Eng HVAC 4139 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 با سلام دوستان عزیز مدیریتی من دنبال کتاب در زمینه intercultural project management میگردم خوشحال میشم از دوستان کسی بتونه کمک کنه با تشکر 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 با سلامدوستان عزیز مدیریتی من دنبال کتاب در زمینه intercultural project management میگردم خوشحال میشم از دوستان کسی بتونه کمک کنه با تشکر شرمنده من زیاد اطلاعات ندارم. اسم دقیق کتاب همینه؟ چون تو سایت آمازون هم نبود. اسم نویسندش رو میدونین؟ 1
Eng HVAC 4139 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 با تشکر از شما من در این زمینه کتاب میخوام نویسنده خاصی مورد نظرم نیست میشه با این عنوان هم باشه intercultural management 2
spow 44198 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 ببین اینا کارتو راه میندازه یانه؟ اگه کاملا مرتبط نبودند یه کلیدواژه های دیگه ای هم برای سرچ بهم بده دامنه اطلاعات دردسترس خیلی محدوده!دی: Global Cultures Academy For Intercultural Management برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Problems In Business Communication برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Communication برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Management: MBA Masterclass (MBA Masterclass Series) By Nina Jacob برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده