m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ همش 60 کیلوئم! نازنین نمیدونم چرا نمیتونم تو رو تصور کنم قدت چنده؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ آخی :there: آخی نداره خیلی هم خوبه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نازنین نمیدونم چرا نمیتونم تو رو تصور کنم قدت چنده؟ نرم افزارت مشکل داره! 170 سانتی متر! :hapydancsmil: آخی نداره خیلی هم خوبه خب پس امیدوارم هرچه زودتر به درجه والای کچلی نائل بشی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ قد 153وزن 68 چشم مدل شرق آسیا پوست مدل ریحانا دماغ هم شبیه آدم برفی ریحانا پوست اش چطوریه ؟! دماغ ادم برفی چطور؟ قدمُ کم گفتی وزن زیاد لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نرم افزارت مشکل داره! 170 سانتی متر! :hapydancsmil: خب.. پس قد و وزنت بهم میخوره.. تپل نیستی..خوشحال باش رنگ چشمات قهوه ایه.. پوستتم روشنه.. دماغتم دوست داری عمل کنی داری پول جمع میکنی واسه 1دکتر خوب لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تصورم از Paroshat پوست روشن.. چشمای طوسی .. لب و دهن غنچه ای.. کلا اجزای صورتت بهم میاد.. مماختم یکم کوفته ای نه ولی قلقلیه قدتم ک میدونم.. چطور بود گلی؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نرم افزارت مشکل داره! 170 سانتی متر! :hapydancsmil:خب پس امیدوارم هرچه زودتر به درجه والای کچلی نائل بشی امیدوار نباش کوتوله ریحانا پوست اش چطوریه ؟!دماغ ادم برفی چطور؟ قدمُ کم گفتی وزن زیاد عکست رو قبلا دیدم کلا داشتم شوخی می کردم دماغ آدم برفی هویجه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ امیدوار نباش کوتوله عکست رو قبلا دیدم کلا داشتم شوخی می کردم دماغ آدم برفی هویجه لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ تصورم از Paroshatپوست روشن.. چشمای طوسی .. لب و دهن غنچه ای.. کلا اجزای صورتت بهم میاد.. مماختم یکم کوفته ای نه ولی قلقلیه قدتم ک میدونم.. چطور بود گلی؟ من دیگه حرفی ندارم رنگ چشامو اشتباه گفتی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ خب.. پس قد و وزنت بهم میخوره.. تپل نیستی..خوشحال باش رنگ چشمات قهوه ایه.. پوستتم روشنه.. دماغتم دوست داری عمل کنی داری پول جمع میکنی واسه 1دکتر خوب نخهلم پوستم سبزه س! دماغم نیاز به عمل جراحی نداره :hapydancsmil: امیدوار نباش کوتوله کوتوله؟ لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نخهلم پوستم سبزه س! دماغم نیاز به عمل جراحی نداره :hapydancsmil: عه؟!!! .. گفتم ک نمیتونم تصورت کنم .. ولی بهت نمیاد سبزه باشی هاااااا.. مطمئنی؟ لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارمرنگ چشامو اشتباه گفتی درست گفتم؟ پس رنگ چشماتم تیره است لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ نخهلم پوستم سبزه س! دماغم نیاز به عمل جراحی نداره :hapydancsmil:کوتوله؟ قد زیر 171 کوتوله است لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ عه؟!!! .. گفتم ک نمیتونم تصورت کنم .. ولی بهت نمیاد سبزه باشی هاااااا.. مطمئنی؟ اوهوم. پوستم روشن هست ولی نه زیاد! لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ قد زیر 171 کوتوله است اون واسه پسرا هستش! لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ درست گفتم؟ پس رنگ چشماتم تیره است دیگه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اون واسه پسرا هستش! اره راست می گی ولی برا دخترا 170.5 هستش لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ دیگه؟؟؟؟؟ دیگه چی؟ همینا رو باید گفت دیگه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اره راست می گی ولی برا دخترا 170.5 هستش باشه بابا تو راس میگی! اصن قد خودت چقدره کچل؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ باشه بابا تو راس میگی! اصن قد خودت چقدره کچل؟ ناراحت نباش کفش پاشنه بلند بپوش تاپیک تصوره باید حدس بزنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده