.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اصلا این مسابقه قبول نیست .من نبودم الهی خوب عزیزم کشیدنش که دو سه ساعت بیشتر وقت نمی بره حالا تا فردا سعیتو بکن اگه نتونستی و کار زیادی هم جمع نشد تمدید می کنیم فعلا بیشتر از یه کار نداریم سعی کن تا آخر فردا بکشی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 خرداد، 2012 اصلا این مسابقه قبول نیست .من نبودم حالا که میتونی بکشی؛ منم هنوز نکشیدم؛امشب میکشم؛ تا فردا شب مهلتشه :hapydancsmil:
zahra22 19501 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 الهی خوب عزیزم کشیدنش که دو سه ساعت بیشتر وقت نمی بره حالا تا فردا سعیتو بکن اگه نتونستی و کار زیادی هم جمع نشد تمدید می کنیم فعلا بیشتر از یه کار نداریم سعی کن تا آخر فردا بکشی حالا که میتونی بکشی؛ منم هنوز نکشیدم؛امشب میکشم؛ تا فردا شب مهلتشه مهمون داریم..وقت نمیکنم.. خیلی خستم 2
سـارا 20071 ارسال شده در 11 خرداد، 2012 یهنی تنبل تر از خودمون ندیدممممم....باحالیم جمیعا البته همه می کشیم تا فردا تا فردا شب دیگه ؟؟؟ من صبح کلاس دارما 3
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 نمیشه وقتشو زیاد کنیم؟ می ذارین آخر اینجوری می شه دیگه حالا تا آخر امروز خدا بزرگه ببینیم چی می شه یهنی تنبل تر از خودمون ندیدممممم....باحالیم جمیعا البته همه می کشیم تا فردا تا فردا شب دیگه ؟؟؟ من صبح کلاس دارما بله عزیزم تا آخر وقت شرعیه امروزه:دی 3
سـارا 20071 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 وقت بده هنوز نکشیدم از بس امروز تو دانشگاه و بعد دانشگاه از دست یکی حرص خوردم سرم داره منفجر می شه.... وقت بدههههههه 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 2012 آره منم نکشیدم:icon_pf (34): راستش میخواستم اما دیدم کیفیت عکس پایینه دیگه نکشیدم حالا وقت بدید لطفا:hapydancsmil:
memmar 6829 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 آره منم نکشیدم:icon_pf (34): راستش میخواستم اما دیدم کیفیت عکس پایینه دیگه نکشیدم حالا وقت بدید لطفا:hapydancsmil: ایییییییییول خوف گفتیییییییییییی منم هی نگاش میکنم زیاد واضح نییس دیگه گفتم اگه خواستم بکشم فن بزنم:gnugghender: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 ایییییییییول خوف گفتییییییییییییمنم هی نگاش میکنم زیاد واضح نییس دیگه گفتم اگه خواستم بکشم فن بزنم:gnugghender: از این لبخند موذیانه معلومه می خوای فن های خطرناک بزنی ... لو ت بدم ؟؟؟ 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 تا چهارشنبه باشه تا چهارشنبه تمدید می شه فقط خواهشا تا اون موقع بکشین 3
ارسال های توصیه شده