*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ مواد لازم (جهت 8تا10 نفر): ابتدا مواد لازم برای کباب: گوشت کنجه نیم کیلو سینه و ران مرغ کنجه نیم کیلو پیاز کوچک دونیم کرده 3-4 عدد بامجان با پوست حلقه حلقه 1عدد کدوسبز با پوست حلقه حلقه 1عدد قارچ دونیم کرده 100 گرم مواد لازم جهت خواباندن گوشتها: سس سویا نیم پیمانه پیاز چه ساطوری یک بته سیر کوبیده 3-4حبه فلفل قرمز ساییده 1-2 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده 1-2قاشق چایخوری شکر 1قاشق چایخوری ارده 4-5 قاشق غذاخوری روغن 1-2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : اجزای مایه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید . گوشت و مرغ را روی مایه بریزید و زیر و رو کنید . 3-4 ساعت روی میز آشپزخانه یا یک شب در یخچال بخوابانید . گوشت و تره بار و مرغ را یک در میان به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید . با کته یا نان و سالاد سر سفره بگذارید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده