Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان عزیز مدیریتی من دنبال کتاب در زمینه intercultural project management میگردم خوشحال میشم از دوستان کسی بتونه کمک کنه با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ با سلامدوستان عزیز مدیریتی من دنبال کتاب در زمینه intercultural project management میگردم خوشحال میشم از دوستان کسی بتونه کمک کنه با تشکر شرمنده من زیاد اطلاعات ندارم. اسم دقیق کتاب همینه؟ چون تو سایت آمازون هم نبود. اسم نویسندش رو میدونین؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از شما من در این زمینه کتاب میخوام نویسنده خاصی مورد نظرم نیست میشه با این عنوان هم باشه intercultural management 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ببین اینا کارتو راه میندازه یانه؟ اگه کاملا مرتبط نبودند یه کلیدواژه های دیگه ای هم برای سرچ بهم بده دامنه اطلاعات دردسترس خیلی محدوده!دی: Global Cultures Academy For Intercultural Management برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Problems In Business Communication برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Communication برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Intercultural Management: MBA Masterclass (MBA Masterclass Series) By Nina Jacob برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
benn 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام من دنبال کتاب مدیریت بازاریابی کاتلر ترجمه بهمن فروزنده هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده