A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 1.نه هوش خوبي دارم... 2.نه سرمايه ايي دارم.. 3.نه پارتي دارم... 4.نه بسيجي دارم.... و... از يك طرف ميدانم چنين سيستم فاسدي هر مهر تاييدي كه بخورد باز به راه خودش ادامه ميدهد و از يك طرف ميدانم اگر مهر تاييدي از اين سيستم فاسد نداشتم با اين شرايطم براي زندگي كردن طرد ميشوم..... 12
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 بهتر است یکبار هم که شده به جای نگاه در چشم ناصرالدین شاه و بغض کردن و گفتن این جمله که لطفا تخت هارو بیشتر کنین تا زودتر شلاقمون رو بخوریم و بریم. یک تف توی صورتش پرتاب کنی تا همونجا کشته بشی. تف ها اگر زیاد بود، ناصر را همانجا غرق میکرد. 6
A.R-KH-A 4953 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2012 زندگی به اندازه ای زیباست که همه چیز را می توان قربانی آن کرد، مگر شرافت را، که عزیزتر و زیباتر از زندگی است و لایق آنکه زندگی را قربانی آن کرد.این اصل اساسی زندگی من است و هر کس لحظه ای در این باره تردید کند هرگز مرا نشناخته است. احمد زیدآبادی 3
مرضیه33 128 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 یکی از دوستام رو برای حق التدریس تو پیام نور فقط با یک سفارش تلفنی گرفتن من نزدیک بیست تا فرم پر کردم و کلی تعهد و توصیه نامه بردم و گفتن خبر میدیم، هنوزم خبری نیست هرچی میخوام به خودم تلقین کنم، پارتی بازی تو کشور ما کم شده. نمیشه ها واقعا کم آوردم
ارسالهای توصیه شده