Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان حتما قبلا مقاله هایی در مورد نرم افزار simdesigner رو دیدید و خوندید شایدم یه چیزایی ازش شنیدید. حالا قراره در مجتمع فنی تهران سمیناری رایگان جهت معرفی هر چه بهتر این نرم افزار برگزار بشه.... اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسانی میخوان شرکت کنن باید فرم ثبت نامش رو پر کنن 9 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ 1- معرفی نرمافزار Simdesigner For Catia اين بسته نرمافزاري حاصل همكاري سه كمپاني بزرگ و معتبر آمريكايي و فرانسوي به نامهاي MSC, Dassault Systems, IBM ميباشد. هر يك از اين سه شركت بزرگ در زمينه صنايع هوافضا، الكترونيك، كامپيوتر و تحقيقات پيشرو در زمينه صنايع فوق جز كمپانيهاي قدرتمند جهاني هستند. در زمينه نرمافزارهاي CAD-CAM-CAE(طراحي به كمك كامپيوتر، ساخت به كمك كامپيوتر، تحليل مهندسي به كمك كامپيوتر) هر يك از اين كمپانيها محصولات معتبر جهاني دارند. بسياري از صنايع بزرگ دنيا همچون بويينگ، جنرال الكتريك، پرات و ويتني، ايرباس، داسو، تويوتا، بيامو، فورد و بسياري از شركتهاي كوچك و بزرگ ديگر از كدها و بستههاي نرمافزاري اين شركتها استفاده ميكنند. براي آشنايي با كدهاي تجاري اين شركتها به اختصار توضيحاتي در ادامه آورده ميشود. الف: كمپاني نرمافزاري MSC (MSC. Software corporation) شركت MSC با 40 سال سابقه در فرايند CAE (تحليل مهندسي به كمك كامپيوتر) معتبرترين كدهاي تحليلي- تجاري را در اختيار دارد. مجموعه حلكنندههاي (Solver) اين شركت شامل 4 بخش اصلي و1 بخش مدلساز است كه در جدول 1 آورده ميشود. حلكنندههاي ديگر اين شركت زيرمجموعه حلكنندههاي اصلي هستند. در جدول1 مشخص است كه هر Solverچه سيستمي را حل ميكند. جدول1- معرفي بستههاي نرمافزاري MSC و سيستمهاي قابل حل توسط آنها [TABLE=class: MsoNormalTable] [TR] [TD] Solvable System [/TD] [TD] Solver [/TD] [/TR] [TR] [TD] Stress and vibration انجام تحليلهاي تنش و ارتعاش [/TD] [TD] MSC Nastran [/TD] [/TR] [TR] [TD] Motion انجام تحليلهاي حركتي [/TD] [TD=width: 301] Adams [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] Nonlinear انجام تحليلهاي غير خطي [/TD] [TD=width: 301] Marc LS-DYNA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] Durability انجام تحليلهاي دوام و پايداري [/TD] [TD=width: 301] MSC fatigue FE-fatigue [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] Modeling مدلسازي سيستم [/TD] [TD=width: 301] Patran [/TD] [/TR] [/TABLE] بعضي از تحليلهاي كه توسط كدهاي شركت MSC انجام ميپذيرد، قابل انجام توسط هيچ كد تجاري ديگر موجود در جهان نيست. بطور مثال يك حل ديناميكي دوراني يكپارچه بر مجموعه قطعات روي شفت متحرك موتور جت كه انواع خروجيهاي سينماتيكي، سينتيكي، سازهايي، حرارتي و ارتعاشي را شامل ميشود، توسط هيچ كد تجاري ديگر قابل انجام نيست. ادعاي بالا از دكتر كارلوس لورنس، يكي از پژوهشگران برجسته NASA، است. Dr.Charles Lawrence (Structures and Acoustics Division – Glenn research center at lewis field, NASA) ب: كمپانيهاي Dassault Systems & IBM شركتهاي فوق يكي از معروفترين و برجستهترين ساختارهاي نرمافزاريPLM را ارايه دادهاند. PLM (Product lifecycle management) يا به عبارتي ديگر مديريت چرخه حيات يك محصول عبارتست از كمك به مجموعه طراح، توليد كننده و پشتيباني كننده محصول از فاز صفر طراحي يعني از آن زمان كه ايده يك محصول با توجه به نيازمنديهاي كاربر يا خريدار به ذهن طراح ميرسد تا آن موقع كه محصول مراحل كامل طراحي و تحليل را ميگذراند و به فاز توليد ميرسد و آن هنگام كه محصول توليد انبوه خود را تجربه ميكند و به بازار عرضه شده و فرايند بازاريابي و فروش محصول انجام ميشود و در ادامه مراحل تعمير و نگهداري و خدمات پس از فروش را خواهد داشت و در نهايت با به پايان رسيدن عمر محصول مساله دفع و بازيافت آن مطرح ميگردد. در تمامي اين فرايندها نرمافزارها با ساختار PLMمجموعه طراح، توليد كننده و پشتيباني كننده را حمايت ميكنند. بسته نرمافزاري اين شركتها كه فعاليتهايPLMدر آن انجام ميشود در جدول 2 آورده شدهاند. جدول2- معرفي بسته نرمافزاري Dassault systems & IBMبا ساختار PLM [TABLE=class: MsoNormalTable] [TR] [TD] Description توضيحات [/TD] [TD] Software Package بسته نرمافزاري [/TD] [/TR] [TR] [TD] حجم اصلي فعاليت PLM در اين نرمافزار انجام ميگيرد [/TD] [TD] CATIA [/TD] [/TR] [TR] [TD] مكمل CATIA در شبيهسازي رباتيك، مكانيزمها، طراحي خط توليد و شبيهسازي كارخانه [/TD] [TD=width: 301] DELMIA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] مدلسازي و بررسي رفتار مكانيزمها [/TD] [TD=width: 301] ENOVIA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] مديريت دادههاي پروژه در محيط CATIA [/TD] [TD=width: 301] SMARTEAM [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] Component Application Architecture [/TD] [TD=width: 301] CAA V5 [/TD] [/TR] [/TABLE] مجموعه نرمافزاري فوق در زمينههاي CAD-CAMبسيار قدرتمند و كمنظيرند، ليكن در زمينهCAEنتوانستند حلكنندههاي متنوعي را ارايه نمايند. هر چند كه حلكنندههاي اين مجموعه در حل سيستمها و مجموعههاي مونتاژي بزرگ تواناييهاي منحصربه فردي دارند اما به علت محدود بودن به يك سري حلهاي سازهايي خاص (شامل حلهاي استاتيكي خطي، سازهايي مونتاژي غير خطي و ارتعاشات) شركتهاي فوق تصميم به خريد نرمافزارهاي مشهور و شراكت تجاري-نرمافزاري با شركتهاي معتبر در زمينه CAE شدند. نرمافزار ABAQUS نرمافزاري بود كه در سال 2005 ميلادي خريده شد كه معروفترين و معتبرترين نرمافزار در زمينه حلهاي سازهايي غيرخطي است. اين نرمافزار براي مهندسين ساخت و توليد در كنار نرمافزار LS-DYNA نرمافزار تجاري انتخابي شماره 1 است. هماكنون اين نرمافزار به نام SIMULIA شناخته ميشود. در زمينه حل سيالاتي اشتراك تجاري با نرمافزار FLUENT بود. و براي پوشش حلهاي متنوع سازهايي، استاتيكي، ديناميكي، حرارتي، ارتعاشي، خستگي، ضربه، خطي، غيرخطي و كوپل اين حلها با يكديگر اشتراك تجاري با مجموعه نرمافزارهاي MSC NASTRAN و ADAMS و MARC و LS-DYNA از شركت MSC برقرار شد. اين مجموعه به نام Simdesigner شناخته ميشود. جدول 3 نرمافزارهاي فوق را كه بر روي CATIA سوار ميشود ليست كرده است. جدول3- معرفي نرمافزارهاي CAE كه در فعاليت PLM وارد شدهاند [TABLE=class: MsoNormalTable] [TR] [TD] Solver & License حلكننده و امتياز [/TD] [TD] Software Package بسته نرمافزاري [/TD] [/TR] [TR] [TD] MSC NASTRAN. ADAMS. MARC تحت ليسانس MSC-IBM-Dassault Systems [/TD] [TD] Simdesigner for CATIA [/TD] [/TR] [TR] [TD] تحت ليسانس IBM-Dassault Systems [/TD] [TD=width: 301] SIMULIA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 275] تحت ليسانس IBM-Dassault Systems-Ansys-Fluent [/TD] [TD=width: 301] Fluent for CATIA [/TD] [/TR] [/TABLE] با كامل شدن فرآيند CAD-CAM-CAE طراحي، تحليل و ساخت هر سيستم با دقت بالاتر و هزينه پايينتر امكان پذير شده است. تصاوير ذيل پروژههايي را در محيط نرمافزاري CATIA نمايش ميدهد. دقت كنيد كه كليه پروسههاي طراحي، تحليلي و ساخت در يك محيط يكپارچه صورت ميگيرد. 2- معرفي قابليتهاي نرمافزار Simdesigner for Catia نرمافزار فوق محيطهاي متنوعي را به منظور حلهاي گوناگون در اختيار كاربر قرار ميدهد ... اینم pdf کامل مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ داداش یعنی میگی الان کتیا داره(یا شایدم کرده)آدامز و آباکوس رو رو ی خودش سوار میکنه که کامل بشه!؟؟؟ اینجوری بشه که دیگه فقط باس کتیا یاد گرفت بهتره بنظرم الان باس 2-3تا نرم افزار یاد بگیری اگه هم بخوای مدلسازی کنی هم تحلیل دینامیکی-ارتعاشاتی و سیالاتی و المان محدود انجام بدی اونموفع میشه یکی خیلی بهتر میشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ یه تشکر ویژه! میدونستم یه همچین نرم افزاری هست اما اسمشو بلد نبودم! یه سوال؟ برای Catia همچین نرم افزاریایی که بتونن تحلیل CFD بکنن هم هست؟ راستش یه اسمی شنیدم ... فکر کنم FloEFD باشه 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ داداش یعنی میگی الان کتیا داره(یا شایدم کرده)آدامز و آباکوس رو رو ی خودش سوار میکنه که کامل بشه!؟؟؟اینجوری بشه که دیگه فقط باس کتیا یاد گرفت بهتره بنظرم الان باس 2-3تا نرم افزار یاد بگیری اگه هم بخوای مدلسازی کنی هم تحلیل دینامیکی-ارتعاشاتی و سیالاتی و المان محدود انجام بدی اونموفع میشه یکی خیلی بهتر میشه درود حمید جان ببخشید شاید مثال مناسبی نباشه اما مثل این میمونه که یه رستورانی قرارداد داشته باشه غذای یه شرکتی رو تامین کنه حالا به نظرت غذایی که تو رستوران خودش به مشتریش میده بهتر و کاملتره یا اونی که به اون شرکته باید بده این نرم افزار از solver اباکوس استفاده نمیکنه ولی ظاهرا داسو سیستم نرم افزار داده بیرون که میتونه بین اباکوس و کتیا سوییچ کنه یعنی هر دو نرم افزار بازه و هر تغییراتی که توی مدل کتیا ایجاد میکنی در اباکوس اعمال میشه (من باهاش کار نکردم) به نظر من بهترین مزیت این نرم افزار اینه که ساده تر از اباکوس هست - در تحلیل هایی مشابهی که تو اباکوس هم میشه انجام داد سریعتره ولی دامنه کمتری از تحلیل ها رو نسبت به اباکوس داره- بعد نصب مدول هاش به کتیا اضافه میشه و ... البته اینو بگم که من خودم با این نرم افزار کار نکردم و خیلی دوس دارم هر چه زودتر کلاسی برگزار بشه و یاد بگیرم یه تشکر ویژه!میدونستم یه همچین نرم افزاری هست اما اسمشو بلد نبودم! یه سوال؟ برای Catia همچین نرم افزاریایی که بتونن تحلیل CFD بکنن هم هست؟ راستش یه اسمی شنیدم ... فکر کنم FloEFD باشه درود بر شما خواهش میکنم من کار CFD انجام ندادم ولی تا اونجا که میدونم بهترین نرم افزار در این زمینه همون فلوئنت هست که مش بندی اون هم با گمبیت انجام میدن البته چون کتیا از نرم افزار های 3dplm هست. داسو سیستم شدیدا به دنبال تکمیل کردن مجموعه اش هست تا اونجا که اطلاع دارم میشه فلوئنت (Fluent )رو هم با کتیا لینک کرد - یه سری به سایت آقای مهندس زارع پور بزن یه چیزایی هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام www.catiav5.ir اگه اشتباه نکرده باشم البته فکر نمیکنم کسی تو ایران باشه که تسلط کامل به فلوئنت داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ درود حمید جانببخشید شاید مثال مناسبی نباشه اما مثل این میمونه که یه رستورانی قرارداد داشته باشه غذای یه شرکتی رو تامین کنه حالا به نظرت غذایی که تو رستوران خودش به مشتریش میده بهتر و کاملتره یا اونی که به اون شرکته باید بده این نرم افزار از solver اباکوس استفاده نمیکنه ولی ظاهرا داسو سیستم نرم افزار داده بیرون که میتونه بین اباکوس و کتیا سوییچ کنه یعنی هر دو نرم افزار بازه و هر تغییراتی که توی مدل کتیا ایجاد میکنی در اباکوس اعمال میشه (من باهاش کار نکردم) به نظر من بهترین مزیت این نرم افزار اینه که ساده تر از اباکوس هست - در تحلیل هایی مشابهی که تو اباکوس هم میشه انجام داد سریعتره ولی دامنه کمتری از تحلیل ها رو نسبت به اباکوس داره- بعد نصب مدول هاش به کتیا اضافه میشه و ... البته اینو بگم که من خودم با این نرم افزار کار نکردم و خیلی دوس دارم هر چه زودتر کلاسی برگزار بشه و یاد بگیرم این تغییرات از چه ورژنی روش قراره پیاده بشه؟؟؟چون تا جاییکه میدونم تحلیلای کتیا جوری نیست که طراح بتونه روش حساب باز کنه(البته بیشتر طراحی برای قسمتای حساس با دقت بالاست منظورم وگرنه اونقدر پرت نیست تحلیلاش) که حالا اگه solverهای آباکوس و آدامز هم روش بذارن دیگه میشه با یه نرم افزار و یه محیط 3تا کارو دست کم با هم و با دقت بالا انجام داد 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ این تغییرات از چه ورژنی روش قراره پیاده بشه؟؟؟چون تا جاییکه میدونم تحلیلای کتیا جوری نیست که طراح بتونه روش حساب باز کنه(البته بیشتر طراحی برای قسمتای حساس با دقت بالاست منظورم وگرنه اونقدر پرت نیست تحلیلاش) که حالا اگه solverهای آباکوس و آدامز هم روش بذارن دیگه میشه با یه نرم افزار و یه محیط 3تا کارو دست کم با هم و با دقت بالا انجام داد اینا تغییرات نیست یکی از پلاگین های کتیاس simdesignerR2 for catiaV5R14 simdesignerR3 for catiaV5R17 simdesignerR4 for catiaV5(R18-64bit) ; (R19-32 وقتی نصب میشه روی کتیا سوار میشه و شما اگه کتیا رو باز کنی فقط کتیا باز میشه اما اگه sim باز کنی کتیایی باز میشه که مدول های simdesigner به محیط های آنالیز کتیا اضافه شده که 2 تاس میشه 8یا 9تا اما در مورد محیط تحلیلی خود کتیا فقط در تحلیل های ساده مطمئنه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا!!! هیچکی که نیومد که.......... همایش لغو شد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده