arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ 1 سال و اندیست که از عضویتم تو انجمن می گذره و هر وقت اومدم بحثای خوبی رو دیدم و تونستم چیزایی یاد بگیرم شاید فرقی که اینجا با بقیه انجمن ها داره صمیمیت اعضای اونه,البته همین موضوع هم باعث انحراف تاپیکا از موضوع اصلی می شه! شاید زمانی که در باشگاه مهندسان فعالیت داشتم,مباحث بهتر و جالب تری مطرح می شد اما اونجا احساس راحتی نداشتم! اخراجی های بی مورد و زیاد از حد همه رو بی زار کرد! خیلی از دوستان رو اونجا می شناختم که بار و بندیلشونو بستن و اومدن اینجا! خوشحالم اسپو و سهیل و میلاد و شادمهر باز رو اینجا می بینم و همینطور ناراحتم بعضی از دوستان رو مثل مهرشاد 53 و بی ام دی و لرد(مهران) رو اینجا نمی بینم! می خواستم بپرسم اینها کجان؟ دوس دارم باز هم برگردن.... 14 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ کسی نبود که از اینا خبر داشته باشه؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ کسی نبود که از اینا خبر داشته باشه؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز یه سر بزن اینجا شاید کمکی کنه http://www.noandishaan.com/forums/thread78619.html 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دوست عزیز یه سر بزن اینجا شاید کمکی کنه http://www.noandishaan.com/forums/thread78619.html چرا اینجا رفته بودم اما می خواستم یکم بیشتر وارد جزئیات بشم! خوب من که همه ی اون کسایی که تو تاپیک بودن نمی شناختم,به خاطر همین یه تاپیک دیگه زدم! ضمن اینکه مایل بودم بدونم کسی اصن می تونه حدس بزنه من کی بودم؟ باهاشون تا به حال بحث یا صحبت داشتم با نه؟ با توجه به اینکه او زمان شخصیت کاملا متفاوتی با الان داشتم! 99% پستام اسپم و کل کل بود! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چرا اینجا رفته بودم اما می خواستم یکم بیشتر وارد جزئیات بشم! خوب من که همه ی اون کسایی که تو تاپیک بودن نمی شناختم,به خاطر همین یه تاپیک دیگه زدم! ضمن اینکه مایل بودم بدونم کسی اصن می تونه حدس بزنه من کی بودم؟ باهاشون تا به حال بحث یا صحبت داشتم با نه؟ با توجه به اینکه او زمان شخصیت کاملا متفاوتی با الان داشتم! 99% پستام اسپم و کل کل بود! خب مهرشاد که سر خونه و زندگیشه گویا خانومش نمیذاره بیاد بقیه رو هم نمیدونم اینجا باهات برخورد داشتم اما نمیدونم اونجا کی بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خب مهرشاد که سر خونه و زندگیشهگویا خانومش نمیذاره بیاد بقیه رو هم نمیدونم اینجا باهات برخورد داشتم اما نمیدونم اونجا کی بودی؟ خوب اگه اینجوری باشه که آقا وحید هم نباید بیاد من فک کنم 6,7 ماهی اونجا زودتر از شما فعالیت داشتم,شخصیت جنجالی ای داشتم:icon_pf (34): البته به خاطر تاپیکام!! زمان انتخابات و ... کسی نبود حدس بزنه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ 1 سال و اندیست که از عضویتم تو انجمن می گذره و هر وقت اومدم بحثای خوبی رو دیدم و تونستم چیزایی یاد بگیرم شاید فرقی که اینجا با بقیه انجمن ها داره صمیمیت اعضای اونه,البته همین موضوع هم باعث انحراف تاپیکا از موضوع اصلی می شه! شاید زمانی که در باشگاه مهندسان فعالیت داشتم,مباحث بهتر و جالب تری مطرح می شد اما اونجا احساس راحتی نداشتم! اخراجی های بی مورد و زیاد از حد همه رو بی زار کرد! خیلی از دوستان رو اونجا می شناختم که بار و بندیلشونو بستن و اومدن اینجا! خوشحالم اسپو و سهیل و میلاد و شادمهر باز رو اینجا می بینم و همینطور ناراحتم بعضی از دوستان رو مثل مهرشاد 53 و بی ام دی و لرد(مهران) رو اینجا نمی بینم! می خواستم بپرسم اینها کجان؟ دوس دارم باز هم برگردن.... مهرشاد میدونم دیگه توی هیچ فرومی فعالیت نمیکنه ، از بقیه دوستان بی خبرم ضمن اینکه مایل بودم بدونم کسی اصن می تونه حدس بزنه من کی بودم؟ باهاشون تا به حال بحث یا صحبت داشتم با نه؟ با توجه به اینکه او زمان شخصیت کاملا متفاوتی با الان داشتم! 99% پستام اسپم و کل کل بود! بیتاب ؟!!! 6 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مهرشاد میدونم دیگه توی هیچ فرومی فعالیت نمیکنه ، از بقیه دوستان بی خبرم ای بابا,خیلی حیف شد! شیفته(و شفته) ی تاپیکاش بودم. زبان برا و تیز ولی واقع بین ای داشت! اتفاقا یه بار باهاش بد کل کل کردم که سجاد به هردومون اخطار داد(دستش درد نکنه ) بیتاب ؟!!! نه بابا,من مخالف سرسخت اینا بودم! اینو که می دیدم جوش می آوردم:icon_pf (34): راستی شادمهر باز تو بابای یاسمن نبودی؟:whistle: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا,خیلی حیف شد! شیفته(و شفته) ی تاپیکاش بودم. زبان برا و تیز ولی واقع بین ای داشت! اتفاقا یه بار باهاش بد کل کل کردم که سجاد به هردومون اخطار داد(دستش درد نکنه ) نه بابا,من مخالف سرسخت اینا بودم! اینو که می دیدم جوش می آوردم:icon_pf (34): راستی شادمهر باز تو بابای یاسمن نبودی؟:whistle: هنوزم هستم باباش ! حالا نمیخوای خودتو لو بدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هنوزم هستم باباش ! حالا نمیخوای خودتو لو بدی ؟ بر منکرش لعنت خوب دارم کم کم لو می دم آخرین تاپیکی که داشتم تو باشگاه بعد از اخراج آخر مهرشاد بود,که یه اخطار بابتش گرفتم و قهر کردم و دیگه نرفتم باشگاه:icon_razz: راستی از حسین بی چه خبر؟ اونم خیلی بام رفیق بود 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بر منکرش لعنتخوب دارم کم کم لو می دم آخرین تاپیکی که داشتم تو باشگاه بعد از اخراج آخر مهرشاد بود,که یه اخطار بابتش گرفتم و قهر کردم و دیگه نرفتم باشگاه:icon_razz: راستی از حسین بی چه خبر؟ اونم خیلی بام رفیق بود حسین بی مخ توی یه فروم دیگه هستش اینجا هم هر از گاهی میاد 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اگه اینجوری باشه که آقا وحید هم نباید بیاد من فک کنم 6,7 ماهی اونجا زودتر از شما فعالیت داشتم,شخصیت جنجالی ای داشتم:icon_pf (34): البته به خاطر تاپیکام!! زمان انتخابات و ... کسی نبود حدس بزنه؟؟؟؟؟ موضوع اون فرق داره اون خانومش مخالف بوده گویا حالا خب به جا نمیارم ولی اون 6-7 ماه هم مال یوزر ادرم بوه ... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ چرا عزیز مگه میشه ادم از بهترین وعزیزترین دوستاش بی خبر بمونه درسته من تو اوج بی مرامی هستم ولی بالاخره همیشه وهمه جا به یاد دوستان هستیم مهرشاد پدر شده وگرفتار زندگیه میدونی مهرشاد اخلاقی داشت که کمتر کسی میتونه مثل اون باشه سواد خیلی بالا رک گویی وطنزنویس(از این بابت فقط میتونم به ارش بابت رک گوییش واسی بابت طنزنویسیش اشاره کنم)بودنش باعث میشد همیشه دردسر باهاش باشه خیلی چیزا ازش یادگرفتم وفقط میتونم ارزوی سلامتی وشادی داشته باشم براش اخرین بار اصفهان از نزدیک دیدمش وبعد هم که گرفتار پدرشدنش شد...! اما درمورد حلقه یاران بهروز ومهران اثرگذارترین وماندگارترین دوستان فضای مجازی من بودند که کماکان رفاقت ورفت وامدمون تو دنیای واقعی هم ادامه داره مهران رو هفته پیش دیدم وامیدوارم درراهی که انتخاب کرده با توجه به ظرفیت درونی فوق العاده بالاش موفق باشه بهروز هم تو رشته خودش بعد از فراغت از تحصیل درگیر پروژه های عمرانی شده ودسترسی خیلی محدودی به نت داره وبیشتر سرش به کار گرمه وقراره به زودی از نزدیک دوباره باهم باشیم این دوتا بیشترین تحول فکری رو درمن ایجاد کردند مثل خیلی از دوستان که اسم بردن ازشون نیاز به یک لیست بلند بالا داره وهمیشه خوشحالم از دوستیشون همه دوستان برای من عزیزند چه معترفش باشم چه نباشم وارزوی شادی وکامیابی برای همه دوستان گرامی دارم من کی به تو ومهرشاد اخطار دادم؟ من فقط به یه نفر اونجا اخطار دادم اونم بیتاب بود شاید شفاها تذکر داده باشم ولی اخطار نمیدادم دی: کار کار انگلیس بوده 11 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ حسین بی مخ توی یه فروم دیگه هستش اینجا هم هر از گاهی میاد دلم براش تنگ شده,آدم خیلی خاص و دوست داشتنی ای هست. من هر وقت این شکلکلو می بینم به یاد حسین می افتم!! نمی دونم اواخر چه گیری داده بود به "سمندون" که اون موقع تازه عضو باشگاه شده بود! هی باش بحث می کرد امیدوارم بازم فعالیتش مثه قبل بشه... 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ موضوع اون فرق دارهاون خانومش مخالف بوده گویا حالا خب به جا نمیارم ولی اون 6-7 ماه هم مال یوزر ادرم بوه ... ماشالله خدا بده برکت,مگه چند تا یوزر داشتی؟؟ ببینم تو که از فک و فامیلای " میلاد" نیست؟ اون یادمه شونصتا یوزر داشت 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چرا عزیز مگه میشه ادم از بهترین وعزیزترین دوستاش بی خبر بمونهدرسته من تو اوج بی مرامی هستم ولی بالاخره همیشه وهمه جا به یاد دوستان هستیم مهرشاد پدر شده وگرفتار زندگیه میدونی مهرشاد اخلاقی داشت که کمتر کسی میتونه مثل اون باشه سواد خیلی بالا رک گویی وطنزنویس(از این بابت فقط میتونم به ارش بابت رک گوییش واسی بابت طنزنویسیش اشاره کنم)بودنش باعث میشد همیشه دردسر باهاش باشه خیلی چیزا ازش یادگرفتم وفقط میتونم ارزوی سلامتی وشادی داشته باشم براش اخرین بار اصفهان از نزدیک دیدمش وبعد هم که گرفتار پدرشدنش شد...! اما درمورد حلقه یاران بهروز ومهران اثرگذارترین وماندگارترین دوستان فضای مجازی من بودند که کماکان رفاقت ورفت وامدمون تو دنیای واقعی هم ادامه داره مهران رو هفته پیش دیدم وامیدوارم درراهی که انتخاب کرده با توجه به ظرفیت درونی فوق العاده بالاش موفق باشه بهروز هم تو رشته خودش بعد از فراغت از تحصیل درگیر پروژه های عمرانی شده ودسترسی خیلی محدودی به نت داره وبیشتر سرش به کار گرمه وقراره به زودی از نزدیک دوباره باهم باشیم این دوتا بیشترین تحول فکری رو درمن ایجاد کردند مثل خیلی از دوستان که اسم بردن ازشون نیاز به یک لیست بلند بالا داره وهمیشه خوشحالم از دوستیشون همه دوستان برای من عزیزند چه معترفش باشم چه نباشم وارزوی شادی وکامیابی برای همه دوستان گرامی دارم من کی به تو ومهرشاد اخطار دادم؟ من فقط به یه نفر اونجا اخطار دادم اونم بیتاب بود شاید شفاها تذکر داده باشم ولی اخطار نمیدادم دی: کار کار انگلیس بوده پدر شده؟ مبارکش باشه,امیدوارم بچه هه به باباش بره بهروز و مهران از دوستان بودن اما باهاشون صمیمی نبودم فقط در حد صحبت تو تاپیکا و خوندن مطالبشون می شناختمشون ولی براشون احترام زیادی قائل بودم,مثه خودت سجاد خان اخطار شفاهی بود! نه از اون اخطارا! یه تاپیکی بود که دقیق یادم نیست چی بود ولی فک کنم استارترش "سارا" بود. خلاص مهم نیست,مهم نیت خیرت بود! راستی اصلا بهت نمی اومد مدیر باشی به سهیل بیشتر می اومد که قسمت نشد اونجا... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده