nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ امروزه آدم هرچي زبان بيشتري بلد باشه ميشه گفت به ازاي هر زباني كه بلده يه قدم از كسي كه بلد نيست جلوتره! مخصوصا زبانهاي زنده دنيا و زبان بينالمللي انگليسي... اون دوستي كه گفتن زبان عربي زبان دوم دنياست من قبول ندارم چون الان زبان چيني بيشتر از زبان عربي طرفدار داره! البته ايني كه ايشون گفتن در كشورهاي عربي شايد صادق باشه ! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اين همه پارسي... ولي يه نفر تا حالا نيومده زبان پهلوي يا پارسي ميانه حرف بزنه؟ اصلا كسي بلده؟ یه نفر بلد بود که نمیاد دیگه تو انجمن 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ الان تمام دنیا قبول دارن که قبل از انگلیسی عربی جایگاه اول رو داشت اما به مرور زمان شد دوم.الان شما ترکا به زور میخواین ترکی و سوم جا بدین.هر چندم که میخواین جا بدین اما انگلیسی اوله عربی دوم.خطبه کامل عربی نماز رهبر و عربی شعر گفتنشون و خیلی چیزای دیگه رو فراموش نکنید. فی امان الله كسي به زور چيزي نكرده توصيه مي كنم يه تحقيقي بكنيد در ضمن رهبر تركها و رهبر المانها هم به تركي و آلماني شعر مي گن ! حالا جه ربطي به رهبر داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ "سو"دئییبدیر منه اولده،انام اب کی،یوخ "یوخو"اویرتدی اوشاقلیقدامنه،خواب کی،یوخ ایلک دفعه کی،"چورک"وئردی منه نان دئمه دی ازلیندن منه "دوزدانه"، نمکدان دئمه دی انام ،اختر دئمه یبدیرمنه،"اولدوز "دئییب او سو دوناندا،دئمه ییب یخدی بالا،"بوز"دئییب او "قار" دئییب ،برف دئمه ییب،دست دئمه ییب"ال"دئییب او منه هئچواخت بیا سویله مه ییب،"گل"دئییب او یاخشی خاطیرلاییرام،یاز گونو اخشام چاغی لار باغچانین گون باتانیندا کی،ایلیق گون یاییلار گل:-دئیه ردی،-داراییم باشیوی ای نازلی بالام! 2 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ باید آدم اهمیت ها رو بسنجه .. اگر واقعا چیزی منطقیه و براش در درجه ی بالاتری قرار داره .. حتما پاش وایسه ... چون اگر نایسته حتما یه روزی شرمسار میشه من اون مثالی که زدم در مورد مرتبه ی گویش و زبان با انسانیت بود .. اما زیر بار ظلم رفتن خلاف انسانیته پس: من انسانیت برام از نژاد و گویش در مرتبه ی بالاتری قرار داره ... پس هر چی مخالف انسانیت باشه جلوش می ایستم .. حتی اگر نژاد و گویشم هم فدا بشه متاسفانه من ترک ،من کرد ، من عرب از این ایستادگی شما در برابر ظلم تا حالا حتی یه اظهار تاسف خشک وخالی ندیدیم توجه کنید می گم یه اظهار تاسف خشک وخالی نه ایستادگی نه زندان نه حتی اعتراض خیابانی که آهای چرا به اسم من فارس به فلان قومیت ظلم میشه اگه هست اگه یه ادم سرشناس شما یه اعتراض کرده یه بیانیه ی داده بگید. به قول دوستمون اگر هم بوده در مورد کرد ها بوده چون نژادشون با شما یکیه(البته در مورد اونا هم اونطور که باید وشاید نبوده احتمالا به خاطر درجه خلوص نژادیشون پایینه ولی به هرحال در مورد قومیت های غیر آریایی حتی اگر به خاطر دفاع از بدیهی ترین حقوق انسانی حتی ملی! مجازات های سنگینی مثل حبس های طولانی وحتی اعدام متحمل شدن بدون اینکه یه نفر همانطوری که گفتم در حد یه بیانیه خودشو از عاملان این مجازات ها مبرا بکنه . نه عزیزم شعار دادن اونم وقتی کسی نمیشنوه خیلی راحته .کدام فعال حقوق بشر فارس در حد حرف از حقوق انسانی یه ترک دفاع کرده. ولی نوبت خلیج فارس میرسه شما یه مشکل ارضی را اینقد بزرگش کردی کم مونده بگی قضیه ناموسی هم هست اون وقت من ترک باید با برادر عربم بجنگم چون توی فارس فکر می کنی مشکلات تو با بقیه فرق می کنه ودارای اهمیتی ماورای مشکلات بقیه هست. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چقدر متعصب و نژادپرست....تاپیک برا اینه که زبون مادریتونو حفظ کنید نه با هم میهنتون بحث قومیتی راه بندازید!!!! متاسفم برا اونایی که مسئله خلیج همیشه پارس یا شاهنامه رو پیش میکشن..اینا جزء تاریخ انکارناپذیر ما و یه حقیقت محض و باارزشه...البته هر کتابی هم خالی از اشکال نیست. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چقدر متعصب و نژادپرست....تاپیک برا اینه که زبون مادریتونو حفظ کنید نه با هم میهنتون بحث قومیتی راه بندازید!!!!متاسفم برا اونایی که مسئله خلیج همیشه پارس یا شاهنامه رو پیش میکشن..اینا جزء تاریخ انکارناپذیر ما و یه حقیقت محض و باارزشه...البته هر کتابی هم خالی از اشکال نیست. فکر کنم این پست بیشتر متعصبانه باشه تا پست من 1 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ امروزه آدم هرچي زبان بيشتري بلد باشه ميشه گفت به ازاي هر زباني كه بلده يه قدم از كسي كه بلد نيست جلوتره! مخصوصا زبانهاي زنده دنيا و زبان بينالمللي انگليسي... اون دوستي كه گفتن زبان عربي زبان دوم دنياست من قبول ندارم چون الان زبان چيني بيشتر از زبان عربي طرفدار داره! البته ايني كه ايشون گفتن در كشورهاي عربي شايد صادق باشه ! دوست عزیز اینها که عربی دومه ترکی چندمه و... به خاطر تعداد کسانی که به اون زبون حرف می زنند نیست والا مسلمن زبان چینی اوله. منبع این رتبه بندی بر میگرده به اماری که یونسکو از لحاظ کارایی وقابلیت تطبیق وظرفیت حمل معانی وگستردگی زبان ها از لحاظ معانی مستقل افعال و..که همون موقع تو ایران فقط نشریه پیام زنجان اگه درست گفته باشم منتشر کرد چون اونجا زبان فارسی به عنوان 39 مین لهجه عربی شناخته شده بود به فارسا برخورد صداشو درنیاوردن.ضمنن زبان اول لاتین بود زبان دوم ترکی اینا که میگن عربی دوم انگلیسی اوله این حرفا نبود. لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اگه با زبان مادریم حرف بزنم همه غش میکنن از خنده 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اگه با زبان مادریم حرف بزنم همه غش میکنن از خنده کسی بخنده شعوره خودشو نشون میده حالا میشه بگین؟ 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کسی بخنده شعوره خودشو نشون میده حالا میشه بگین؟ چی بگم؟باید کلاس آموزشی بذارم مثلا یه شعر روته نشان دادی و چل کردی مِنهِ خیر نِوینی پَچا اوجو کردی مِنه مثه یِی گل وا بودم چولساندی مِنه شی به توکرده بودم که ایجو ول کردی مِنه؟ 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ واکنش زن ها بعد از نگاه همسرش به او زن تهرانی:عزیزم این نگاهتو خیلی دوست دارم زن همدانی:جن دیدی اوجو میپای؟ 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ چی بگم؟باید کلاس آموزشی بذارم مثلا یه شعر روته نشان دادی و چل کردی مِنهِ خیر نِوینی پَچا اوجو کردی مِنه مثه یِی گل وا بودم چولساندی مِنه شی به توکرده بودم که ایجو ول کردی مِنه؟ کاش ترجمه اش رو هم بگی حالا کجایی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دفترچه تلفن همدانی آددای رضا (دایی رضا) آدای گرگه (دایی که لقبش گرگه) اباس حاج غلامنان (عباسی که مربوط به طایفه ی حاجی غلام میشود) بَمن بِرادِرِ بَرام (بهمن برادر بهرام) جِواز چارشان (جوادی که 4شانه هستش گویا) خِلیل پیسه (خیلی که سروروی آن کثیف است) رِسول دای مرضا (رسول از بستگان(99%مواقع پسر) دایی محمدرضا) شمسولا چسو (شمس ا... روم به دیوار:icon_pf (34):) علی پِلنگ (علی ای که به سان پلنگ میماند) ممد کیشمیش (محمدی که اکثر اوقات اخلاقش کشمشی میباشد) نقی اندماغ (نقی که آب دماغش جاریست) هاشوم قیچه (هاشمی که چشمان قیچ دارد) یحیا کولانِجی (یحیی متولد محله ی کولانج یا احیانا در کولانج پلاس است همیشه) اینا فقط شوخی بود که با اصطلاحات اشنا بشید 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کاش ترجمه اش رو هم بگیحالا کجایی بود؟ رویت را نشان دادی و دیوانه کردی مرا الهی خیر نبینی چرا اینطور کردی مرا؟ مانند یک گل باز بودم پژمردی مرا چی به تو کرده بودم که اینطور تنها گذاشتی مرا؟ همدانی 2 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ یکی است ترکی و تازی در این معامله حافظ حدیث عشق بیان کن به هر زبان که تو دانی شوربختانه از کاروان جاماندیم :icon_pf (34): شکرشکن شوند همه طوطیان هند ——— زین قند پارسی که به بنگاله میرود یا رب! این نودولتان را بر خر خودشان نشان! ——- کهین همه ناز از غلام ترک و استر میکنند نقدها بود آیا که عیاری گیرند ———– تا همه صومعهداران پی کاری گیرند؟ یا رب این بچه ترکان چه دلیرند به خون ——– که به تیر مژه هر لحظه شکاری گیرند 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ متاسفانه من ترک ،من کرد ، من عرب از این ایستادگی شما در برابر ظلم تا حالا حتی یه اظهار تاسف خشک وخالی ندیدیم توجه کنید می گم یه اظهار تاسف خشک وخالی نه ایستادگی نه زندان نه حتی اعتراض خیابانی که آهای چرا به اسم من فارس به فلان قومیت ظلم میشه اگه هست اگه یه ادم سرشناس شما یه اعتراض کرده یه بیانیه ی داده بگید. به قول دوستمون اگر هم بوده در مورد کرد ها بوده چون نژادشون با شما یکیه(البته در مورد اونا هم اونطور که باید وشاید نبوده احتمالا به خاطر درجه خلوص نژادیشون پایینه ولی به هرحال در مورد قومیت های غیر آریایی حتی اگر به خاطر دفاع از بدیهی ترین حقوق انسانی حتی ملی! مجازات های سنگینی مثل حبس های طولانی وحتی اعدام متحمل شدن بدون اینکه یه نفر همانطوری که گفتم در حد یه بیانیه خودشو از عاملان این مجازات ها مبرا بکنه .نه عزیزم شعار دادن اونم وقتی کسی نمیشنوه خیلی راحته .کدام فعال حقوق بشر فارس در حد حرف از حقوق انسانی یه ترک دفاع کرده. ولی نوبت خلیج فارس میرسه شما یه مشکل ارضی را اینقد بزرگش کردی کم مونده بگی قضیه ناموسی هم هست اون وقت من ترک باید با برادر عربم بجنگم چون توی فارس فکر می کنی مشکلات تو با بقیه فرق می کنه ودارای اهمیتی ماورای مشکلات بقیه هست. ببین عزیز من ، من اصلا متوجه معنی شما و ما نمیشم! ما 100 سال دیگه هیچ کدوم اینجا نیستیم ... وقتی رفتیم یه جای دیگه ما رو با نژاد ها و گویش ها دسته بندی نمیکنن پس بهتره موضوع شما و ما رو همین الان بیخیال شیم ... که فردا اونجا به این موضوع عادت داشته باشیم من شعار نمیدم .. تو که منو نمیشناسی که اینجوری میگی من به راحتی میتونم به تو بگم دوستت دارم چون تو رو شما نمیدونم از خودمون میدونم 1 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان من یه معذرت خواهی به همه بدهکارم من یه جورایی قات زدم و پستی که واسه یه تایپک دیگه(رکیب جمعیت ایران بر اساس زبان تا سال 1998 (65 میلیون نفر) نوشته بودم اینجا گذاشتم .ببخشید. 1 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ببین عزیز من ، من اصلا متوجه معنی شما و ما نمیشم! ما 100 سال دیگه هیچ کدوم اینجا نیستیم ... وقتی رفتیم یه جای دیگه ما رو با نژاد ها و گویش ها دسته بندی نمیکنن پس بهتره موضوع شما و ما رو همین الان بیخیال شیم ... که فردا اونجا به این موضوع عادت داشته باشیم من شعار نمیدم .. تو که منو نمیشناسی که اینجوری میگی من به راحتی میتونم به تو بگم دوستت دارم چون تو رو شما نمیدونم از خودمون میدونم 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ چون گویش دزفول به مصوتها نیاز داره من یه جمله به دزگلیسی و دزفارسی مینویسم:دی Gholi,Ghalve Gholovi,Ghaba Ghal Ghale Varesh! Ghadehe Ghol Ghole Dasesh! Oma Ame Ghole Ghala Gozarda!! Ghale A Ghole Ghala Ghalapes Mene Ghadahe Ghol Gholesh... قــُلی قــَلو ِ قــُلــُوی قــَبا قــَل قـــَل ِ وَر ِش قــَدح ِ قــُل قــُل ِ دَسـِش! اومـَه اَمِه قــُل ِ قـــَله گــُذَردَه قــَلی اَ قــُل ِ قــَلـَه قــَلــَپــِس م ِ قــَدح ِ قــُل قــُلش!!! حال کردید مث خطبه بدون الف هستش!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده