M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ حاجی شما واسه رفتن به اونجا ویزا لازمی هزینت میره بالا حاجی؟شرمنده من هنوز حج نرفتم حالا مشدی بگی یه چیزی بابا زود باش یه چیزی بده بزنیم الان این اکانتمونم مسدود میکنن 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به به سلاملکم چقد بزرگ شدی تو خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ حاجی؟شرمنده من هنوز حج نرفتم حالا مشدی بگی یه چیزی بابا زود باش یه چیزی بده بزنیم الان این اکانتمونم مسدود میکنن تو خلاف میزنی چیکا کردی که محرومت کردن آقا برو این طرفا نچرخ واسه ما دردسر درست نکن 3ساله اینجاییم ابرو داریم 2 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ تو خلاف میزنی چیکا کردی که محرومت کردنآقا برو این طرفا نچرخ واسه ما دردسر درست نکن 3ساله اینجاییم ابرو داریم شما ملاکت واسه آبرو داشتن چیه؟آبرو پیش خدا یا پیش بنده خدا؟من پیش بنده خدا آبرو نداشته باشم اصلا برام اهمیتی نداره،مهم اینه که پیش خودش آبرو داشته باشم.من دزد نیستم که اینجوری باهام برخورد میکنین دزد کس دیگه ای هست که مطلبی رو بدون اجازه کپی کرده و آبروش پیش خدا رفته وقتی هم بهش تذکر میدی میخواد آبروتو با بن کردن پیش بقیه کاربرا ببره.اینجوری آبروی یه آدم نمیره اونجوری میره که خدا یه زمانی یه جوری بهت حالی میکنه که ریزتراز این حرفایی که بخوای آبروی بنده امو ببری . . .بله رفیق خدا عزت میده نه بنده خدا من تشکر میکنم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ شما ملاکت واسه آبرو داشتن چیه؟آبرو پیش خدا یا پیش بنده خدا؟من پیش بنده خدا آبرو نداشته باشم اصلا برام اهمیتی نداره،مهم اینه که پیش خودش آبرو داشته باشم.من دزد نیستم که اینجوری باهام برخورد میکنین دزد کس دیگه ای هست که مطلبی رو بدون اجازه کپی کرده و آبروش پیش خدا رفته وقتی هم بهش تذکر میدی میخواد آبروتو با بن کردن پیش بقیه کاربرا ببره.اینجوری آبروی یه آدم نمیره اونجوری میره که خدا یه زمانی یه جوری بهت حالی میکنه که ریزتراز این حرفایی که بخوای آبروی بنده امو ببری . . .بله رفیق خدا عزت میده نه بنده خدا من تشکر میکنم اوه اوه چه خبره بابا؟ چرا گارد گرفتی؟ صحبت من از سر طنز بوده و من اصلا متوجه محرومیتت نشده بودم تا اینکه خودتون گفتی جاست کیدینگ 2 لینک به دیدگاه
M1LAD 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه چه خبره بابا؟چرا گارد گرفتی؟ صحبت من از سر طنز بوده و من اصلا متوجه محرومیتت نشده بودم تا اینکه خودتون گفتی جاست کیدینگ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ به به سلاملکم چقد بزرگ شدی تو خوبی؟ اره بزرگ شدم؛ کادو میخامم... مرسی خوبم تو شطوری؟ کم پیدایی؟! تو خلاف میزنی چیکا کردی که محرومت کردنآقا برو این طرفا نچرخ واسه ما دردسر درست نکن 3ساله اینجاییم ابرو داریم بالاخره بن شد ... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ اره بزرگ شدم؛ کادو میخامم... مرسی خوبم تو شطوری؟ کم پیدایی؟! بالاخره بن شد ... آورین منم خوبم ممنونم آره دیگه کم حوصله شدم ای بابا چرا این اکانتش رو هم بستن که 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ آورین منم خوبم ممنونم آره دیگه کم حوصله شدم ای بابا چرا این اکانتش رو هم بستن که موضوعو منحرف نکن ...کادومو بده ... لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ... خوبی؟ سلام،مرسی شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ سلام،مرسی شما خوبی؟ منم خوبم مرسی ... اینجا چخد خلوته هااا ... 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ منم خوبم مرسی ... اینجا چخد خلوته هااا ... والا من تازه واردم مگه قبلا شلوغ بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ والا من تازه واردم مگه قبلا شلوغ بوده؟ من از تو تازه واردترم ... نیدونم 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ من از تو تازه واردترم ... نیدونم عنوانتون که چیز دیگه ای میگه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ عنوانتون که چیز دیگه ای میگه عنوانا خیلی چیرزا میگن ولی باور نکن 1 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ عنوانا خیلی چیرزا میگن ولی باور نکن جدی؟باشه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ جدی؟باشه نه جدی نبود باور کردی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ نه جدی نبود باور کردی؟:icon_pf (34): باز اومدی شیطنت مجتبی ؟ بیا بریم بیرون ننه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده