spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دانلود فیلم های صنعتی فیلم حوادث نیروگاهی وپست های برق اتصال وارک زدن ***یونرها زیربار کلیپ هایی در مورد ***یونر ها يك فيلم جالب از آرك كشيدن سكسيونري كه زير بار جدا ميشود و فيلمي از قطع شدن يك سكسيونر زير بار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود كليپ دانلود كليپ 2 2 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ تحت ولتاژ این ***یونر.... زیر بار وا کنی چنین ***یونری رو منفجر میشه...من خودم شاهدش انفجار یکیشون بودن... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ تحت ولتاژ این ***یونر....زیر بار وا کنی چنین ***یونری رو منفجر میشه...من خودم شاهدش انفجار یکیشون بودن... دقیقا دلیل انفجارش به خاطر قطع شدن زیر باره که نباید زیر بار قطع بشه... البته شنیدم که جدیدا ***یونرهایی که زیر بارم قطع شن اومدن ولی ندیدم... 2 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اون تو خارجه هست.... ما که ندیدیم... البته دوتا ***یونر پارالل باشن میشه یکیشونو زیر بارم باز و بسته کردا....( تو آرایش باس دوبل) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده