Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Lean گفته است: چرا دروخ میگیدماخت قلقلیه دیگه مو فرفريه سيا برزنگي 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: مو فرفريه سيا برزنگي فرفری که تویی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Lean گفته است: فرفری که تویی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فری خوجیله 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Lean گفته است: فری خوجیله چي شدي؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: چي شدي؟ هیچی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Lean گفته است: فری خوجیله رو گونه سمت چپش هم چال داره 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ vergil گفته است: رو گونه سمت چپش هم چال داره آره دماخشم خیلی کوچیکو قلمیه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ vergil گفته است: رو گونه سمت چپش هم چال داره نه من چاله چوله ندارم Lean گفته است: آره دماخشم خیلی کوچیکو قلمیه اين ريختي نباش 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Lean گفته است: آره دماخشم خیلی کوچیکو قلمیه نه خوش فُرم هست ولی کوچیک نیس Valentina گفته است: نه من چاله چوله ندارم باشه تو حوری اصلا :| 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: نه من چاله چوله ندارم اين ريختي نباش چش 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: ميگه دماخ قلقليم.. تو بگو!! قلقليه آخه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه قلقلی نیس،کوفته ای ه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ HaMiD.CFD گفته است: نه قلقلی نیس،کوفته ای ه كلا تصورات همه تو دماغ من گير كرده گويا 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Valentina گفته است: كلا تصورات همه تو دماغ من گير كرده گويا به نقطه بسیار بزرگی در حد کوه اشاره کردین آقا اسپم نکنین به دماغ فری گیر ندین لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: آقا اسپم نکنین به دماغ فری گیر ندین آقا اجازه؟.. من نه قدرت تصورم خوبه نه میتونم از چهره افراد سنشونو حدس بزنم ولی نمیدونم چرا حدس میزدم شما سر بینیتون گرد باشه و موهای قهوه ای داشته باشید :5c6ipag2mnshmsf5ju3.. اما عکستونو ک تو تاپیک "پیریتون چ شکلی میشید" رو دیدم بازم ب این عدم تواناییم تو تصور چهره ها پی بردم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ m.sh۱۹۹۲ گفته است: آقا اجازه؟.. من نه قدرت تصورم خوبه نه میتونم از چهره افراد سنشونو حدس بزنم ولی نمیدونم چرا حدس میزدم شما سر بینیتون گرد باشه و موهای قهوه ای داشته باشید :5c6ipag2mnshmsf5ju3.. اما عکستونو ک تو تاپیک "پیریتون چ شکلی میشید" رو دیدم بازم ب این عدم تواناییم تو تصور چهره ها پی بردم سپاسگذاری میکنم بچه ها یاد بگیرین چقدر بادبه ببینین مرسی ولی خرماییه موهام 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ HaMiD.CFD گفته است: شوخ و خنده رو بلی بلی قد متوسط،تیپ اسپرت قدم بلنده! تیپ اسپرت آفرین درگوشی زیاد حرف میزنی نخیرررر! بقیه رو هم زیر چشمی نیگا میکنی ای بابا! لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۹۳ Nazanin.ad گفته است: عکس لو رفته از نازنین تازه مدل هم بوده ما خبر نداشتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده