رفتن به مطلب

چاودار - secale cereale


shirin.agro

ارسال های توصیه شده

چاودار نوعی گیاه غله ای بومی آسیای مرکزی است و در کشورهای سوریه، ارمنستان و ایران وجود دارد. دانه های چاودار شبیه دانه های گندم است.

 

این گیاه که اغلب از آن به صورت آرد استفاده می شود، انواع متفاوتی دارد. به گزارش «ehow» آردهایی که از این غله به دست می آید

 

عبارت است از آرد کم رنگ که اغلب سبوس آن گرفته می شود و آرد تیره که اغلب سبوس و جوانه را در خود حفظ می کند

و منبع منیزیم ، مواد معدنی، اسید فولیک،تیامین و نیاسین است.

آرد چاودار نسبت به آرد گندم ماده مغذی بیشتری را در خود حفظ می کند زیرا به سختی می توان سبوس و جوانه ها را از آن جدا کرد.

 

 

خواص:

 

*میزان بالای آب موجود در نان چاودار باعث می شود زودتر احساس سیری کنید.

*این گیاه عملکرد سلول های بتاراکه انسولین ترشح می کند بهبود می بخشد و باعث واکنش بهتری می شود.هم چنین با ایجاد سیری به بیماران دیابتی کمک می کند تا غذای کمتری بخورند.

*منبع فیبر قابل حل است و در کاهش کلسترول مفید است.

*منیزیم موجود در آن فشار خون را کنترل می کند و برای سلامت قلب مفید است.

*مصرف حداقل ۶ وعده چاودار در هفته به زنان یائسه توصیه شده است .

چاودار روند تصلب شرایین را کند می کند و مانع از تشکیل رسوب در رگ های خونی می شود.

*فیبر موجود در آن با چسبیدن به سموم به دفع آن ها کمک می کند.

 

 

 

 

 

منبع:food4u.blogsky.com

Secale_cereale_K.jpg

 

 

 

 

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...