bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 خدایا این آلزایمر چیه افتاده تو جوونای ما..:icon_pf (34): به جان خودم زبونم مو دراورد مسعووووود.. من عکس نمیتونم بذارم.. :ws28: خدا نکشت فری با مامان از خنده روده بر شدیم من که دارم میرم ، مامان احضارم کرده . تو عکس پیدا کن ، لینکشُ بده پانیزا میذاره 3
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 اگه اوری ببینه چی گفتی زندت نمیذاره زهرا خب حالا بریم فری رو پیدا کنیم که عکس بعدی رو بذاره نکشتم مسعووود. بریم.:gnugghender: 2
O-N 10553 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 درود دوستان عزيزم ممنون كه مسابقه رو راه انداختين. متفرق نشين ديگه مسعـــــــــــــود چرا از من چهرهي خشن نشون ميدي به ملت؟ بعدشم چرا تحريف ميكني؟ :167: ما به هر كسي كه توي مدت برگزاري مسابقه برنده شه جايزهشو ميديم تا الآن كه من ديدم Panisa عزيز دو بار و سيندخت عزيزم دوبار جواب رو گفتن. خب بريم ببينيم عكس بعدي چيه؟ سيندخت گفت يكي ديگه بذاره. كي ميذاره؟ :gnugghender: 2
panisa 12132 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 سيندخت گفت يكي ديگه بذاره. كي ميذاره؟ :gnugghender: سلام اوری شمایین؟:banel_smiley_52: خودتون بذارین عکسو دیگه... من هی میام اینجا میبینم عکسی نیس... 2
O-N 10553 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 سلام اوری شمایین؟:banel_smiley_52:خودتون بذارین عکسو دیگه... من هی میام اینجا میبینم عکسی نیس... شالاااااااام خوبي؟ اينجوري نگاه نكن بابا اين مسعود تبليغات سوء ميكنه. آش نخورده و دهن سوخته! اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ 2
panisa 12132 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 شالاااااااام خوبي؟ اينجوري نگاه نكن بابا اين مسعود تبليغات سوء ميكنه. آش نخورده و دهن سوخته! اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ یه راهنمایی میکنین؟ 2
panisa 12132 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 قوریه؟ نه سماوره. تو هم مثل من میتونی...:persiana__hahaha: اگه اوری و مسعود بفهمن اسپم کردییییم...:banel_smiley_52: 3
lady architect 5358 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 نه سماوره. تو هم مثل من میتونی...:persiana__hahaha: اگه اوری و مسعود بفهمن اسپم کردییییم...:banel_smiley_52: حدسه دیگه پیش میاد:persiana__hahaha: 3
panisa 12132 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 حدسه دیگه پیش میاد:persiana__hahaha: به نظرت چی میتونه باشه؟ فکر کنم وسیله ایه تو اتاق عمل... تو چی فکر میکنی؟ 3
lady architect 5358 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 به نظرت چی میتونه باشه؟فکر کنم وسیله ایه تو اتاق عمل... تو چی فکر میکنی؟ من از این چیزا سر در نمیارم در مورد اجر و سنگ و رنگ و خونه و اینا ازم بپرس اما ببین لوله داره عین قوری 4
panisa 12132 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 من از این چیزا سر در نمیارم در مورد اجر و سنگ و رنگ و خونه و اینا ازم بپرس اما ببین لوله داره عین قوری مگه من میدونستم از اول؟ منم کلی سرچ کردم تا پیدا کردم و 2بار بردم. الانم یکی از طرفدارایه سرسخت مهندسی پزشکی شدم. شایدم ارشد رفتم مهندسی پزشکی خوندم. 5
O-N 10553 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 بوي اسپم مياد اسپم نكنين وگرنه اوري كه مسعود ميگفت مياد :دي شوخي كردم واسه اينكه عكس گم نشه بين حدسا دوباره اينجا ميذارمش: اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ یه راهنمایی میکنین؟ بعله. ايشون يه وسيله هستن. :دي راهنمايي كاملي بود نه؟ تشخيصي نيست. كمكيه! راس ميگين شبيه قوريه :دي ولي متاسفانه قوري نيست. اينكه لوله داره ميتونه نشانهي چي باشه؟ مگه من میدونستم از اول؟منم کلی سرچ کردم تا پیدا کردم و 2بار بردم. الانم یکی از طرفدارایه سرسخت مهندسی پزشکی شدم. شایدم ارشد رفتم مهندسی پزشکی خوندم. دمت گرم 4
lady architect 5358 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 بوي اسپم مياد اسپم نكنين وگرنه اوري كه مسعود ميگفت مياد :دي شوخي كردم واسه اينكه عكس گم نشه بين حدسا دوباره اينجا ميذارمش: بعله. ايشون يه وسيله هستن. :دي راهنمايي كاملي بود نه؟ تشخيصي نيست. كمكيه! راس ميگين شبيه قوريه :دي ولي متاسفانه قوري نيست. اينكه لوله داره ميتونه نشانهي چي باشه؟ دمت گرم ینی اونجا میتونه به شیر اب یا گاز وصل شه 4
O-N 10553 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 ینی اونجا میتونه به شیر اب یا گاز وصل شه نه ديگه در اون حد :دي آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ 4
lady architect 5358 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 نه ديگه در اون حد :دي آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ سیال که زیاده خون ؟؟؟؟؟؟ 4
panisa 12132 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ من بگم؟ :mrsbeasley: دستگاه دیالیز خونه؟ 3
bme.masood 5832 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 چه قوریه مدرنیه شبیه سانتریفیوژه یجور وسیلس که اکسیژن یا یه گاز دیگه وارد خون میکنه ؟ یا یجور دیالیزه ! ؟ 5
ارسال های توصیه شده