدونم همچین چیزی درست نیست ولی نیاز به منبع بیشتری دارم. با سپاس. پ.ن: بحث مذهبی نکنید آقاجان. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ البته من شنیدم تو تورات بهش اشاره شده.. 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ البته من شنیدم تو تورات بهش اشاره شده.. نه، تو قرآنه. أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (108) لاَ يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْاْ رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلاَّ أَن تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (109) 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نه، تو قرآنه. أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (108) لاَ يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْاْ رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلاَّ أَن تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (109) میشه بگید تو کدوم سوره هست ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ بله هست، سوره توبه آیه 109 : أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ آيا كسى كه بنياد [كار] خود را بر پايه تقوا و خشنودى الله نهاده بهتر است يا كسى كه بناى خود را بر لب پرتگاهى مشرف به سقوط پىريزى كرده و با آن در آتش دوزخ فرو مىافتد و خدا گروه بيدادگران را هدايت نمىكن 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستان. یه سوال برام پیش اومده، خیابون جرف هار تو نیویورک قرار داره؟ یه دوستی میگه خیابونی که برجهای دوقلو توش قرار دارن اسمش جرف هاره که تو قرآنم اومده!!!میدونم همچین چیزی درست نیست ولی نیاز به منبع بیشتری دارم. با سپاس. پ.ن: بحث مذهبی نکنید آقاجان. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگه چنین خیابانی وجود نداره... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ توی نیویورک فقط خیابان هار داریم، البته اعجاز به این چیزها نیست،چشم بصیرت داشته باشی،پادشاه عریان را هم با لباسی زیبا میبنی. 3 لینک به دیدگاه
خان پاستال 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ برای جواب به این سوال باید نقشه با کیفیت بیست سال پیش نیویورک رو رصد کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده