Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ در مورد چهره شبیه استادا کمی تاحدودی موافقمنه.. من فکر کنم صداش نازک و ملوسی هم باشه.. حالا خیلی ملوس هم نه.. ولی کلفت نیست دیگه آشپزیشم ک میدونم خوبه.. البته گاها پیش اومده ک نزدیک بوده غذاش بسوزه دختررررررر ابرومو نبر یادته تو؟؟؟؟؟ صدام معمولیه نه کلفته نه نازک شبیه استادا هم نیستم بیشتر شبیه بچه دبستانی ام لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ خو حالا واقعنی منو تصور کنید تو که همه چی رو لو دادی قد 170:ws3: سبزه چشم قهوه ای تاریک دماغ هم که می گی کوچیک اعصاب قوی لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ فوقش باشه 180! نخیر حداقل 5 تا بیشتر لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تو که همه چی رو لو دادیقد 170:ws3: سبزه چشم قهوه ای تاریک دماغ هم که می گی کوچیک اعصاب قوی آورین اعصابمو از کجا فهمیدی قویه؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نخیر حداقل 5 تا بیشتر عمرن بابا! انقد چاخان نکن چاقالو! لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ دختررررررر ابرومو نبریادته تو؟؟؟؟؟ صدام معمولیه نه کلفته نه نازک شبیه استادا هم نیستم بیشتر شبیه بچه دبستانی ام آره.. یه بار هم همزمان جفتمون غذامون داشت میسوخت شبیه این استادایی ک بهشون نمیخوره استاد باشن.. البته وقتی گفتی عینکت صورتیه من حرفمو پس میگیرم و با بچه دبستانی بیشتر موافقم کلا چهره دوست داشتنی ای داری لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ آورین اعصابمو از کجا فهمیدی قویه؟ نمی دونم حدس زدم لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نخیر حداقل 5 تا بیشتر برووووووووووووو.. چاخان نکن.. باور کن نمیاد بهت لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ عمرن بابا! انقد چاخان نکن چاقالو! همانا هر آنکس که اهل چاخان است بقیه را به چاخان متهم می کند(افشین (ره)) لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نمی دونم حدس زدم البته هرکی با تو سر و کله بزنه اعصابش قوی میشه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ برووووووووووووو.. چاخان نکن.. باور کن نمیاد بهت شاید زاویه ی دیدت بد بوده لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همانا هر آنکس که اهل چاخان است بقیه را به چاخان متهم می کند(افشین (ره)) روحت شاد یادت گرامی. چاخان تویی! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ البته هرکی با تو سر و کله بزنه اعصابش قوی میشه خواستم به این موضوع اشاره کنم دیدم خوبیت نداره لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ شاید زاویه ی دیدت بد بوده نمیدونم.. شاید من عکستو ندیدم ولی فکر کنم چهره ات مثل این بچه درسخوناس لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ روحت شاد یادت گرامی. چاخان تویی! حیف شد آدم خوبی بودم مگه فیس بوقم رو ندیدی؟ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ خواستم به این موضوع اشاره کنم دیدم خوبیت نداره خب دیگه چیکار کنیم ما هم شدیم دکتر دارالمجانین. هرکی یه شغلی داره دیگه... لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ آره.. یه بار هم همزمان جفتمون غذامون داشت میسوخت شبیه این استادایی ک بهشون نمیخوره استاد باشن.. البته وقتی گفتی عینکت صورتیه من حرفمو پس میگیرم و با بچه دبستانی بیشتر موافقم کلا چهره دوست داشتنی ای داری قربونت زیاد تعریف نکن باباااا حالا امدم میبینی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ حیف شد آدم خوبی بودممگه فیس بوقم رو ندیدی؟ خوب شد تموم شدی تو فیسبوقت قدت زیات بلند نیزت! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نمیدونم.. شاید من عکستو ندیدم ولی فکر کنم چهره ات مثل این بچه درسخوناس نمی دونم ولی به قول بعضی ها در شان دانشجو نیستم خب دیگه چیکار کنیم ما هم شدیم دکتر دارالمجانین. هرکی یه شغلی داره دیگه... دکتر نه پرستار خوب شد تموم شدی تو فیسبوقت قدت زیات بلند نیزت! عیب نداره بار جدید فردا می رسه نمی دونم لاغر نیستم که خیلی معلوم باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده