MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: باز اومدی شیطنت مجتبی ؟ بیا بریم بیرون ننه . سلام ... کوشا بریم ننه؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: . سلام ... کوشا بریم ننه؟ برو لالا شووووو لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: موضوعو منحرف نکن ...کادومو بده ... دقیقا چون بزرگ شدی کادو میخوای؟ ما والا بزرگ شدیم فقط پس گردنی خوردیم از کادو خبری نبود 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مرداد، ۱۳۹۲ rahele_s گفته است: دقیقا چون بزرگ شدی کادو میخوای؟ ما والا بزرگ شدیم فقط پس گردنی خوردیم از کادو خبری نبود اره ... دوران ما با شما فرق میکنه ... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: اره ... دوران ما با شما فرق میکنه ... هِی روزگار 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ rahele_s گفته است: هِی روزگار تو چخد دیر میایی انجمن ! حالا کادوم کو؟ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: تو چخد دیر میایی انجمن ! حالا کادوم کو؟ کادو چیه بچه خجالت بکش من فقط کتک بلدم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ rahele_s گفته است: کادو چیه بچه خجالت بکش من فقط کتک بلدم خسیسسسسسس ...! اصن باهات قهرم ... لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: خسیسسسسسس ...! اصن باهات قهرم ... عجب بچه های این دوره زمونه لوس هستنا باشه بابا بیا اینم کادو:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۲ rahele_s گفته است: عجب بچه های این دوره زمونه لوس هستنا باشه بابا بیا اینم کادو:4uboxsmiley: نه من از این کادوا نموخاااااام 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ شهریور، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: نه من از این کادوا نموخاااااام پس چی میخوای فرزندم؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ شهریور، ۱۳۹۲ rahele_s گفته است: پس چی میخوای فرزندم؟ ی چیز جالب لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور، ۱۳۹۲ MOJTABA ۷۷ گفته است: ی چیز جالب پسرک واسه من معما طرح میکنی چرا؟ آخه من چه بدونم چیز جالب چیه لینک به دیدگاه
hoormehrj 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۲ چقد این شکلکا باحاله پسر!!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان، ۱۳۹۲ سلام. Gurson and porous Drucker–Prager materials میشه بگین اینا چه جور موادین/؟ لینک به دیدگاه
S.ALI.P 14 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۳ سلام و درود خدا به همه مهندسان عزیز:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
S.ALI.P 14 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۹۳ سلام و درود خدا بر شما دوستان عزیزم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عنوان شغلی مدیریت صادرات و بازرگانی محصولات high-tech شرح وظایف بازاریابی محصولات؛ یافتن بازرگانان و ارتباط با شرکت های بازرگانی و مدیریت صادرات داخلی و خارجی؛ پیگیری فرآیندهای صادرات محصولات؛ برنامه ریزی و تهیه گزارشات عملکرد کشور-ایران استان-تهران شهر-تهران نوع قرارداد استخدامی تمام وقت جنسیت مرد تعداد مورد نیاز 2 شرایط نظام وظیفه دارای کارت پایان خدمت حداقل سن 25 حداکثر سن 35 توضیح سابقه کار سابقه فعالیت بازرگانی، وادرات و صادرات مزیت محسوب می شود میزان حقوق پرداختی توافقی تاریخ ثبت آگهی ۱۳۹۴/۰۳/۳۱ تاریخ انقضا ۱۳۹۴/۰۴/۳۱ کد شخصیت شغلی مورد نیاز ENTJ,ENFJ,ESFJ,ESTJ,ENTP,ENFP,ESFP,ESTP,ISTP,INTJ رشته های تحصیلی مجاز [TABLE] [TR] [TH]مقطع تحصیلی[/TH] [TH]رشته تحصیلی[/TH] [TH]گرایش[/TH] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی برق[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی شیمی[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی مکانیک[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی فناوری اطلاعات (IT)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی پزشکی[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی فناوری نانو[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]کارشناسی ارشد[/TD] [TD]مهندسی مواد[/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] توانمندی ها و مهارت های زبان های خارجی [TABLE] [TR] [TH]زبان[/TH] [TH]سطح خواندن[/TH] [TH]سطح نوشتن[/TH] [TH]سطح مکالمه[/TH] [TH]سطح شنیداری[/TH] [TH]مدرک[/TH] [/TR] [TR] [TD]انگلیسی[/TD] [TD]عالی[/TD] [TD]عالی[/TD] [TD]عالی[/TD] [TD]عالی[/TD] [TD]---[/TD] [/TR] [/TABLE] توانمندی ها و مهارت های IT [TABLE] [TR] [TH]عنوان مهارت[/TH] [TH]سطح[/TH] [/TR] [TR] [TD]office and OS[/TD] [TD]خوب [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sajad rezaee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مرداد، ۱۳۹۶ سلام-ببخشید دوستان جهت انجام پروژه ای نظامی نیاز به فلزی مقاوم در برابر موج انفجار میباشد بین دو فلز هاردوکس و تیتانیوم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ در مورد فلز هاردوکس اطلاعات زیادی در اینترنت وجود ندارد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده