afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نه قدت 154 زیاد نگفتم؟ وزن 72 کم نگفتم؟ چشم آبی (چون من از چشم آبی بدم می آد گفتم آبی) پوست تیره بعد از این مانتو گشادا می پوشی بعد زیاد بالا پایین می پری آدم حس می کنه توپ گوشتی هستی دماغ هم یادم رفت مدل رستم زور گیر 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ قدت 154 زیاد نگفتم؟وزن 72 کم نگفتم؟ چشم آبی (چون من از چشم آبی بدم می آد گفتم آبی) پوست تیره بعد از این مانتو گشادا می پوشی بعد زیاد بالا پایین می پری آدم حس می کنه توپ گوشتی هستی دماغ هم یادم رفت مدل رستم زور گیر اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk: نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ منم فک میکنم سودی خیلی خوشجگل باشه. با پوست سفید و موهای مشکی و البته قدشم همین حدودا حدس میزنم و لاغراندام قربونت برم عزیزم به من لطف داری.....خوشگل نیستم اما بقیش درسته و البته آخریش..اضافه وزن دارم انشاالله قسمت بشه همدیگرو ببینیم مهربون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk:نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ خب اخ هافشین گفت منم تایید کردم یه وقت بچه دلش نشکنه تو فک کنم لاغری قدتم بلنده...اممممم دیگه موهاتم باچشات مشکیه خوشگلی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اصن بگو ببینم کی بهت اجازه داد منو تصور کنی؟:vahidrk:نه قد رو زیاد گفتی و وزن رو هم کم گفتی مماخ عقابی با قوس 60 درجه هر کس می آد اینجا مجوزش رو داده دیگه الان منو توصیف کن بخندیم حدس می زدم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ نخهلم تو این شلکی نیزتی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من چه شکلیم؟ تو هم قد 2.30 سانت وزن 40 کیلو زردپوست دماغ چماقی رنگ چشم هم سبز 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ هر کس می آد اینجا مجوزش رو داده دیگه الان منو توصیف کن بخندیمحدس می زدم قد:2.5متر وزن:40کیلو موها:ویزویزی چشم:ابی که دیگه به سفیدی میزنه رنگ پوست:مث ساکنان کنیا مماخ عقابی با قوس 90 درجه صدا:خروسی دیدی چه خوب توصیفت کردم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ قد:2.5متروزن:40کیلو موها:ویزویزی چشم:ابی که دیگه به سفیدی میزنه رنگ پوست:مث ساکنان کنیا مماخ عقابی با قوس 90 درجه صدا:خروسی دیدی چه خوب توصیفت کردم موها رو درست گفتی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ موها رو درست گفتی همه رو درس گفتم از من یاد بگیر ببین چقد جرئت دارم کتمان حقیقت نکن 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ همه رو درس گفتماز من یاد بگیر ببین چقد جرئت دارم کتمان حقیقت نکن من که نگفتم بقیه رو اشتباه گفتی 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ من که نگفتم بقیه رو اشتباه گفتی اهان خوبه افرین 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ من چی؟؟ قد 163 پوست سبزه لاغر مو مشکی دماغ مدل کشیده چشم هم قهوه ای اهان خوبهافرین حالا خارج از شوخی قد 167 یه کم اضافه وزن یا کمبود وزن (احتمالا نباید متعادل باشی) موهات رو به احتمال زیاد رنگ کردی چشم قهوه ای تاریک پوست کمی سفید مایل به زرد 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ حالا خارج از شوخی قد 167 یه کم اضافه وزن یا کمبود وزن (احتمالا نباید متعادل باشی) موهات رو به احتمال زیاد رنگ کردی چشم قهوه ای تاریک پوست کمی سفید مایل به زرد این دفه یکم به واقعیت نزدیکتر بودی فقط قدمو کاملا درست گفتی...از کجا میدونستی؟ البته یکم کمبود وزنم دارم چون متغیر بین 50 تا 54 هستم موهامم کاملا مشکیه مشکی هست و از رنگ بدم میاد چشمامم مشکیه مشکی هست سفید سفید نیستم معمولیم ولی زردم نیستم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ این دفه یکم به واقعیت نزدیکتر بودیفقط قدمو کاملا درست گفتی...از کجا میدونستی؟ البته یکم کمبود وزنم دارم چون متغیر بین 50 تا 54 هستم موهامم کاملا مشکیه مشکی هست و از رنگ بدم میاد چشمامم مشکیه مشکی هست سفید سفید نیستم معمولیم ولی زردم نیستم گفتم که با اجنه در ارتباطم موهات رو درست حدس زدم دیگه درآینده رنگ می کنی کسایی که میگن چشمشون مشکیه از نزدیک که نگاه کنی قهوه ای تاریکه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ گفتم که با اجنه در ارتباطمموهات رو درست حدس زدم دیگه درآینده رنگ می کنی کسایی که میگن چشمشون مشکیه از نزدیک که نگاه کنی قهوه ای تاریکه شاید نه واسه من واقعا مشکیه از نردیک هم مشکیه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ چه دسته جمعی اسپم می کنن دوستان به به چشمم روشن 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ چه دسته جمعی اسپم می کنن دوستان به به چشمم روشن :girl_blush2: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب اخ هافشین گفت منم تایید کردم یه وقت بچه دلش نشکنهتو فک کنم لاغری قدتم بلنده...اممممم دیگه موهاتم باچشات مشکیه خوشگلی:hapydancsmil: افشین دل هم داره مگه ؟ آورینننننننننن همش دلست بوت!:hapydancsmil: تو هم قد 2.30 سانت وزن 40 کیلو زردپوست دماغ چماقی رنگ چشم هم سبز 2.30 :vahidrk: :icon_pf (34): میخوای بگم چه شکلی هستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده