shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ عدس دو نوع است : عدس رسمي كه دانه آن گرد و نسبتا درشت است و رنگ آن سبز مايل به زرد است . عدس ريز يا عدس قرمز كه دانه هاي آن ريز و به رنگ قرمز مي باشد . عدس قرمز سريعتر از ديگر حبوبات مي پزد. عدس در تمام نقاط جهان مي رويد. اكثر مردم دنيا در غذاهاي خود از عدس استفاده مي كنند. در هند بيش از 50 گونه از اين نوع عدس كشت و برداشت مي شود كه در غذاي سنتي آنها بنام " دال Dahl " بكار مي رود. عدس قرمز يا دال عدس بسيار سريع پخته مي شود و به هنگام پخت شكل خود را از دست مي دهد در تهيه انواع سوپ و پاته از عدس استفاده مي شود. در طبخ عدس مي توان از افزودنيهاي گياهي مثل زيره سبز، زنجبيل، مريم گلي، آويشن، شويد، ريحان، نعناع و سير استفاده نمود. خواص درماني: مْدِر ، مفيد براي قلب و گردش خون، تنظيم كننده فعاليت غده فوق كليوي و كليه ها مي باشد. تركيبات غذايي: نصف پيمانه عدس قرمز يا دال عدس پخته شده حاوي 120 كالري، 9 گرم پروتئين، صفر گرم چربي، 22 گرم كربوهيدرات، 15 ميلي گرم سديم و 6 گرم فيبر مي باشد. منبع:.irantrack.com 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده