هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان عزیزاین تاپیک ایجاد شده تا شما هر پیشنهاد یا نظری راجع به تالار دارید اینجا بیان کنید... مشکلاتی که وجود داره رو اینجا بگید تا سعی کنیم اونها رو برطرفشون کنیم و یه تالار ایده آل رو با هم بسازیم. هر گونه انتقاد و پیشنهاد سازنده شما رو با کمال میل میشنویم منتظر نظراتتون هستیم :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بیاین پیشنهاد بدیم که چیکار کنیم تو تالار که مخاطبانش زیاد بشه و تالار فعال بمونه تالار که فعال باشه تو گوگل امتیاز میگیره سرچ خورش زیاد میشه مهمانای سایت بالا تر میره اگر بتونیم جذبشون کنیم که در نتیجه اعضای سایت بیشتر میشه تعدادش پس بیاید پیشنهاد بدین خجالت نکشین :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ مسئول تالار گردش گری شما شدی؟ نه این یک حرکت کاملا خودجوش بوده دیدم داره خاک میخوره این تالاره گفتم یه دستی به سر و گوشش بکشم مگه حتما باید مسئول باشی تا کاری انجام بدیم؟ پیشنهادی داری بگو مسابقه ای؟ آموزشی؟ نفریحی؟ هر چی فکر می کنی که میتونه راه بندازه این کشتیه به گل نشسته رو بگو عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نه این یک حرکت کاملا خودجوش بوده دیدم داره خاک میخوره این تالاره گفتم یه دستی به سر و گوشش بکشم مگه حتما باید مسئول باشی تا کاری انجام بدیم؟ پیشنهادی داری بگو مسابقه ای؟ آموزشی؟ نفریحی؟ هر چی فکر می کنی که میتونه راه بندازه این کشتیه به گل نشسته رو بگو عزیزم پیشنهاد بدون التزام عملی به چه دردی میخوره آخه؟ الان من بگم آخر این هفته تور کویر نوردی بذارین،میذاری؟ :zadan: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ پیشنهاد بدون التزام عملی به چه دردی میخوره آخه؟ الان من بگم آخر این هفته تور کویر نوردی بذارین،میذاری؟ :zadan: خوب این پیشنهادا مربوط به تور گردشگریه و محمدرضا و انوشه عزیز مسئول هماهنگی های تور هستن باید به اونا این پیشنهاد رو بدی ازعهده من خارجه شرمنده در مورد این تالار اگر پیشنهادی داری بگو میشنوم بازی؟سرگرمی؟آموزش؟ چیزی مد نظرت نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده