panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دستگاه فلوروسکوپی؟ دستگاه رادیوگرافی؟ 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ البته ما کو چیک بودیم یه بخاری برقی هم داشتیم این ریختی بود :xbex7jmjnhtbacgrr3x به هر حال این وسیله هم باعث گرم کردن سیال بدن یا همون خون میشه :14k8gag: احیانا به انعقاد مربوطه ؟ به آنالیز اجزاش؟ به تصفیش؟ یا به همون گرم کردنی که خودم گفتم؟ 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستاي عزيزم ببخشيد من اين چند روز خيلي سرم شولوغ شده و فقط نصف شبا ميتونم بيام. ببخشيد كه معطل شديد سیال که زیاده خون ؟؟؟؟؟؟ بعلـــــــــــــه من بگم؟ :mrsbeasley:دستگاه دیالیز خونه؟ نع نيست. با خون مرتبطه و اون لولهها براي گردش خون هست منتها نه توي دياليز. توي دستگاه دياليز از اين نوع لوله ها استفاده نميشه. نبولایزره؟؟ دستگاه فلوروسکوپی؟دستگاه رادیوگرافی؟ نع يه دستگاه فنقوله :دي چقد شماها وسيع فكر ميكنيد آب گرمکن ؟:thk: ايول خودشههههههههههه سه چراغ سبــــــــــــــز به افتخارش البته ما کو چیک بودیم یه بخاری برقی هم داشتیم این ریختی بود :xbex7jmjnhtbacgrr3xبه هر حال این وسیله هم باعث گرم کردن سیال بدن یا همون خون میشه :14k8gag: احیانا به انعقاد مربوطه ؟ به آنالیز اجزاش؟ به تصفیش؟ یا به همون گرم کردنی که خودم گفتم؟ نه ممكنه داغ كنه به دليل ضعفهاي كاملا مكانيكي! ولي اين وسيله هدفش اينه كه به گردش خون كمك كنه براي وقتايي كه بدن توانايي گردش مناسب خون رو نداره... خب حالا بگين چيــــــــــه؟ 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خب حالا بگين چيــــــــــه؟ اینقدر دیر اومدی که همه خوابن. منم که بیدارم حس گشتن ندارم. برو فردا اول وقت بیا. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سانتریفیوژ ميتونه توش از سيستمي شبيه سانتريفيوژ استفاده بشه. ولي سانتريفيوژ نيست. يه سري لولههاي ورودي و خروجي داره. بعد اون وسطا يه چيزايي داره كه به جريان يافتن خون كمك ميكنه. اینقدر دیر اومدی که همه خوابن. منم که بیدارم حس گشتن ندارم. برو فردا اول وقت بیا. فردا اول وقت پرونده مو بيارم كارم حل ميشه؟ به جان بچه كوچيكم زود تر از اين نميتونستم بيام فردا هم همچنين و پس فردا و فرداهاي ديگر 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ فردا اول وقت پرونده مو بيارم كارم حل ميشه؟ به جان بچه كوچيكم زود تر از اين نميتونستم بيام فردا هم همچنين و پس فردا و فرداهاي ديگر ژون بشه کوچیکتو قسم نخول گنا داله. صب بیا کاراتو رامیندازم. 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ ژون بشه کوچیکتو قسم نخول گنا داله.صب بیا کاراتو رامیندازم. نشنيدي هر كي تو تالار مهندسي پزشكي اسپم كنه سوسك ميشه؟ حالا يه حدس بزن. اونايي كه سبز كردم رو يه بار ديگه بخون ببين به چه عضوي ميتونه مرتبط شه. آسونه خيلي ديگه واضح تر از اين؟ 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ نشنيدي هر كي تو تالار مهندسي پزشكي اسپم كنه سوسك ميشه؟ حالا يه حدس بزن. اونايي كه سبز كردم رو يه بار ديگه بخون ببين به چه عضوي ميتونه مرتبط شه. آسونه خيلي ديگه واضح تر از اين؟ به جان اوری الان حس خوندنم ندارم. والا. بذار اول وقت فردا. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم فهمدم چرا اوری زودترنمیتونه بیاد ! به هر حال و نزدیک عید و این قضایا ------> پمپ قلبی نیست ؟ 5 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ دستگاه اکسیژن واسه حدودا دوره ی قاجار 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم فهمدم چرا اوری زودترنمیتونه بیاد !به هر حال و نزدیک عید و این قضایا ------> پمپ قلبی نیست ؟ نوچ. دستگاه اکسیژنواسه حدودا دوره ی قاجار به خانووووووم... خوش اومدی. نوچ. FDA? نوچ. 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ درود فک کنم فهمدم چرا اوری زودترنمیتونه بیاد !به هر حال و نزدیک عید و این قضایا ------> پمپ قلبی نیست ؟ نه والا به اونم نميرسم خيلي نزديك شدي. پمپ داره توش و به قلب هم مربوط ميشه حالا اسمش چيه؟ دستگاه اکسیژنواسه حدودا دوره ی قاجار من اون موقعا نبودم شايد همون بوده FDA? نه FDA سازمان غذا و داروي امريكا هست كه اين تجهيزات و همينطور داروها بايد تاييد اون رو داشته باشن تا بتونن به مصرف كلينيكي برسن نوچ. نوچ. نوچ. در اين حد؟ نگفتم بچههاي مردمو گمراه كن كه 4 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ نوچ. به خانووووووم... خوش اومدی. نوچ. نوچ. خوبین شما ؟ این عکسه رو میدونین مگه شما چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ در اين حد؟ نگفتم بچههاي مردمو گمراه كن كه گمراهشون کردم؟ نمیدونستم... 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوبین شما ؟این عکسه رو میدونین مگه شما چیه؟ ایهیم خوبم. آری میدانیم. ما نماینده ی اوری بر روی کره ی زمین هستیم. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ درود نه والا به اونم نميرسم خيلي نزديك شدي. پمپ داره توش و به قلب هم مربوط ميشه حالا اسمش چيه؟ دکتر وقتی برا من کار میذاشت ازش پرسیدم اسمش چیه گفت همون پمپ قلبی پمپ پریستالیک؟ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوبین شما ؟این عکسه رو میدونین مگه شما چیه؟ ايشون نمايندهي بنده بر روي زمين هستن :دي دمشم خيلي گرمه گمراهشون کردم؟ نمیدونستم... شوخي كردم دستت درد نكنه يه روز نمايندگي ما را به عهده داشتي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده