Fahim 9563 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 نمایشگاه خودرو دیترویت در آمریكای شمالی كه همواره مورد توجه فعالان صنعت خودروسازی جهان قرار داشته از 11 ژانویه 2010 رسما كار خود را آغاز كرد و تا 24 ژانویه ادامه داشت كه البته بازدید عموم از این نمایشگاه در روزهای 16 تا 24 ژانویه مقرر گردیده بود. این نمایشگاه از آن جهت همواره مورد توجه فعالان صنعت خودروسازی و كارشناسان این عرصه قرار داشته كه همواره مدلهایی با فنآوریهای پیشرفته در این نمایشگاه به معرض دید عموم گذاشته شده كه تعجب همگان را برانگیختهاند. از نمایشگاه خودرو دیترویت با عنوان نمایشگاه خودرو آمریكای شمالی نیز یاد میشود. دیترویت به شهر صنعت خودروسازی در آمریكا شهرت دارد. در نمایشگاه امسال مدل هایی از 61 شرکت خودروسازی جهان به نمایش گذاشته شده اند و مهم تر از همه خودروهای هیبریدی حضور چشمگیری دارند. اتومبیل هایی از قبیل : Ford, GMC, Chevrolet, BMW, Audi, Volvo, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Bentley, Honda, Acura, Kia, MINI, Hyundai, Mazda, Subaru, Lexus, Jaguar, Maserati, Tesla, Jeep, Buick, Land Rover, Lincoln, Cadillac, ... This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x429 and weights 83KB. Install Ford Taurus 2010 This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x367 and weights 62KB. Cadillac XTS Platinum Concept This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x440 and weights 66KB. Installation Dodge Ram fixed on the ceiling. Superelektrokar Tesla Model S This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x436 and weights 75KB. Revenge Designs Verde Supercar Hybrid This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x439 and weights 86KB. Elon Musk – Architect of Tesla Motors This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x400 and weights 80KB. BYD e6 near elektrozapravkoy This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x412 and weights 80KB. Buick Regal GS This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x421 and weights 62KB. 4
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 Toyota FT-CH Concept This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x430 and weights 61KB. Mercedes-Benz E350 This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x428 and weights 45KB. Hyundai Blue-Will . Hyundai Blue-Will This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x406 and weights 48KB. BMW Concept Active E This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x481 and weights 73KB. Mercedes-Benz E550 Convertible This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x362 and weights 61KB. GMC Granite This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x406 and weights 67KB. Audi e-tron 4
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 Nissan Leaf This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x437 and weights 90KB. CT & T Multi Amphibious Vehicle This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x432 and weights 68KB. Green Vehicles’ Triac 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 2010 original image is sized 660x440 and weights 66KB. چرا این عکسو روتیت نکردی؟
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 چرا این عکسو روتیت نکردی؟ یه نگاه به نردبون بنداز متوجه میشی چی به چیه عکسش همینجوری بود 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 2010 یه نگاه به نردبون بنداز متوجه میشی چی به چیه عکسش همینجوری بود خوب مگه چی به چیه؟ عزیز من،کمی وقت بزار واسه عکسات.همیجوری نزار تو فروم. اینیکی رو خودم برات درست کردم. تکرار نشه!
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 خوب مگه چی به چیه؟عزیز من،کمی وقت بزار واسه عکسات.همیجوری نزار تو فروم. اینیکی رو خودم برات درست کردم. تکرار نشه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر من همونجوری درست تر بود خوب شما نظرت اینه نظرت محترم ولی الان آقاهه سرو تهه نردبون هم همینطو ر یه نگا به لامپها هم بندازی متوجه می شی عکس من درست تر بود چونه هم نزن دهه 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 2010 به نظر من همونجوری درست تر بود خوب شما نظرت اینه نظرت محترم ولی الان آقاهه سرو تهه نردبون هم همینوطر یه نگا به لامپها هم بندازی متوجه می شی عکس من درست تر بود چونه هم نزن دهه اون 2تا مرد جلوه های ویژن! شوما باور نکن! نور پردازی هم شد دلیل؟ شوما کوجای دنیا دیدی که ماشین رو سقف بره؟ ها؟ ها؟ دیدی؟ ندیدی دیگه! چونه هم نزن!
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 اون 2تا مرد جلوه های ویژن!شوما باور نکن! نور پردازی هم شد دلیل؟ شوما کوجای دنیا دیدی که ماشین رو سقف بره؟ ها؟ ها؟ دیدی؟ ندیدی دیگه! چونه هم نزن! نور پردازی دلیل نیست خیلی خوب الان آقاهه داره می ره بالا یا داره میاد پایین ها ؟ نردبون به کجا وصله میشه بگی ؟ 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 2010 نور پردازی دلیل نیست خیلی خوب الان آقاهه داره می ره بالا یا داره میاد پایین ها ؟ نردبون به کجا وصله میشه بگی ؟ آقاهه با اجازتون ثابت مونده سره جاش! این کارا کاری نداره که.من همه ی این جلو های ویژه رو میتونم با نرم افزاره acdsee4 انجام بدم براتون! یه نکته:چرا نردبونشون زنجیره حفاظتی نداره؟ چون نمیتونن زنجیرو برعکس جلوه بدن!
Amin 6457 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 تو اهواز الان یک تبلیغ گذاشتن و یک پرشیا واقعی را چسبوندن به یک بیلبورد بزرگ به صورت وارونه 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 2010 تو اهواز الان یک تبلیغ گذاشتن و یک پرشیا واقعی را چسبوندن به یک بیلبورد بزرگ به صورت وارونه شاید مد شده! ما هم بریم ماشینمونو بچسبونیم به سقف!!:smiley (18): ولی من هنوزم که هنوزه قانع نشدم! اون عکس جعلی بود!!
Amin 6457 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 اما نکته جالب بین عکس ها پاک بودن سوختشون بوده که در بین بعضی از عکسها به اون اشاره شده !! 1
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2010 آقاهه با اجازتون ثابت مونده سره جاش!این کارا کاری نداره که.من همه ی این جلو های ویژه رو میتونم با نرم افزاره acdsee4 انجام بدم براتون! یه نکته:چرا نردبونشون زنجیره حفاظتی نداره؟ چون نمیتونن زنجیرو برعکس جلوه بدن! مهم اینه که اینا با نرم افزار درستش نکردن در ضمن اون آقا دومی رو ببین چرا داره به پایین نگاه می کنه ؟ 1
Fahim 9563 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2010 شاید مد شده!ما هم بریم ماشینمونو بچسبونیم به سقف!!:smiley (18): ولی من هنوزم که هنوزه قانع نشدم! اون عکس جعلی بود!! ای بابا تصمیم نداری کوتاه بیای حالا که اینطور شد با این که سایتش *****ه اما چند تا عکس از سقف آویزون شده برات می زارم تا قانع بشی :ws18: اما خوب تا بعد از ظهر باید صبر کنی چون دارم می رم سر کار 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 6 خرداد، 2010 مهم اینه که اینا با نرم افزار درستش نکردن در ضمن اون آقا دومی رو ببین چرا داره به پایین نگاه می کنه ؟ برای اینکه بخواد طبیعی جلوه کنه! تو همون آقا رو ببین،رگای گردنش زده بیرون! این یعنی این که گردنش داره وزن سرشو تحمل میکنه.به نظرت اگر یکی به پایین نیگاه کنه،رگای گردنش میزنه بیرون؟
ارسال های توصیه شده