Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ نمایشگاه خودرو دیترویت در آمریكای شمالی كه همواره مورد توجه فعالان صنعت خودروسازی جهان قرار داشته از 11 ژانویه 2010 رسما كار خود را آغاز كرد و تا 24 ژانویه ادامه داشت كه البته بازدید عموم از این نمایشگاه در روزهای 16 تا 24 ژانویه مقرر گردیده بود. این نمایشگاه از آن جهت همواره مورد توجه فعالان صنعت خودروسازی و كارشناسان این عرصه قرار داشته كه همواره مدلهایی با فنآوریهای پیشرفته در این نمایشگاه به معرض دید عموم گذاشته شده كه تعجب همگان را برانگیختهاند. از نمایشگاه خودرو دیترویت با عنوان نمایشگاه خودرو آمریكای شمالی نیز یاد میشود. دیترویت به شهر صنعت خودروسازی در آمریكا شهرت دارد. در نمایشگاه امسال مدل هایی از 61 شرکت خودروسازی جهان به نمایش گذاشته شده اند و مهم تر از همه خودروهای هیبریدی حضور چشمگیری دارند. اتومبیل هایی از قبیل : Ford, GMC, Chevrolet, BMW, Audi, Volvo, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Bentley, Honda, Acura, Kia, MINI, Hyundai, Mazda, Subaru, Lexus, Jaguar, Maserati, Tesla, Jeep, Buick, Land Rover, Lincoln, Cadillac, ... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x429 and weights 83KB. Install Ford Taurus 2010 This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x367 and weights 62KB. Cadillac XTS Platinum Concept This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x440 and weights 66KB. Installation Dodge Ram fixed on the ceiling. Superelektrokar Tesla Model S This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x436 and weights 75KB. Revenge Designs Verde Supercar Hybrid This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x439 and weights 86KB. Elon Musk – Architect of Tesla Motors This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x400 and weights 80KB. BYD e6 near elektrozapravkoy This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x412 and weights 80KB. Buick Regal GS This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x421 and weights 62KB. 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ Toyota FT-CH Concept This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x430 and weights 61KB. Mercedes-Benz E350 This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x428 and weights 45KB. Hyundai Blue-Will . Hyundai Blue-Will This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x406 and weights 48KB. BMW Concept Active E This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x481 and weights 73KB. Mercedes-Benz E550 Convertible This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x362 and weights 61KB. GMC Granite This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x406 and weights 67KB. Audi e-tron 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ Nissan Leaf This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x437 and weights 90KB. CT & T Multi Amphibious Vehicle This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x432 and weights 68KB. Green Vehicles’ Triac 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ original image is sized 660x440 and weights 66KB. چرا این عکسو روتیت نکردی؟ لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ چرا این عکسو روتیت نکردی؟ یه نگاه به نردبون بنداز متوجه میشی چی به چیه عکسش همینجوری بود 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ یه نگاه به نردبون بنداز متوجه میشی چی به چیه عکسش همینجوری بود خوب مگه چی به چیه؟ عزیز من،کمی وقت بزار واسه عکسات.همیجوری نزار تو فروم. اینیکی رو خودم برات درست کردم. تکرار نشه! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ خوب مگه چی به چیه؟عزیز من،کمی وقت بزار واسه عکسات.همیجوری نزار تو فروم. اینیکی رو خودم برات درست کردم. تکرار نشه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر من همونجوری درست تر بود خوب شما نظرت اینه نظرت محترم ولی الان آقاهه سرو تهه نردبون هم همینطو ر یه نگا به لامپها هم بندازی متوجه می شی عکس من درست تر بود چونه هم نزن دهه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ به نظر من همونجوری درست تر بود خوب شما نظرت اینه نظرت محترم ولی الان آقاهه سرو تهه نردبون هم همینوطر یه نگا به لامپها هم بندازی متوجه می شی عکس من درست تر بود چونه هم نزن دهه اون 2تا مرد جلوه های ویژن! شوما باور نکن! نور پردازی هم شد دلیل؟ شوما کوجای دنیا دیدی که ماشین رو سقف بره؟ ها؟ ها؟ دیدی؟ ندیدی دیگه! چونه هم نزن! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ اون 2تا مرد جلوه های ویژن!شوما باور نکن! نور پردازی هم شد دلیل؟ شوما کوجای دنیا دیدی که ماشین رو سقف بره؟ ها؟ ها؟ دیدی؟ ندیدی دیگه! چونه هم نزن! نور پردازی دلیل نیست خیلی خوب الان آقاهه داره می ره بالا یا داره میاد پایین ها ؟ نردبون به کجا وصله میشه بگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ نور پردازی دلیل نیست خیلی خوب الان آقاهه داره می ره بالا یا داره میاد پایین ها ؟ نردبون به کجا وصله میشه بگی ؟ آقاهه با اجازتون ثابت مونده سره جاش! این کارا کاری نداره که.من همه ی این جلو های ویژه رو میتونم با نرم افزاره acdsee4 انجام بدم براتون! یه نکته:چرا نردبونشون زنجیره حفاظتی نداره؟ چون نمیتونن زنجیرو برعکس جلوه بدن! لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ تو اهواز الان یک تبلیغ گذاشتن و یک پرشیا واقعی را چسبوندن به یک بیلبورد بزرگ به صورت وارونه 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ تو اهواز الان یک تبلیغ گذاشتن و یک پرشیا واقعی را چسبوندن به یک بیلبورد بزرگ به صورت وارونه شاید مد شده! ما هم بریم ماشینمونو بچسبونیم به سقف!!:smiley (18): ولی من هنوزم که هنوزه قانع نشدم! اون عکس جعلی بود!! لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ اما نکته جالب بین عکس ها پاک بودن سوختشون بوده که در بین بعضی از عکسها به اون اشاره شده !! 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ آقاهه با اجازتون ثابت مونده سره جاش!این کارا کاری نداره که.من همه ی این جلو های ویژه رو میتونم با نرم افزاره acdsee4 انجام بدم براتون! یه نکته:چرا نردبونشون زنجیره حفاظتی نداره؟ چون نمیتونن زنجیرو برعکس جلوه بدن! مهم اینه که اینا با نرم افزار درستش نکردن در ضمن اون آقا دومی رو ببین چرا داره به پایین نگاه می کنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ شاید مد شده!ما هم بریم ماشینمونو بچسبونیم به سقف!!:smiley (18): ولی من هنوزم که هنوزه قانع نشدم! اون عکس جعلی بود!! ای بابا تصمیم نداری کوتاه بیای حالا که اینطور شد با این که سایتش *****ه اما چند تا عکس از سقف آویزون شده برات می زارم تا قانع بشی :ws18: اما خوب تا بعد از ظهر باید صبر کنی چون دارم می رم سر کار 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ مهم اینه که اینا با نرم افزار درستش نکردن در ضمن اون آقا دومی رو ببین چرا داره به پایین نگاه می کنه ؟ برای اینکه بخواد طبیعی جلوه کنه! تو همون آقا رو ببین،رگای گردنش زده بیرون! این یعنی این که گردنش داره وزن سرشو تحمل میکنه.به نظرت اگر یکی به پایین نیگاه کنه،رگای گردنش میزنه بیرون؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده