یاسر باقریان 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ من آدمهای ساده را دوست دارم چون بوی آدمیت میدهند. دکتر شریعتی 7 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بخشی از کتاب "من گنجشک نیستم" مصطفی مستور -چه اتفاقی می افته که اشیا یا آدم ها مقدس میشن؟ -در واقع اول آدم ها مقدس میشن و بعد اشیا. فکر میکنم آدم ها، خیلی ساده، به این خاطر مقدس میشن که کارهای خوبی انجام میدن.یا بهتر بگم کارهایی که بشدت خوبند. وقتی کاری رو که شدیدا خوب باشه انجام بدی انگار یه چراغ توی روحت روشن کرده ای. وقتی بازم کار خوب انجام بدی انگار میشه 2 چراغ، میشه سه چراغ، صد چراغ، هزار چراغ. گمونم توی روح تاجی* هزارتا چلچراغ روشنه. تقریبا تمام کارهایی که تاجی میکنه خوبه.زن های خونه دار هم همین طورند.واسه همینه که به نظر من همه ی زن های خونه دار مقدسند.... تاجی:خدمتکار داستان 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ همه آدمای ساده رو دوست دارن اما اکثرا برای سوء استفاده کردن 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جالبه... آدمای ساده دوست داشتنی ترند ولی کنجدی هاش هم گرون تره هم خریدارش بیشتره:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده