kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام به این پست مراجعه کنید. لینک به دیدگاه
nasimhajian 10 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به آن قسمت که گفتید رفتم و روی لینک دانلود کامل کتاب کلیک کردم ولی من را به عنوان عضو نشناخت .لطفاً این کتاب را برای من بفرستید . عنوان کتاب : semantic web services,processes and applications نام نویسنده : Jorge Cardoso and Amith p . sheth لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به آن قسمت که گفتید رفتم و روی لینک دانلود کامل کتاب کلیک کردم ولی من را به عنوان عضو نشناخت .لطفاً این کتاب را برای من بفرستید . عنوان کتاب : semantic web services,processes and applications نام نویسنده : Jorge Cardoso and Amith p . sheth لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برات آپلود کردم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nasimhajian 10 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون . کتاب را دانلود کردم لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ سلام کتابهایی که تو بخش شماست همه تخصصی هست میشه یه کتاب پایه کار با اینترنت وآموزش کامپیوتر به من معرفی کنید؟یه کتاب کامل وخوب که منو با کلمات رایج کامپیوتر آشنا کنه..ممنون میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده