R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهربون و احساساتی قدت بین 165 تا 167 رنگ موهات مشکی و بلند رنگ چشمات مشکی وزنت هم 58 تا 60 عاشق معماری:hapydancsmil: آره مهربونم جوری که بعضی موقع ها دیگه باعث دردسرم میشه و دیگران میخوان از مهربونیم سوء استفاده کنن بیشتر منطقی هستم ولی احساساتم رو واسه یک سری افراد خاص که برام ارزش دارن بروز میدم آره موهام رو درست گفتی ولی رنگ چشمام قهوه ایی هست وزنم هم همین حدودا در حال تغییره آره کلا عاشق معماری و هر رشته هنری دیگه هستم :hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی که اومدی گلم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منو بتصورید:hapydancsmil: فاطمه جون خودم :gnugghender: رنگ پوست سبزه قد حدود 165 تا 167 خوش اندام خیلی مهربون و خانوم تیپ اسپرت اهل آرایش ملیح بیشتر رنگ های تیره و سنگین رو دوست داری موهات مشکی ولی خیلی بلند نیست رنگ چشم هم مشکی :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تصورم چقدر درست بود ؟ ممنونم مینا جونم شب یا فردا میام میگم ؛ فعلا باید برم ولی تا حدودی درست بود 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنونم مینا جونم شب یا فردا میام میگم ؛ فعلا باید برمولی تا حدودی درست بود باشه عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موهات زیاد بلند نیست ، رنگشون هم مشکیه ،رنگ چشمات قهوه ای قدت هم حدود بین 160 تا 165 وزنت هم بین 55 تا 56 اشتباه گفتی موهام بلنده قد 170 وزن 68 چشم قهوه ای 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فاطمه جون خودم :gnugghender: رنگ پوست سبزه قد حدود 165 تا 167 خوش اندام خیلی مهربون و خانوم تیپ اسپرت اهل آرایش ملیح بیشتر رنگ های تیره و سنگین رو دوست داری موهات مشکی ولی خیلی بلند نیست رنگ چشم هم مشکی :hapydancsmil::hapydancsmil: رنگ پوستم گندمیه؛ قدم چه خبره 165 ؟!:w127: 160 م :45645: (( ماشالله چقد دختر های اینجا قدشون بلنده فک کنم فقط من بین شما قدم کوتاهه:w127: ، خدا بلندترتون کنه:4chsmu1: وزنم بین 49 تا 53 متغیره مهربونی که نظر لطفته مینا جونم ، ولی خیلی احساساتی هستم زودی گریه میکنم ، تیپم رو درست حدس زدی اسپرته ولی زیاد اهل آرایش نیستم رنگ رو درست حدس زدی از رنگ های تیره و سنگین خوشم میاد موهامو هم درست حدس زدی ؛ مشکیه و زیاد هم بلند نیست رنگ چشام هم درسته مشکیه ممنونم مینا جونم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میشه منم بتصورید؟ به به سلام عشق خودم:hapydancsmil: رنگ پوستت سفیده ، چشات قهوه ای قدت ، بنا بر آمار قد دخترهای اینجا احتمالا 168 تا 172 باشی احساس میکنم لاغر اندامی بین 54 تا 55 کیلو باشی خیلی خیلی مهربون ، دوست داشتنی هستی ، کمی هم احساساتی هستی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به سلام عشق خودم:hapydancsmil:رنگ پوستت سفیده ، چشات قهوه ای قدت ، بنا بر آمار قد دخترهای اینجا احتمالا 168 تا 172 باشی احساس میکنم لاغر اندامی بین 54 تا 55 کیلو باشی خیلی خیلی مهربون ، دوست داشتنی هستی ، کمی هم احساساتی هستی سلام عشششششششقم میخوای یه ذره بیشتر فکر کنی؟!!! 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام عشششششششقم میخوای یه ذره بیشتر فکر کنی؟!!! باشه پس بزار یکم بیشتر فکر کنم ، از رو صدات تصورت کنم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کردم :w127: رنگ پوست ، چشم همونایی که از قبل گفتم ولی وزنت یکم تردید دارم ، فک کنم کمتر از 55 باشی همون 52 خوبه موهات کوتاهه ، رنگشون هم مشکی ، ولی مهربونی و حساس بودن مطمئنم ، خیلی هم خونگرمی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الهی فدات بشم عشششقم سبزم چشمام قهوه ای تیره چشم و ابرو مشکی موهام تقریبا بلنده و مشکی قدم 160 وزنم 55 بله لاغرم بقیه چیزایی که گفتی هم از لطفته عزیزم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ابجی فاطمه پس من چی سلام داداشی:hapydancsmil: قدت بلنده ، بین 187 تا 189 موهات کوتاه و مشکی چشات هم که سبزه لاغر اندامی مهربون و خونگرم هم هستی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ چه تاپیک باحالی بود کی فک میکنه من چه شکلیم؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ چه تاپیک باحالی بود کی فک میکنه من چه شکلیم؟ من که اصلا نمی دونم ولی دقیقا چیزی بود که خودم فکر میکردم پدر کو ندارد نشان از پسر 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من که اصلا نمی دونم اگه قرار بود بدونی که اسمش تصور نبود 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ اگه قرار بود بدونی که اسمش تصور نبود ویرایش شد خب میخواستی عکس آقا پسر خوشتیپه رو نذاری تو انجمن 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ ولی دقیقا چیزی بود که خودم فکر میکردم پدر کو ندارد نشان از پسر مگه تو منو دیدی؟ کی؟ کجا؟ باکی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده