Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دیکشنری تخصصی برق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ الان این دیگه فایلش موجود نیست واسه دانلود !! به نظرم این جور پست ها تصحیح بشن یا حذف که انجمن با پست های غیر قابل استفاده پر نشه! 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ الان این دیگه فایلش موجود نیست واسه دانلود !!به نظرم این جور پست ها تصحیح بشن یا حذف که انجمن با پست های غیر قابل استفاده پر نشه! ممنون که تذکر دادین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ [h=1]دانلود دیکشنری تخصصی برق و الکترونیک[/h] یکی از دیکشنری های قدرتمند تخصصی رشته الکترونیک دیکشنری البرز است که به ترجمه لغات به صورت تخصصی پرداخته است. این دیکشنری با یک دیکشنری عمومی ارائه شده است که به صورت یک پک در نرم افزار نصب شده قرار دارد. به مهندسین رشته برق، این دیکشنری ارزشمند توصیه می شود. این دیکشنری قابلیت تلفظ لغات و اضافه نمودن لغات خاص و جدید را نیز داراست. همچنین در محیط های مختلف فقط با یک کلیک می توانید معنی آن لغت را بیابید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز فایل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ من با نصب این دیکشنری آخری مشکل دارم کمکی بفرمایید دوستان! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مشکلتو بگو خوب اول . من خودم نصبش نکردم. تو بگو حالا 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سه تاش رو دانلود کردن تو یه فایل از زیپ خارج کردم و فایل اول رو اجرا کردن و autorun.exe زدم. نصب شدن آیکن هم آمد. وقی می زنم که باز بشه میگه چند لحظه صبر کنید اما باز نمیشه!!! 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان مشکلی که گفتم فهمیدم از کجا بود. واسه نصب این دیکشنری نیاز به نصب یک درایو مجازی دارید. که تو این پست می تونید دانلود کنید و از این دیکشنری خوب استقاده کنید. http://www.noandishaan.com/forums/thread83094.html 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده