Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ از پسرا بگم میگن دنبال شوهره با این تصویری که بخوام بگم. شوخی بود ولی اسماجونم ی دختره خوشگل چون ترکه بقول بچه ها...چشم و ابرو ناز و رنگی...یه صورت مهربونی ازش میباره... از اوناست که میبینیش احساس آرامش میکنی که حتی باهاشم حرف میزنم همون حس دارم...فداش. ..... پسرا!!!!!!!!! میان میزنن یهو نگم بهتره. 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ هر کی اواتارش خوشگلتره بدون برعکسه یکیش من 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ چ باحاله اینجا منم سعی میکنم از کسی تصوری نداشته باشم چه کاریه خوب..میبینم بد میخوره تو ذوقم همون نداشته باشم خوبه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من هركسي رو تو نوانديشان تصور ميكردم درست تصور ميكردم.. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ هر کی اواتارش خوشگلتره بدون برعکسه یکیش من بگم تو ذهنم چه شکلی هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من هركسي رو تو نوانديشان تصور ميكردم درست تصور ميكردم.. منو چه شکلی تصور میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ منو چه شکلی تصور میکنی؟ يه پسر با حجب و حيا.. كمي ته ريش///مهربان..موي كوتاه...مگه من فالگيرم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من من من بگم؟ تو یه دختر قشنگ با صدای ناز هستی :hapydancsmil:با صورت ملیح و مهربون 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ من بگم؟تو یه دختر قشنگ با صدای ناز هستی :hapydancsmil:با صورت ملیح و مهربون صدای نازو خوب اومدی حنانه بهت نگفته احتمالا دوس داشتم ازم تعریف کردی مچکلم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ صدای نازو خوب اومدی حنانه بهت نگفته احتمالادوس داشتم ازم تعریف کردی مچکلم نه بابا من از حنا هیچ وقت تقلب نمیگیرم مطمئن باش خواهش عزیزم قابلی نداشت:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اوله بوگو یه دختر خــــــــــیــلی خوب و مهربون و دوسداشتنی و پاک و دلنازک و خوشگل و گوشت شیرین (خدایی دارم بی تعارف میگم) 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ یه دختر خــــــــــیــلی خوب و مهربون و دوسداشتنی و پاک و دلنازک و خوشگل و گوشت شیرین (خدایی دارم بی تعارف میگم) اااااااااااااااااااای بابا من امشب دیگه خوابم نمیبره میسی داش سید لطف داشتی همیشه به من 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ برا انكه خوابت ببره سودي 160 قد خيلي هم زشت راستي سيد ديدي منو ديگه اما بگو دوست دارم بدونم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ برا انكه خوابت ببره سودي 160 قد خيلي هم زشت راستي سيد ديدي منو ديگه اما بگو دوست دارم بدونم همون دیگه چون دیدمت میخواستم بگم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ برا انكه خوابت ببره سودي 160 قد خيلي هم زشت راستي سيد ديدي منو ديگه اما بگو دوست دارم بدونم زشتو قبول اما قدم 173 تا ...... شود هرآنکه نتواند دید تازشم داداش مهدی من رو هم دیده و اوصافمو گفت باز هم تا ... شود هر آنکه نتواند دید 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ منم فک میکنم سودی خیلی خوشجگل باشه. با پوست سفید و موهای مشکی و البته قدشم همین حدودا حدس میزنم و لاغراندام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده