behzadk2019 132 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 مهندسای عزیز یه سوال در مورد مرورگر فایرفاکس دارم ... تقریبا 3-4 روز میشه که وقتی چند صفحه مرورگر رو همزمان باز میکنم بعد از چند لحظه مرورگر خطا میده و به کل اینترنت قطع میشه و باید سیستم رو ریست کنم ..حتی مرورگر رو پاک کرده و دوباره ورژن های مختلف رو نصب کردم وحتی یک بار ویندوز رو عوض کردم ولی این مشکل برطرف نشد ..اینم بگم این مشکل مختص یک سایت نیست و تمامی سایتا این مشکل رو دارن ...به نظر تون این مشکل رو به چه روشی حل کنم ؟؟؟ تشکر 3
Avenger 19333 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 من فکر میکنم سیستمت نمیکشه چند صفحه که باز میکنی سیستمت هنگ میکنه چون وقتی با فایر فوکس چند صفحه رو باز میکنی کل فضای سی پی یو رو اشغال میکنه 2
behzadk2019 132 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 من فکر میکنم سیستمت نمیکشه چند صفحه که باز میکنی سیستمت هنگ میکنه چون وقتی با فایر فوکس چند صفحه رو باز میکنی کل فضای سی پی یو رو اشغال میکنه مرسی که جواب دادید ..فکر نکنم از سیستم باشه ...اخه قبل از همین مشکل به راحتی با مرورگر فایرفاکس کار میکردم ..ولی این چند روزه این طور شده . لطفا کمک کنید .. مرورگری که قدرت فایرفاکس رو داشته باشه .. به غیر از اکسپلورر معرفی نمیکنید؟؟ 1
Avenger 19333 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 مرسی که جواب دادید ..فکر نکنم از سیستم باشه ...اخه قبل از همین مشکل به راحتی با مرورگر فایرفاکس کار میکردم ..ولی این چند روزه این طور شده . لطفا کمک کنید .. مرورگری که قدرت فایرفاکس رو داشته باشه .. به غیر از اکسپلورر معرفی نمیکنید؟؟ گوگل کروم و سافاری هم بروزر های خوبین ولی با ویبولتن ها ی سایتهای ایرانی مشکل دارن 3
ارسال های توصیه شده