bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ خدایا این آلزایمر چیه افتاده تو جوونای ما..:icon_pf (34): به جان خودم زبونم مو دراورد مسعووووود.. من عکس نمیتونم بذارم.. :ws28: خدا نکشت فری با مامان از خنده روده بر شدیم من که دارم میرم ، مامان احضارم کرده . تو عکس پیدا کن ، لینکشُ بده پانیزا میذاره 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اگه اوری ببینه چی گفتی زندت نمیذاره زهرا خب حالا بریم فری رو پیدا کنیم که عکس بعدی رو بذاره نکشتم مسعووود. بریم.:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستان عزيزم ممنون كه مسابقه رو راه انداختين. متفرق نشين ديگه مسعـــــــــــــود چرا از من چهرهي خشن نشون ميدي به ملت؟ بعدشم چرا تحريف ميكني؟ :167: ما به هر كسي كه توي مدت برگزاري مسابقه برنده شه جايزهشو ميديم تا الآن كه من ديدم Panisa عزيز دو بار و سيندخت عزيزم دوبار جواب رو گفتن. خب بريم ببينيم عكس بعدي چيه؟ سيندخت گفت يكي ديگه بذاره. كي ميذاره؟ :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ سيندخت گفت يكي ديگه بذاره. كي ميذاره؟ :gnugghender: سلام اوری شمایین؟:banel_smiley_52: خودتون بذارین عکسو دیگه... من هی میام اینجا میبینم عکسی نیس... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اوری شمایین؟:banel_smiley_52:خودتون بذارین عکسو دیگه... من هی میام اینجا میبینم عکسی نیس... شالاااااااام خوبي؟ اينجوري نگاه نكن بابا اين مسعود تبليغات سوء ميكنه. آش نخورده و دهن سوخته! اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ شالاااااااام خوبي؟ اينجوري نگاه نكن بابا اين مسعود تبليغات سوء ميكنه. آش نخورده و دهن سوخته! اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ یه راهنمایی میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ قوریه؟ نه سماوره. تو هم مثل من میتونی...:persiana__hahaha: اگه اوری و مسعود بفهمن اسپم کردییییم...:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ نه سماوره. تو هم مثل من میتونی...:persiana__hahaha: اگه اوری و مسعود بفهمن اسپم کردییییم...:banel_smiley_52: حدسه دیگه پیش میاد:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ حدسه دیگه پیش میاد:persiana__hahaha: به نظرت چی میتونه باشه؟ فکر کنم وسیله ایه تو اتاق عمل... تو چی فکر میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرت چی میتونه باشه؟فکر کنم وسیله ایه تو اتاق عمل... تو چی فکر میکنی؟ من از این چیزا سر در نمیارم در مورد اجر و سنگ و رنگ و خونه و اینا ازم بپرس اما ببین لوله داره عین قوری 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ من از این چیزا سر در نمیارم در مورد اجر و سنگ و رنگ و خونه و اینا ازم بپرس اما ببین لوله داره عین قوری مگه من میدونستم از اول؟ منم کلی سرچ کردم تا پیدا کردم و 2بار بردم. الانم یکی از طرفدارایه سرسخت مهندسی پزشکی شدم. شایدم ارشد رفتم مهندسی پزشکی خوندم. 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بوي اسپم مياد اسپم نكنين وگرنه اوري كه مسعود ميگفت مياد :دي شوخي كردم واسه اينكه عكس گم نشه بين حدسا دوباره اينجا ميذارمش: اينم از عكس: اگه گفتين چيه؟ یه راهنمایی میکنین؟ بعله. ايشون يه وسيله هستن. :دي راهنمايي كاملي بود نه؟ تشخيصي نيست. كمكيه! راس ميگين شبيه قوريه :دي ولي متاسفانه قوري نيست. اينكه لوله داره ميتونه نشانهي چي باشه؟ مگه من میدونستم از اول؟منم کلی سرچ کردم تا پیدا کردم و 2بار بردم. الانم یکی از طرفدارایه سرسخت مهندسی پزشکی شدم. شایدم ارشد رفتم مهندسی پزشکی خوندم. دمت گرم 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بوي اسپم مياد اسپم نكنين وگرنه اوري كه مسعود ميگفت مياد :دي شوخي كردم واسه اينكه عكس گم نشه بين حدسا دوباره اينجا ميذارمش: بعله. ايشون يه وسيله هستن. :دي راهنمايي كاملي بود نه؟ تشخيصي نيست. كمكيه! راس ميگين شبيه قوريه :دي ولي متاسفانه قوري نيست. اينكه لوله داره ميتونه نشانهي چي باشه؟ دمت گرم ینی اونجا میتونه به شیر اب یا گاز وصل شه 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ینی اونجا میتونه به شیر اب یا گاز وصل شه نه ديگه در اون حد :دي آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ نه ديگه در اون حد :دي آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ سیال که زیاده خون ؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آب يا گاز كه نه. ولي خب يه سيالي كه توي بدن هست. چيه؟ من بگم؟ :mrsbeasley: دستگاه دیالیز خونه؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چه قوریه مدرنیه شبیه سانتریفیوژه یجور وسیلس که اکسیژن یا یه گاز دیگه وارد خون میکنه ؟ یا یجور دیالیزه ! ؟ 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ حالا باید بصبریم تا اوری بیاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده