nasimhajian 10 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام به آن قسمت که گفتید رفتم و روی لینک دانلود کامل کتاب کلیک کردم ولی من را به عنوان عضو نشناخت .لطفاً این کتاب را برای من بفرستید . عنوان کتاب : semantic web services,processes and applications نام نویسنده : Jorge Cardoso and Amith p . sheth لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
kiarash rad 87 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام به آن قسمت که گفتید رفتم و روی لینک دانلود کامل کتاب کلیک کردم ولی من را به عنوان عضو نشناخت .لطفاً این کتاب را برای من بفرستید . عنوان کتاب : semantic web services,processes and applications نام نویسنده : Jorge Cardoso and Amith p . sheth لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برات آپلود کردم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mese 677 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام کتابهایی که تو بخش شماست همه تخصصی هست میشه یه کتاب پایه کار با اینترنت وآموزش کامپیوتر به من معرفی کنید؟یه کتاب کامل وخوب که منو با کلمات رایج کامپیوتر آشنا کنه..ممنون میشم
ارسال های توصیه شده