رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره 74 ... Peyman2133

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

چی بنویسم که ناراحت نشی؟:ws3:

خــــــــــــــب میگم, اول که اومدم یعنی همون اوائل یه شب از تنهایی و بی کسی اومدم اینجا و بدجوری حسابم رو رسیدی:banel_smiley_4: از نظر خودم که فقط داشتم نظرم رو میگفتم و هیچ کل و دعوایی نبود. بگذریم:ws37:

خیلی احساساتی و دل رحم و پُرکار و مسئولیت پذیر هستی

از نظر من , پسر/داداش کوچولوی با ادبی هستی

• Like 2
لینک به دیدگاه

سیلااااااااام:w02:

ببشخید دیر اومدم ولی خودم رو رسوندم بالاخره

پیمان اقای گل عرض کنم خدمتتون که

شما از نظر من انسان درستی هستی

واسه زندگیت یه سری قواعد داری و به اونها پایبندی خیلی عالیه من این رو میستایم رفیق

ولی اخلاقت مشخص نیست یه روز خوبی یه روز بد نمیدونم شاید من اینجور برداشت کردم این تناقض رو من کاملا حس کردم:w16:

ادم درونگرایی هستی

دیر با محیط وفق میدی خودت رو

اهل مطالعه ایی

خلاقیتت خیلی خوبه

بامرامی توش شکی نیست:w02:

خلاصه از بچه های گل روزگاری و رفیق اینجانب خوش فکر :ws3:

میخوامت شدید

اونم به مدت مدید

موفق باشی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اقا پیمان برره :

خدای کتابی حرف زدن .... یه جوری حرف بعضی وقتا انگار یه کتاب صوتی گوش میکنم ... :w58:

خیلی مسئولیت پذیر ...

خیلی احساسی ...

خیلی پر تلاش ...

اخلاقش بیشتر شبیه مرداست تا پسرهای هم سنش ... منظورم اینه که از سنش پخته تره ....

خدا نکنه عصبانی شه ... تصمیم بگیره که دیگه نباشی تو دست و بالش ... از صفحه روزگار پاکت میکنه ...

بعضی وقت ها که دلش میگیره ... خیلی غروغرو میشه ... خودشم حواسش نیستا ... ولی یهو میبینی 1 ساعته داره پشت هم غر میزنه ...

بعضی وقتا نا امید میشه .... اما هیچوقت دست از تلاش نمیکشه ... حتی وقتی کاملا نا امید شده ...

گاهی وقتا هم یادش میره که همه چیز دست خداست ... کاری نیست که خدا بخواد و نتونه انجام یده .... پس به جای نگرانی باید توکل کنه ...

یه دوست خیلی خوب و مفید بوده برام تو این مدتی که تو تالار همکار شدیم .... و از دوستی باهاش واقعا خوشحالم ...

اروزی موفقیت میکنم برات هر جا که هستی :icon_gol:

ممونم کامل ودقیق بود:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...